2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015451 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کارای بصامو ندیدم از نزدیک ولی کارای قارونی رو دیدم. حس میکنم ظرافتش مثل کارای ابیانه نیست. این ه ...

آره منم حس میکنم ابیانه ظریف تر تیغه رو درمیاره. منم شنبه میرم مطب قارونی و بعدش تصمیمو میگیرم گرچه که کارای حامد عباسی هم دیدم تو اینستا به نظرم خوب اومد  ولی حس میکنم هرچی بیشتر دکتر ببینم گیج تر میشم

آره منم حس میکنم ابیانه ظریف تر تیغه رو درمیاره. منم شنبه میرم مطب قارونی و بعدش تصمیمو میگیرم گرچه ...

من با دکتر قارونی وقت عمل دارم ولی از بس از نوک بینی بزرگ گفتین الان دو دل شدم😕

لطفا بعداز اینکه مطب ایشون رفتین نظرتون را بگین.

من یه بینی طبیعی خوش فرم میخوام که کارهای دکتر ابیانه انگار همش همین طوره اما دکتر قارونی بعضی ها رو اینطوری در میاره اما بعضی از بینی ها رو هم نوکش رو بزرگ در میاره.

حالا موندم چیکار کنم.

هم دیگه تحمل ندارم عمل رو عقب بندازم هم اصلا بینی که نوکش بزرگ باشه یا دراز باشه دوست ندارم.

من با دکتر قارونی وقت عمل دارم ولی از بس از نوک بینی بزرگ گفتین الان دو دل شدم😕 لطفا بعداز اینکه م ...

من یسری از کارای دکتر قارونی خیلی خوشم اومد. دکترتونو که انتخاب کردین دیگه دو دل نشین  ایشالا که بهترین نتیجه رو بگیرین. منم چشم برم نظرمو حتما میگم. میتونم بپرسم شما چرا ابیانه رو انتخاب نکردین؟ چون منم بین این دو تا دکتر موندم

من یسری از کارای دکتر قارونی خیلی خوشم اومد. دکترتونو که انتخاب کردین دیگه دو دل نشین   ایشالا ...

ممنونم.

راستش من نگرانی زیادی داشتم و دارم که بینیم خیلی سربالا و فانتزی بشه به طوریکه سوراخ هاش از روبرو معلوم بشه برای همین احساس کردم دکتر قارونی طبیعی تر هست کارهاشون اما الان نگرانم که نکنه نوک بینیم کوچیک نکنه.

من همین قدر که از غوز بینیم بدم میاد از بینی های دراز و نوک تیز هم بدم میاد.

اما شما درست میگین دیگه توکل با خدا

انشالله که خوب میشه

سلام دوستان . من هم بعد سالها تردید و دودلی بالاخره تصمیم گرفتم بینیم رو عمل کنم . چون دوست دارم بینیم بسیار طبیعی عمل بشه انتخابم دکتر ابیانه و قارونی بود . چهارشنبه شب رفتم مطب ابیانه و امروز ظهر مطب دکتر قارونی . اگه بخوام مقایسه کنم باید بگم که کارهای دکتر ابیانه ظریف تر هست . من امروز هرچی نمونه تو مطب قارونی دیدم ظاهرا بزرگ بود . البته شاید ورم داشته . کلا فعلا نظرم روی دکتر ابیانه هست و  قارونی رو حذف کردم 

سلام دوستان . من هم بعد سالها تردید و دودلی بالاخره تصمیم گرفتم بینیم رو عمل کنم . چون دوست دارم بین ...

منم ابیانه رو به قارونی ترجیح میدم

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

من خواهرم حدود چهارسال پیش با دکتر فرهنگ مجد عمل کرد . متاسفانه تیغه بینیش رو زیاد تراشیده و نوک بینی بسیار تیز شده . جالب این بود که خواهرم تاکید داشت بینیش تا حد امکان قوس نداشته باشه .  البته اینم بگم که بینیش تقارن داره و کج و ... نیست و خودش راضیه تا حدودی .

پس اینطور نتیجه گیری شد که ابیانه ظریفتر و طبیعی تر از قارونی کار میکنه. متاسفانه توی پیجشون زیاد نمونه نذاشتن دکتر ابیانه. من ایشالا سال آینده میخوام عمل کنم پس فعلا میشینم. تا نتیجه همه دکترا رو ببینم.خخخخ.فعلا تومرحله تحقیقات میدانی هستم.

بچه ها من كلي پيجا رو گشتم و ديدم اما بيشتر از همه از فرم و مدلي كه يحيوي به بيني ميده بيشتر خوشم اومده ،از طرفي يه جاهايي ازش ناراضي ديدم يه جاهايي كه بيشتره راضي ازش ديدم ،واقعا موندم چيكار كنم ،وقت عملم گرفتم اما ميترسم من ازون چند درصد ناراضيا بشم اما خب به اين نتيجه رسيدم عمل بيني يه نوع ريسكه 

2810