2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015388 بازدید | 66527 پست

دکتر کوچکزاده هم تامپون میذاره گفت تامپون خیلی مطمئنتره و خطر خونریزی شبانه رو میاره پایین.کم ریسکترین روشه.

یکی از مریضای دکتر شهرجردی میگفت که یه هفته تامپون داشته.مگه میشه🙄🤔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی هنوز دکتری انتخاب نکردم چون شهرستان هستم نمیتونم برم مطب گردی ولی اینجا میام نظر ها رو میخونم باز گیج میشم🤕خانم گلی با ابیانه عمل کرده بود راضی بود کاش باز بیاد بگه الان ورم بینیش خوابیده یا نه

دکتر ابیانه با اینکه میگه ۵۰۰۰ تا عمل کردم ولی عکسای پیچش کمه ادم نمیدونه چه تصمیمی بگیره🙁

خب معلومه کارهای توی پیج  همشون گلچین هستن. ولی با دیدن نمونه ها یه تصویر کلی از کارشون مشخص میشه. دیگه خودمون و شانسمون

سلام دوستان ..من تازه به تاپیک اضافه شدم 

وای که چقدر خوندن کامنت ها ادم رو درگیر میکنه ..مثلا امروز تاصفحه ء فلان می خونی و همه از فلان دکتر راضی.. اما فردا میای چند صفحهء بعد نظرات عوض میشه اما درمجموع با همهء این تنوع و تناقصات در نظرات ذهن ادم  باز تر والبته گیج تر میشه D: تشکر از دوستانی که در صفحات آخر فعال بودن مثل خانم نانا و میم و پسرامو عشق ...و آقای شازده و خصوصا  آقای نوید با اون لیست قیمت های خوبشون  ...

سلام دوستان ..من تازه به تاپیک اضافه شدم  وای که چقدر خوندن کامنت ها ادم رو درگیر میکنه ..مثلا ...

خواهش ميكنم عزيزم

ولي دوستان خواهش ميكنم فقط به عكساي نت بسنده نكنيد 

تو مطب خيلي نمونه ها بيشتر كمكتون ميكنه و اينكه دكتراي طبيعي كار هم سبكاشون با هم فرق ميكنه حتما بريد نمونه ببينيد تا بهتر تصميم بگيريد

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
سلام عزیزم.اتفاقا دکتر قارونی جزو دکترای کم ریسکه. من قبلا یه گروهی بودم که چند نفر باهاش عمل کرده ...

سلام خانم نانا ،شما مطب دکتر قارونی رفتین ؟ و باتوجه به اینکه گفتید باچند تااز بیماراشون در ارتباط بودین ،کسی رو دید که بینی اش کاملا طبیعی باشه و معلوم نشده باشه که جراحی شده  ؟ 

و یا نه واقعا اون قوس رو بینی های دکتر قارونی ،بینی رو از حالت طبیعی و صرف رفع ایراد درمیاره ؟

چنتا نكته بود، من با تعدادي از بيماراي هر دو دكتر در تماس بودم شايد بيشتر از ٣٠ نفر، عكساي پيج قارون ...

سلام آقای نوید ...

امیدوارم عمل تون رضایت بخش بوده باشه ...

اگر که براتون ممکن هست،وقتی گچ رو باز کردید، لطفا از عملکرد دکتر بصام و رضاییتون از جراحی برای ما بنویسید ...

خیلی ممنون میشم

خواهش ميكنم عزيزم ولي دوستان خواهش ميكنم فقط به عكساي نت بسنده نكنيد  تو مطب خيلي نمونه ها بي ...

دقیقا حق باشماست ..چون واقعا سلیقه ها متفاوت و هر کسی باتوجه به ذهنیت و علاقهء خودش ،کارهای متفاوتی از دکترها رو میپسنده 

اما خوب در مجموع برای کسی که درمرحلهء شناخت  دکترها قرار داره ،میتونه به جهت دهی و الویت بندی مطب گردی کمک زیادی بکنه ...

درکل ممنون از نظرات و زحمات شما ..

سلام خانم نانا ،شما مطب دکتر قارونی رفتین ؟ و باتوجه به اینکه گفتید باچند تااز بیماراشون در ارتباط ب ...

سلام عزیزم.من مطب قارونی نرفتم هنوز ولی تو گروهی که بودم سه نفر با ایشون عمل کرده بودن.من بینی یکیشون رو دوست نداشتم اما خودش خیلی راضی و خوشحال بود.اما اون دو نفر دیگه عکس قبل و بعدشونم گذاشته بودن و واقعا محشر شده بود.طبیعی و در عین حال یه قوس خیلی ملایم و زیبا.خیلی من خوشم اومد.

با اینکه تازه عمل کرده بودن عالی بود.ولی نمونه ای که مدت خیلی زیادی ازش گذشته باشه ندیدم.

اها قبلا هم تو مطب دکتر احمدی یه خانومی اومده بود که عکس دخترشو نشونم داد اونم با قارونی عمل کرده بود خیلی عالی بود بینیش به نظر من.ولی خوده خانومه اومده بود با احمدی عمل کنه وقتی ازش پرسیدم گفت دخترم دکتر احمدی رو معرفی کرد.گفتم چرا پیش همون قارونی نرفتید مگه دخترتون راضی نیست.گفت چرا خیلیم راضیه.در کل نفهمیدم چرا...🤔

ولی دیشب تو اینستا چند نفر ناراضی دیدم از قارونی.اما بعدش که فکر کردم دیدم واقعا همه دکترا ناراضی دارن اجتناب ناپذیره...چون مدت زیادیه که دارم تحقیق میکنم و واقعا متوجه شدم رو هر دکتری که دست بذاری و ریز بشی به کارش میفهمی که ناراضی هم داره

در مورد اینکه طبیعی بود بینی هاشون یا نه؟باید بگم اره خیلی طبیعی بود و اون قوسی که داده بود اونقد کم و در عین حال قشنگ بود که باعث نمیشد بینی تابلو عملی دیده بشه.البته به نظر من اینطور بود

سلام.فک کنم هر صبح کر کره های اینجا را من میزنم بالا  

ممنون غزاله خانوم..راه طولانی در پیش داری.ان شاء اله هر چی خیر و خوبی هست واشه همه اتفاق بیفته..

نعنا خانوم خوبین؟میشه بگید از چی ناراضی بودن؟  

2810