2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست
سلام.فک کنم هر صبح کر کره های اینجا را من میزنم بالا     ممنون غزاله خانوم..راه طولانی در ...

سلام صبح بخیر.شما خوبین؟

والا من تو کامنتا دیدم تو اینستا.یکی میگفت کج شده بینیم.توی دو سه تا پست آخر بود.اگه پاک نشده باشه هستش هنوز

سلام صبح بخیر.شما خوبین؟ والا من تو کامنتا دیدم تو اینستا.یکی میگفت کج شده بینیم.توی دو سه تا پست آ ...

کج و کوله نهههههههههههه.نزدیک عملم هست.اولین مورد هست در مورد کج بودن.ای بابا...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان،دوروزي بود اصلا حال روحي و جسمي خوبي نداشتم، من متاسفانه حين عمل دوبار اريتمي قلبي شدم و عملمو متوقف كردن و بهوش اوردنم و به سي سي يو منتقلم كردن، ديروز از صبح بيمارستان ايرانمهر بودم و خداروشكر بعد از اكو و نوار قلب و هولتر ٢٤ ساعته مشخص شد اصلا مشكل قبلي نداشتم و ندارم، از قبل هم ميدونستم ندارم چون من كوهنوردم و مشكل ندارم، 

داروي بيهوشي به من نساخته و يا داروي بيهرشي بد بوده و يا حتي ممكنه تزريق ليدوكايين باعث شده خدا ميدونه، 

سلام دوستان،دوروزي بود اصلا حال روحي و جسمي خوبي نداشتم، من متاسفانه حين عمل دوبار اريتمي قلبي شدم و ...

سلام نویدآقا.وای چقدر ترسیدم...خدا رو شکر حالتون خوبه..هرچند حتما سخت به شما و خانوادتون گذشته.یعنی چی شده بود سرعمل؟الان چطورین؟

سلام نویدآقا.وای چقدر ترسیدم...خدا رو شکر حالتون خوبه..هرچند حتما سخت به شما و خانوادتون گذشته.یعنی ...

ممنونم الان خوبم، بيشتر از لحاظ روحي ناراحتم، بهوش كه اومدم خيلي خوشحال بودم نميدونستم عمل انجام نشده، همش ميپرسيدم خوشگل شدم؟ بعد ديدم دوستام گريه كردن و خيلي ناراحتن، تو سي سي يو بودم، كه برام گفتن چي شده

من بيشتر ازين ناراحتم كه نه تنها مسوليت كارشونو قبول نكردن و حتي هزينه اضافه بابت سي سي يو و اكوي قلبم گرفتن ازم، بلكه همش ميگفتن قلبت مشكل داره، ولي داروي اونا مشكل داشت، من از دكتر قلب نامه گرفتم ، الان واقعا در خودم نميبينم بخام بجنگم ولي اقدام ميكنم براي هزينه الكي كه از من گرفتن و داشتن منو ميكشتن

ممنونم الان خوبم، بيشتر از لحاظ روحي ناراحتم، بهوش كه اومدم خيلي خوشحال بودم نميدونستم عمل انجام نشد ...

واقعا خدا رو هزار مرتبه شکر کنید که صحیح و سالم هستین.سلامتی خود آدم از هر چیزی بالاتره.هرچند شما انتظار چیز دیگه ای داشتین.واقعا شوکه شدم.بازم الحمداله چیزی نشده

من بيشتر ازين ناراحتم كه نه تنها مسوليت كارشونو قبول نكردن و حتي هزينه اضافه بابت سي سي يو و اكوي قل ...

باور کنید اولین چیزی که به ذهنم رسید این بود که نکنه داروی بیهوشی چینی (یا مثلا اصل نباشه)بوده.پیش دکتر برید و ازشون توضیح بخواید .نمی دونم قوانین بیمارستان چطوره ولی هزینه بیمارستان را فقط بگیرن نه دستمزد جراحی نکرده ...

سلام عزیزم.من مطب قارونی نرفتم هنوز ولی تو گروهی که بودم سه نفر با ایشون عمل کرده بودن.من بینی یکیشو ...

سلام 

ممنونم خانم نعنا از توضیحاتتون...

بنظرم باید بیشتر به مشاهدات مون توجه کنیم چون بهرحال تو اینستا اکانت ها خیلی واقعی نیستن وحتی ممکن برای منظور خاصی به دکتری حمله کنند و ایراد بگیرن ..

مثلا من چندین مورد بیمارهای دکتر شیروانی رو دیدم و واقعا رضایت بالایی داشتن اما تو پیج زیبایی ایران ،یکی تو کامنتها نوشته بود که شیروانی  تیغه ء بینی یکی از دوستهاش رو کج کرده و فلان ...اما وقتی من ازش دقیق تر پرسیدم ،گفت نه دوستم نبوده واین حرف رو تو یه کامنت دیگه خونده !

اما درکل ،باید برای همهء دکترها یه درصد خطایی رو درنظر بگیریم فقط باید دعا کنیم اون درصد خطا شامل حال ما نشه :/

من بيشتر ازين ناراحتم كه نه تنها مسوليت كارشونو قبول نكردن و حتي هزينه اضافه بابت سي سي يو و اكوي قل ...

سلام اقای نوید ...

واقعا اتفاقی که براتون افتاده ناراحت کننده بود 

اما خوب بهتر که فراموشش کرد و به این فکر کنید که ممکن حکمتی در کار بوده باشه ...

آقای نوید من مدتی رو تو بیمارستان توقسمت بیمه شاغل بودم ..

فکر کنم بتونید اگر دکترتون کمک کنه ،از بیمه پول اون ccu و خرج های حاشیه ایی رو بگیرید ...

بیمه ء تکمیلی خاصی دارید ؟

و اگر تکمیلی ندارید ،بیمه عادی تامین اجتماعی و سلامت و .... دارید ؟؟

سلام.فک کنم هر صبح کر کره های اینجا را من میزنم بالا     ممنون غزاله خانوم..راه طولانی در ...

سلام آقای شازده ...

مرسی ،بله متاسفانه من چون درحال فرصت زیادی هم برای رفتن به مطب ها ندارم فقط به خوندن نظرات دوستان اکتفا کردم 

اقای شازده شما حضوری مطب دکتر قارونی رفتین ؟ تو مریض هاش کسی مشکل تنفسی و ... نداشت ؟ 

سلام دوستان،دوروزي بود اصلا حال روحي و جسمي خوبي نداشتم، من متاسفانه حين عمل دوبار اريتمي قلبي شدم و ...

راستی آقا نوید ...

حتما برید و رییس بیمارستان رو پیدا کنید و موضوع رو باهاش مطرح کنید و اگر نشد با سوپروایزر کل بیمارستان ...

از نامهء سلامت قلبی  که دارید یه کپی بگیرید و داشته باشید و نامه رو به رییس بیمارستان نشون بدید ...

به تجربه میگم که مطرح کردن این شکایت به خود رییس و سوپروایزر بهتر پیگیری میشه تا نوکرها و کارمندهای درجه چندم ...

وای آقا نوید خیلی ناراحت شدم از اتفاقی که افتاده ولی بازم خدا رو شکر به خیر گذشته. امیدوارم هر چه زودتر بهتر بشین. الان مقصر این اتفاق دکتره یا بیمارستان؟؟؟

2810