2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست
من خواهرم حدود چهارسال پیش با دکتر فرهنگ مجد عمل کرد . متاسفانه تیغه بینیش رو زیاد تراشیده و نوک بین ...

دقیقا بینی خواهر دوستمو انقدر تراشیده توقیمت قوس تمام غضروفو از بین بده و بینیش دو تیکه شده.‌اونوقت دوست خودمو بالای بینیشو درست نتراشیده یه استخوان ریز باقی مونده. ولی در کل بینی دوستمو خوب درآورده ولی خواهرشو نه

مطب گردی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم. راستش من نگرانی زیادی داشتم و دارم که بینیم خیلی سربالا و فانتزی بشه به طوریکه سوراخ هاش از ...

من هنوز کارای دکتر قارونی رو از نزدیک ندیدم ولی تو پیجش همه جوره داشت شما هم به نظرم قبل عمل تاکید کنید که دوست دارید نوک بینیتون در عین طبیعی بودن یه مقداری جمع بشه  

سلام به همگی بچه ها کسی درمورد غضروف مصنوعی چیزی شنیده؟ چجوریه؟ همه دکترا غضروف مصنوعی استفاده میکن ...

غضروف مصنوعی کسی فک نکنم دیگه بذاره  اگه خیلی غضروف های بینی ضعیف باشه شاید ازون استفاده کنن. فک کنمم بیشتر برای پایه بینی باشه یعنی اون قسمت پایین بین سوراخا که بینی افتادگی پیدا نکنه ولی در کل چیز خوبی نیس چون ممکن بَدن پَس بزنه یه چیز خارجیو  من از دکتر ابیانه و بصام پرسیدم گفتن غضروفات خوبه.

من هنوز کارای دکتر قارونی رو از نزدیک ندیدم ولی تو پیجش همه جوره داشت شما هم به نظرم قبل عمل تاکید ک ...

بله پگاه جون منم به همین نتیجه رسیدم چون اصلا دیگه نمیتونم به فکر یه دکتر دیگه باشم و چند ماه دوباره معطل بمونم.

خوبه که بعضی ها صبور هستن و میتونن مدت طولانی منتظر نوبت دکتر بمونن

من همین دو ماه هم همش فکرم مشغول بوده☺

سلام دوستان، من فردا صبح عمل دارم، لطفا برام دعا كنيد، 🙏🏼❤️❤️❤️

ایشالله به خوبی عملتون انجام بشه

شما خیلی خوب توضیح میدین فردا همین موقع امیدوارم حالتون خوب باشه و بیاین برامون تعریف کنید

سلام دوستا میشه منم راهنمایی کنید ؟! من تازه میخوام شروع به مطب گردی کنم !

قبلا خیلی خیلی سرچ کردم بارها تصمیم به عمل گرفتم اما در نهایت از ترس پشیمـون شدم ولی خوب الان ترس ندارم دیگه تصمیمم رو گرفتم ، ولی گزینه های انتخابیم بعد از مدت ها سرچ فقط 2-3 تاست ! کافیه ؟! :)) 

من بینیم گوشتیه (یعنی خودم حدس میزنم چون پوست چرب و منفذ داری داره بینیم) و خیلی میترسم که مثن برم و بهم بگن اصن بینیت قابل عمل نیست :)) یعنی ممکنه ؟!

شما نظرتون برای بینی گوشتـی و مدل طبیعی (ولی ظریف) چه دکترهایی هستن ؟! 

Fall Seven Times , Stand Up Eight !
سلام دوستا میشه منم راهنمایی کنید ؟! من تازه میخوام شروع به مطب گردی کنم ! قبلا خیلی خیلی سرچ کردم ...

سلام عزیزم منم مشکل تو رو داشتم بینی ام گوشتی بود و خیلی دنبال دکتر گشتم ولی من یه بار شش سال پیش عمل کردم پیش یه دکتر که خیلی کارش خوب نبود و جوری بینیمو عمل کرد که خیلی بینی ام بد شده بود و غیر قرینه بود و از طرفی هم مشکل تنفسی داشتم بعد با کلی تحقیق و پرس و جو مطب گشتن تونستم دکتر شهسواری را پید کنم واقعا دکتر خوب و باتجربه ایه منم الان شش ماه پیش دکتر شهسواری عمل کردم واقعا که از کارش راضیم و هم ظاهر بینیم خوب شده و هم اینکه مشکل تنفسیم از بین رفتش خدا خیرش بده

کی بود که کارش خوب نبود ؟! شما طبیعی عمل کردین ؟

من قبلا پیش همتی عمل کرده بودم . اره عزیزم طبیعی عمل کردم و خیلی راضیم چون خیلی خوش فرم شده دکتر شهسواری هر مدلی که بخوایی بهش بگید بعد با توجه به فرم صورتت میگه کدوم بهت بیشتر میاد 

2810