2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتی. مبارکه😘 بینیتون استخونی بود؟

بله عزيزم بيني من استخواني غضروفي بود با پوست معمولي ولي تو عكس انقد ورم داره انگار گوشتيه

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
وای خوشبحالت. مبارک باشه. ایشالا روزبروز بهتر بشه. منکه تازه مهر سال آینده وقت مشاوره داده بهم.  ...

چقدر دير اگر ميخواي با مطب هماهنگ كن برو اول نمونه ببين شايد خوشت نياد چون حدودا ٩ماه تو نوبتي 

مگه قرار نبود با قارونی. عمل کنید. شایدم من اشتباه متوجه شدم. چطور بصام رو انتخاب کردید. چه برتریهای ...

چنتا نكته بود، من با تعدادي از بيماراي هر دو دكتر در تماس بودم شايد بيشتر از ٣٠ نفر، عكساي پيج قاروني بهتره ولي بيماراي غير البومي بصام بهترن، در ضمن انعطاف پذيري و اعمال نظر بيمار در بصام بيشتره ، در نهايت بصامو انتخاب كردم

بله عزيزم بيني من استخواني غضروفي بود با پوست معمولي ولي تو عكس انقد ورم داره انگار گوشتيه

عکستون که از نیم رخ خیلی قشنگه.

نه نگران نباش فکر کنم گوشتی خیلی بیشتر ورم کنه.(من گوشتی ام😢) واسه شما همین الانم خوبه. لب ها و صورتتون هم انگار خیلی ورم نکرده. 

مبارکت باشه عزیزم 🌹🌹🌹🌹

عکستون که از نیم رخ خیلی قشنگه. نه نگران نباش فکر کنم گوشتی خیلی بیشتر ورم کنه.(من گوشتی ام😢) واسه ...

مرسي عزيزم

نه ورم و كبوديام زياد بود تقريبا سمتي كه انحراف داشتم بيشتر بود ولي الان رفته ديگه

نه عکس نزاشتم ماه سوم که رفتم اول اینکه انقدر بی خیال رفتار کردند که با اینکه میدیدن من چقدر ناراح ...

من نظرم بیشتر رو دکتر ابیانه بود که این نظر رو دیدم  واقعا دیگه گیج گیج شدم  

چنتا نكته بود، من با تعدادي از بيماراي هر دو دكتر در تماس بودم شايد بيشتر از ٣٠ نفر، عكساي پيج قارون ...

سلام آقا نوید. من مطب دکتر بصام رفتم ولی همه اومده بودن نتونستم نمونه کار ببینم   گویا فقطم یکشنبه چهارشنبه ویزیت میکنن شما میدونین که آیا زمان مشاوره و ویزیت بیمارای خودشونو جدا کردن یا نه؟ و اینکه بینی خانومارو ظریف درمیارن؟

مرسی عزیزم الان وقت بگیرم چقدر بعد وقت میده برای معاینه؟

من یکشنبه زنگ زدم چهارشنبه وقت دادن. از ساعت ۴ دکتر میاد تا ۱۰ اینا هست فقطم دو روز مشاوره میده. من ساعت ۵‌.۳۰ وقت داشتم ۹.۳۰ رفتم تو   مریضای خودشم اصن کسی نبود جز دو نفر که یکی با چسب و ماسک اومد سریع رفت اون یکیم بینیش تقریبا بزرگ عمل شده بود ظریف نبود

2810