2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
حالا از کار ابیانه چون بینیه دوستمو دیدم خوشم اومده ولی تا جایی که شنیدم به حرف میریض گوش نمیکنه کار ...

دوست من و خواهرش پیش فرهنگ عمل کردن. بینی دوستم قشنگ شده ولی یه ایرادی که داره بالای بینی شو بد تراشیده یه برجستگی کوچولو داره البته تا خودش نگه و دقت نکنی متوجه نمیشه. در کل بینیش قشنگه.

اما بینی خواهرشو خراب کرده وسط بینیشو خیلی تراشیده دو تیکه شده.

دختر عموشونم پیش فرهنگ عمل کرده خودش میگه عایییییه عالییییی

مطب گردی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ... نه دیگه من ورم بینیم اونقدر کم شده که تو آینه نگاه میکنم اذیت نمیشم هیچ تازه یکم ذوقم ...

گلی جووون بی صبرانه منتظرم یه خورده بگذره هر وقت صلاح دونستی یه عکس بذاری دوستم

مطب گردی 

سلام دکتر ایلخانی رو کسی میشناسه؟ بینی گوشتیو خوب عمل میکنه؟

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

بچه ها چند بار. پرسیدم کسی جواب نداده ، میگم شما که اینهمه پرس و جو میکنین در مورد عمل بینی،

در مورد تیپ پلاستی چرا چیزی نشنیدن اخه؟؟؟؟؟؟؟؟

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
میگن خوب نیست تاثیری نداره.البته من فقط شنیدم خودم ندیدم نمونه اشو

واقعا چه حیف ، من از عمل فراری بودم حالا چیکار کنم اه

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

دختر ابی جان شما با دکتر احمدی عمل کردی دیگه؟ 

الان از عملت چند درصد راضی هستی؟ و اینکه بینیت چه نوع گوشتی بود؟ منظورم اینکه که فقط مثلا پایین بینیت پهن بود یا قوز هم داشت و...؟ استخوان بینیت رو هم خوب باریک کرده؟

من پیش دکتر مشاوره رفتم گفت کار خوبی میکنی عمل کنی. ولی می ترسم الکی امیدواری داده باشه. دوباره برم پیشش مشاوره قاطی میکنه؟

ببخشید سوالام زیاد شد😊

2810