2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015419 بازدید | 66527 پست

حالا از کار ابیانه چون بینیه دوستمو دیدم خوشم اومده ولی تا جایی که شنیدم به حرف میریض گوش نمیکنه کار خودشو میکنه

قارونی هزینه عملش مناسبه ولی نمیدونم بعضی از بینیا بزرگ بودن به نظرم ولی بینی خوبم داشت

فرهنگم کاراشو پسندیدم ولی هزینش زیاده

والا ادم میمونه چی کار کنه😐😩

حالا من فقط همین سه تارو رفتم بیشتر میرفتم سخت ترم میشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا از کار ابیانه چون بینیه دوستمو دیدم خوشم اومده ولی تا جایی که شنیدم به حرف میریض گوش نمیکنه کار ...

فرهنگ چقده هزینش؟ سبک عملش چجوریه؟؟ ابیانه با اینکه گوش نمیده ولی سلیقه و مهارتش خوبه با این حال من هنوز تصمیم نگرفتم دوس دارم به یه نتیجه قطعی برسم بعد عمل کنم

فرهنگ چقده هزینش؟ سبک عملش چجوریه؟؟ ابیانه با اینکه گوش نمیده ولی سلیقه و مهارتش خوبه با این حال من ...

هزینه جراحی به من گفت 7.500 ولی چون معرفیت کردن 500 تخفیف میدم میشه 7. هزینه کلینیک هم 1.700 میشه 8.700. با آزمایش و عکس و اینا میشه 9 دیگه. برای من زیاده. سبکش طبیعی بود ولی طبیعی کوچیک. بیشتر بینی هایی که دیدم کوچولو موچولو و ظریف بودن ولی از اینایی نبودن که سوراخا از روبه رو معلومه و قوس خفن دارن. طبیعی و جمع و جور

هزینه جراحی به من گفت 7.500 ولی چون معرفیت کردن 500 تخفیف میدم میشه 7. هزینه کلینیک هم 1.700 میشه 8. ...

بدون اینکه به هزینه نگاه کنی ببین سبک کدوم دکتر رو میپسندی پیش اون برو

به نظر من با یکی دو تومن اینور اونور شدن چیزی نمیشه چون قراره یه عمر با اون چهره سر کنی و حتی یه میلیمتر بزرگ‌تر یا کوچیکتر شدن بینی تو رو یه ادم دیگه میکنه

پیش اونی برو که واقعا کارشو میپسندی 

به نظر من ارزش نداره ادم زیر تیغ بره ولی تغییر چندانی نکنه طبیعی خوب و قشنگه ولی طبیعی کوچیک 

نه بزرگ 

الانم به هزینه نگاه نکن اونی که واقعا پسندیدی پیش اون برو

بدون اینکه به هزینه نگاه کنی ببین سبک کدوم دکتر رو میپسندی پیش اون برو به نظر من با یکی دو تومن این ...

آره عزیزم راست میگی بلاخره یه باره (یعنی واقعا امیدوارم یه بار باشه و کار به ترمیم و این چیزا نکشه) 

امیدوارم هممون بهترین انتخابو داشته باشیم❤

سلام عزیزم، بابت بینیتون تبریک میگم😍 من با دکتر ابیانه مشاوره شدم ولی راستش هنوز خیلی مرددم، یسری ج ...

سلام عزیزم ... منم بینی م قوز داشت و استخونی با پوست نازک خود دکتر میگفت بینی خوبی هست واسه عمل ....راستش من یک ماهه عمل کردم والان نمیتونم در مورد مشکل تنفسی نظر بدم ...

ولی تا به امروز مشکل تنفس نداشتم ... 

خیلی عالیه  مرسی گلی جون راستی چه خبر از ورم بینیت؟ کمتر نشده؟البته آیینه نگاه نکن من شن ...

سلام عزیزم ... نه دیگه من ورم بینیم اونقدر کم شده که تو آینه نگاه میکنم اذیت نمیشم هیچ تازه یکم ذوقم میکنم 

2810