2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015415 بازدید | 66527 پست
سلام بچه هااااا خب منم از مطب گردیاممم بگم شنبه رفتم مطب قارونی. اول اینکه جای مطبش خیلی خوب بود س ...

الان که خوندم پستتونو رفتم پیج اینستاشو دیدم. کاراش خوب بود قشنگ بود کاراش. فقط بیشتر عکسا تار بودن کیفیت نداشتن که بتونی جزییات بینی رو ببینی.

مطب گردی 

امروز مطب دکتر هومن فرهنگ مجد بودم

گفته بود ساعت 4 تا 7 برم.

منشیش ساعت 2 زنگ زده بود که گوشیم سایلنت بود نفهمیده بودم. اس ام اس داده بود که امروز میرم یا نه.

پیش خودم گفتم حتما انقدر سرشون خلوته که یکی یکی زنگ میزنن ببینن بیمار میاد یا نه!

مطبش پاسداران بود مسیرش زیاد خوب نبود به سختی بعد از یکی دو ساعت رسیدم اونجا. رفتم داخل مطب شلوووووغ جا نبود بشینیم!! منشیش یکم غر غر کرد که چرا جواب ندادم و اینا خلاصه منتظر نشستم تا نوبتم بشه. ویزیتش هم رایگان بود. بینی هارو نگاه کردم همه بینیا خوب و طبیعی بود. بینیا اصلا بزرگ نبودن کوچیک و ظریف. 3 نفر هنوز گچ داشتن که بینیشون از زیر گچ بزرگ به نظر میرسید نمیدونم حالا واقعا بزرگ بودن یا چون روزای اولشون بود ورمشون زیاد بود. یه نفر کبودی و ورم خیلی شدید داشت یعنی جوری بود چشماش باز نمیشد. ولی بقیه همه بینی ها کوچولو موچولو:)))) با یه خانم صحبت کردم راضی بود 4 ماه از عملش گذشته بود بینیش خیلی ظریف دراومده بود ازش پرسیدم بینیش استخوانی بود؟ گفت نه گوشتی بود! میگفت روزی که اومده بود مشاوره دکتر گفته زیاد تغییر نمیکنه یکم پره هاش جمع میشه ولی واقعا ظریف در اومده بود.

نوبتم شد رفتم داخل دکتر خوش اخلاقی بود اول از سابقه بیماری و مصرف دارو پرسید. بعدش خوابیدم داخل بینیو معاینه کرد. گفت انحراف دارم(ابیانه هم گفته بود) افتادگی و قوز و اینارو گفت. گفتم بینی نوکش بالا میاد ولی یه جوری نمیشه که از روبرو سوراخای بینی معلوم باشه. قوزش برداشته میشه، ارتفاع کم میشه، نوکش جمع میشه، کوتاه تر میشه، از پایین هم گفت سوراخای بینیت بزرگ نیست ولی باید ببینیم با بینی جدید چطور هماهنگ میشه اگه لازم شد کوچیک میکنم. گفت پوست بینیم برای جراحی مناسبه (ابیانه هم گفته بود) ترکیبی از استخوانی و غضروفیه. در کل همرو مشکلارو دقیق گفت. ازش درمورد قوس پرسیدم. گفت میتونیم یه قوس ملایم هم بهش بدیم ولی اون سر عمل مشخص میشه که غضروف های بینی اجازه قوس رو میدن یا نه. گفت بینیت متناسب با صورتت میشه در حالی که کسی متوجه عملی بودنش نمیشه در کل از اینی که هست کوچکتر میشه. بعدش بیشنهاد پروتز چانه رو داد که میشه همزمان با عمل بینی انجام داد. راستش زیاد از پیشنهادش خوشم نیومد نمیدونم چرا!! گفت برو فکراتو بکن تصمیمتو بگیر. از در مورد هزینه پرسیدم. هزینه عمل بینی 7.5 که 500 تومن تخفیف میده میشه 7 تومن. 1 و هفتصد هم هزینه کلینیک میشه 8 و هفتصد. با ازمایش و عکس اینا احتمالا 9 تومن میشه. پروتز چانه هم اگه همزمان انجام بدن 5 تومن! به نظرم همه چی خوب بود به جز قیمتش😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در کل به نظرم آدم تا مطب نره نمیشه از روی عکسا قضاوت کرد

اون که صد البته. منتها من فعلا دارم از پیجاشون تحقیق میکنم. چون بچه کوچیک دارم نمیتونم برم فعلا. 

ولی چیزی که فهمیدم از توی پیچشونم تا یه حدی مشخص میشه سبک کارشون. کسی که خرابکاره چیزی برای ارائه نداره اصلا. واسه همین معلومه چه خبره از همون اینستاش. اونام که خوباشونو میذارن معلومه که بالاخره کار خوبم دارن.

مطب گردی 
اون که صد البته. منتها من فعلا دارم از پیجاشون تحقیق میکنم. چون بچه کوچیک دارم نمیتونم برم فعلا.&nbs ...

من از مطبش اینطور فهمیدم که کار خوب داره کار معمولی هم داره ولی خب خرابکاری ندیدم! کلا موافق بینی طبیعی بود کارش قوس آنچنانی و نوک تیز و مدل عروسکی نداشت. میگفت نوک بینی نه باید زیاد گرد باشه و نه تیز باشه، باید طبیعی باشه. آهاااان اینم گفت که خانوادت میفهمن تو عوض شدی ولی یکی که بار اول میبینتت نباید بفهمه بینیت عملیه

من از مطبش اینطور فهمیدم که کار خوب داره کار معمولی هم داره ولی خب خرابکاری ندیدم! کلا موافق بینی طب ...

ولی  تو اینستاش تقریبا تمام کاراش قوس داشت حتی اقایون ولی قوس بدی نبود قشنگ بود

مطب گردی 
فرهنگو امروز رفتم قارونی رو شنبه

خوشب حالتون که میتونسد برید. من زندایه این بچه ام هیج جا نمیتونم برم. یه جای اضطراری که هم بخوام برم دوس ندارم به کسی رو بندازم سخته. واسه همین فقط وقتی میذارمش پیش کسی که خیلی خیلی کار اضطراری داشته باشم.

یاد دوران ازادی بخیرررر

مطب گردی 
سلام بچه هااااا خب منم از مطب گردیاممم بگم شنبه رفتم مطب قارونی. اول اینکه جای مطبش خیلی خوب بود س ...

من بینی بزرگ دوس ندارم به نظر من بینی طبیعی باشه اما اندازش کوچیک باشه

2810