2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
سحر جان پیج دکتر زرگری رو برام میزاری من تو اینستا پیداش نکردم

منم پیش دکتر کاظم زرگری عمل کردم خیلی راضی ام

بینی ام خیلی مشکل د داشت هم پولیپ داشتم و هم گوشتی بد شکل بود

اول پولیپ بینی ام درمان کرد و بعد جراحی زیبایی بینی انجام داد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دکتر کاظم زرگری خیلی خوب لیپوماتیک شکم را انجام میدن و تمام چربی های زائد رو بر میداره و بعدش هم برات ابدومینوپلاستی می کنه تا شکمت صاف و بدون چروک باشه

هزینه اشم عالیه و دردی نداره

ممنون عزیزم پس شما هم بصام پیشنهاد میدید ؟

خواهش میکنم عزیزم. من چیزی که دیدم خیلی خوب بود تز بصام.البته فقط یه نمونه دیدم که دوستم بود. کوچکم میکنه. حالا باز برو مطبش و ببین نمونه هاشو از نزدیک

خانوما من میخام فروردین عمل کنم

اما عین چیییییییی ازبیهوشی میترسم😞😭😭😭😭😭😭

همه میگن الان دیگ قدیم نیست بهوش نیای

پس اینا ک بهوش نمیان چی ان؟😞😭

میگم نکنه همون 1در صدهزار نفرمن باشم😞😭

خانوما من میخام فروردین عمل کنم اما عین چیییییییی ازبیهوشی میترسم😞😭😭😭😭😭😭 همه میگن الان دیگ ...

منم اول اسفند عمل دارم😖

خیلی هم میترسم

اول من میرم اگه چیزیم نشد بعد شما برو عمل کن😁

من پیش دکتر قارونی که رفتم فقط عکس و ازمایش برام نوشت دیگه سی تی اسکن نداشت! شما الان چه حالی داری ...

ببخشید منم برا پنجشنبه آینده وقت مشاوره دارم با دکتر قارونی فقط چون تبریز هستم میخوام هرچی لازمه همراه داشته باشم وقتی میرم.... سی تی اسکن رو پرسیدم ولی میشه بگید عکس و آزمایش رو تحت چه عنوانی نوشتن براتون یعنی اصطلاحات پزشکیشو

سلام بچه ها ،نظرتون در مورد دكتر محسنيان چيه؟عكساي پيجشو ديدم خوشم اومد همه كاراش تر و تميز بودن&nbs ...

از فامیلای ما بوده تعریفشو میکنه ولی تو پیجش همش عین هم بودن ... بنظر منم بد نبود من از دکتر قارونی وقت گرفتم برا مشاوره ولی محسنیان هم بد نیست بنظرم اونم ازین لحاظ کا خیلی دقیق همه رو شکل هم درآورده فکر خطاش کمتره ولی کارای قارونی رو خیلی دوست دارم از دوستانم هم باهاش عمل کرده راضی هست

2810