2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان لازمه نکاتی رو بگم اولا حتما کسی که قصد جراحی بینی داره به متخصص های گوش و حلق و بینی مراجعه کنه 2 حتما روش طبیعی رو برای بینیتون انتخواب کنید تا بعد از مدتی دلتون رو نزنه 3 حتما برای پیدا کردن دکتر خودتون دست به کار بشید و به مطب ها سر بزنید از نزدیک با مریض هاشون صحبت کنید و حداقل 10 مریض از هر دکتر رو ببینید 4 وقتی دکتری رو انتخواب کردید به حس خودتون اطمینان کنید ایا حس خوبی بهش داری یا حس بدی حس مهمه چون حس خوب شروع اتفاقات خوب خواهد بود 5 وقتی به دکترتون اطمینان کنید حتی اگر ایرادهای ریز کوچک هم بعد از عمل داشته باشید به هیچ عنوان اذیت نخواهید شد چون بهترین دکتر رو انتخواب کردین که حس خوبی داشتین و بهش اطمینان داشتین و دارین من بینیم رو پیش دکتر مهدی احمدی عمل کردم اگر بازهم برگردم به عقب ایشون رو انتخواب میکنم چون بهش اطمینان دارم چون دستش سبک بود از خیلیا شنیده بودم و درمان های سرپاییش رو هم دیده بودم که چه طور دلسوزانه وقت میزاره و ... البته خواهر و همسرم و دختر عمم هم بعد از من به اسرار خودشون پیش ایشون عمل کردن و راضی هستن کارشون طبیعی بدون کبودی درد و خونریزی همسرم همان روز عمل خودش رفت جیگر خرید خورد من هم فردای عملم نظری داشتیم کمک کردم خلاصه مهم اطمینانه و انرژی مثبت
انحراف تیغه بینی ، راه های درمانی انحراف تیغه بینی ، علائم انحراف تیغه بینی را همگی در فیلم زیر که توضیحات دکتر سید جواد محمدی هست را در فیلم زیر مشاهده نمایید . http://drjavadmohamadi.com/%d8%a7%d9%86%d8%ad%d8%b1%d8%a7%d9%81-%d8%aa%db%8c%d8%ba%d9%87-%d8%a8%db%8c%d9%86%db%8c/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ..دوستان شما کی بوها رو کامل متوجه میشدین من دوازده روز از عملم گذشته بویاییم کمه و اکثرا هم بخاطر ورم داخل بینیم کیپه هنوز از دهن نفس میکشم اینا کی رفع میشه عزیزان?
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
عزیزم من بو رو تقریبا بعد از تامپون مشکلی نداشتم.البته اگه بینیت کیپه خب طبیعیه که تو بو مشکل داشته باشی مثل وقتی که سرما میخوری.کیپ بودنم تا دو ماهو نیم تقریبا رو اعصابم بود.به مرور بهتر میشه....
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
سلام دوستان میخوام بدونم اگه من الان اقدام کنم دکترگردی توی یه هفته بعدم عمل بخوام سریع تا عید بینم فرمش رو گرفته کبود نیستم صورتم حالت تصادفیا رو نداره بعدم خیلی ضایعه که بینی هنوز باد داره ممنون میشم به سوالم جواب بدین

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

2810