عزیزم چند صفحه قبل کوتاه توضیح دادم.
من با بکی از دوستام رفتم. اون بینیشو پیش ابیانه عمل کرده به نظرم خیلی به صورتش میومد. بینیش نه بزرگه نه کوچیک کاملا به اندازه مناسب صورتش. روزی که من باهاش رفتم از شاس خیلی خوبم😂 به قدری مطب خلوت بود که حتی دوستم تعجب کرده بود چطور میشه مطب اینقدر خلوت باشه!! میگفت همیشه جا برای نشستن پیدا نمیشه! منشیش میگفت به خاطر اینکه زمستونه زیاد نمیان.
ویزیت رایگان بود. توو مطب 3 نفر بودن یه نفرش یه آقایی بود که هنوز گچ بینیشو باز نکرده بود. دو نفرم خانم بودن با چسب که چیزی معلوم نبود. چون خلوت بود زود نوبتم شد رفتم داخل دکتر اول دوستمو معاینه کرد بعد نوبت خودم رسید. اول از بیماری و مصرف دارو و اینا پرسید. معاینه کرد بینیمو عیباشو گفت و اینکه باید اصلاح بشه. گفت انحراف دارم ولی پوستم واسه جراحی مناسبه اصطلاحا استخونیه. گفت کارم طبیعیه. ازش در مورد قوس پرسیدم که کاملا مخالف قوس بود میگفت قوس بینی برای ما ایرانیا یعنی تابلو عملیه باید جوری باشه که مشخص نباشه عمل شدس. آزمایش اینام ننوشت کلا یه جوری رفتارش انگار اجبار نمیکرد حتما پیشش عمل کنی از اینش خیلی خوشم اومد.
هزینش برای همه نوع بینی ها ثابت 8 تومن بود تخفیفم نداشت. گفت هزینه هاش از اردیبهشت بیشترم میشه. آهان اینم بگم دکتر خوش اخلاقیه