2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر دير اگر ميخواي با مطب هماهنگ كن برو اول نمونه ببين شايد خوشت نياد چون حدودا ٩ماه تو نوبتي 

من خیلی وقته دارم کارهاشو دنبال میکنم. اصلا کارهای بنیادی رو دیدم که تصمیم به عمل بینی گرفتم. قبلش اصلا درموردش فکرهم نکرده بودم. سبک کارشو خیلی دوست دارم. ولی عکسمو که فرستادم گفت باید از نزدیک بررسی بشین. میترسم بگه نه و نتونه دربیاره اونی که میخوام. 

من اصن نابود شدم دیدم اون نظرو     خیلی نظرات ضد و نقیضه    

آخه این قضیه برآمدگی روی استخون بینی رو من از بیمارای دکتر های دیگه هم شنیدم که ممکنه پیش بیاد. میگن به بدن بستگی داره که دوباره استخون سازی کنه یا نه. شاید این خانمی که این نظرو نوشتن خودش عجله میکنه برای کم شدن ورم بینی

یه چیزم بگم اگه قرار باشه به نظرها باشه شما برین پیج خشایار احمدی کامنت هارو بخونین یه جوری همه به به و چه چه میکنن آدم اگه خبر نداشته باشه فک میکنه بهترین دکتر دنیاست در حالی که از پر ریسک ترین دکتراست.

همه دکترا مطمئنا کار خوب و بد، بیمارای راضی و ناراضی دارن آدم باید بره مطب اگه 90% هم راضی بودن دیگه دلو بزن به دریا و انتخابش کنه به امیده اینکه خودش بعد عمل جر اون 10% ناراضی نباشه. راس میگن عمل بینی ریسکه. من بینی الانمو دوس ندارم میگم همین که از الانم بهتر بشه کافیه حالا اگه خیلی بهترم بشه بیشتر خوشحال میشم😊

آخه این قضیه برآمدگی روی استخون بینی رو من از بیمارای دکتر های دیگه هم شنیدم که ممکنه پیش بیاد. میگن ...

درسته عزیزم واقعا عمل بینی ریسک. درباره کامنت ها هم کاملا موافقم باهات. ولی خب بالاخره آدم حساسه دیگه اونم مخصوصا صورت. یهو دیدم اون نظرو و شات اسکرین ها که چند نفر اونجوری گفته بودند سرد شدم  من شنبه میرم مطب قارونی دیگه تصمیم نهایی رو میگیرم به امید خدا

من خیلی وقته دارم کارهاشو دنبال میکنم. اصلا کارهای بنیادی رو دیدم که تصمیم به عمل بینی گرفتم. قبلش ا ...

اره خيليا هستن كه قبول نميكنه عمل كنه امروز كه رفتم چسبمو عوض كنم٢نفرو رد كرد يكيش كه واقعا من هيچ إيرادي نديدم تو بينيش گفتش ميخوام تيغشو باريك كنم يكي ام كه بينيش بي ايراد نبود ولي قبول نكرد دكتر گفت عمل نميكنم بعدشم دكتري نيستش كه تو هرجور بخواي برات دربياره بيشتر رفع اشكال ميكنه و طبيعي درمياره

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
آخه این قضیه برآمدگی روی استخون بینی رو من از بیمارای دکتر های دیگه هم شنیدم که ممکنه پیش بیاد. میگن ...

يه خانمي از مريضاي دكتر بنيادي به من گفتن كه راضي نيستن چون غوز بينيشون برگشته 

اتفاقا من ديشب بهشون پيام دادم و دوباره پرسيدم كه گفتن ورم بوده و بعد ٥ماه غوزشون كامل رفع شده و تيغه بينيش صافه از نيم رخ

من يه جايي خوندم كه ورم غضروف زودتر از استخوان ميخوابه به همين خاطره كه بعد از عمل فكر ميكنن غوزشون دوباره درومده ولي وقتي ادم بالغ ميشه كه ديگه رشدي صورت نميگيره در هرصورت اينم بايد در نظر بگيريم كه استثنا هم وجود داره 

اگه بشه با همين خانومي كه ٩٦با دكتر ابيانه عمل شده ارتباط گرفت ميشه نتيجه گيري بهتري بشه 

درسته عزیزم واقعا عمل بینی ریسک. درباره کامنت ها هم کاملا موافقم باهات. ولی خب بالاخره آدم حساسه دیگ ...

دقیقا میدونم چی میگی

منم میگفتم میرم قارونی تصمیممو میگیرم ولی باور کن انتخاب سخت تر شد مخصوصا اگه از کارای اونم خوشت بیاد. در هر صورت رفتی نظرتو به منم بگو. من از کارای بنیادی هم خوشم میاد البته فقط عکساشو دیدم ولی نوبت دهیش واقعا طولانیه و من اصلا نمیخوام این همه منتظر بمونم

يه خانمي از مريضاي دكتر بنيادي به من گفتن كه راضي نيستن چون غوز بينيشون برگشته  اتفاقا من ...

کسایی که خیلی وقت پیش عمل کردن دیگه سر نمیزنن اینجا. کاس میومدن نتیجه رو بعد یکی دو سال میگفتن. یه خانمی هم بود اسمشون آمین بود اونم با ابیانه عمل کرده بود و اون موقع راضی بود کاش بازم سر میومون میگفت الانم راضی هستن یا نه

بچه ها من از روبرو ام فرستادم ولي چيزي مشخص نيست همش چسبه ولي حالا بدون چسبم باز ميفرستم تا ٤٥روز بايد مدام چسب بزنم بعدش ميفرستم

2810