2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
عزیزم دماغ منم عین مال تو بود حتی افتادگیش از تو بیشتر بود ولی الان کاملا راضیمو پشیمون نیستم اگه می ...

عه ممنون میشم عکس بینیتو بفرستی عزیزم 

ببین همین قسمت که نظرت رو تایپ میکنی بالاش 4 تا گزینه هست ... دومی از سمت راست رو بزن ، یه چیزی میاره که باید روش کلیک کنی بعد میری گالری یا همون لحظه میتونی ازخودت عکس بگیری بفرستی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بینیت گوشتیه؟ دکتر محبی به نظر من برای بینیای استخونی بهتره...تو اینستا صدف بیوتی رو فالو میکن ...

بینی منم خیلی گوشتيه

ميترسم نتيجه نگيرم

خیلی درد داره و دوره قاحتش خیلی سخته عمل بیتی گوشتي??

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️
ببین نظر منو بخوای میگم قارونی رو از گزینه هات حذف کن به قول خودت قارونی فقط بینی های کم کار رو خوب ...

به منم همین ها رو گفت ولی من باهاش عمل کردم چون کاملا منطقی حرف میزنه و دروغ هم نمیگه. دماغ های گوشتی ای که عمل کرده بود دوس داشتم، کاملا بستگی به سلیقه ی خود آدم داره 

بعد الان شما با کی عمل کردی؟ 

به منم همین ها رو گفت ولی من باهاش عمل کردم چون کاملا منطقی حرف میزنه و دروغ هم نمیگه. دماغ های گوشت ...

من واقعیتش نتونستم بهش اعتماد کنم، چون اصلا حس اعتماد رو بهم نداد و بهم گفت اگر از 20 نمره بینی تو 10 باشه من نهایت میتونم 15 بکنمش و تغییر چندانی نمیکنی. منم احساس کردم با اینکه خیلی دکتر خوبیه اما بینی من راه دستش نبود.

من با دکتر ابیانه عمل کردم.

سلام دوستان

من بینی ام گوشتی بود خیلی می ترسیدم که جراح نتونه خوب عمل کنه رفتم پیش دکتر کاظم زرگری ایشون اونقدر با تبحر این عمل برام انجام دادند که دوره نقاهت کوتاه مدتی داشتم و الان که نزدیک دوسال گذشته فرم بینی ام اصلا تغییر نکرده چون می گن بینی گوشتی بازگشت پذیر ولی آقای دکتر کاظم زرگری فوق العاده برام این عمل زیبایی را انجام دادند. http://dr-zargari.com/

سلام دوستان

من بینی ام انحراف داشت خیلی ناراحت بودم کلی گشتم تا جراح خوب پیدا کنم تا اینکه دکتر کاظم زرگری  پیدا کردم هم تعداد مراجعه کنندگانش زیاد بود و هم اینکه هر کی انجام داده بود خیلی راضی بود من خودم هم خیلی راضیم کارشون حرف نداره فوق العاده اسhttp://dr-zargari.com/

سلام دوستان من بینی ام انحراف داشت خیلی ناراحت بودم کلی گشتم تا جراح خوب پیدا کنم تا اینکه دکتر کاظ ...

عزیزم میشه اینقدر تبلیغ نکنید با همین تبلیغ یه سری کاربرا بینی ها خراب شد  و داغون.

2810