2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015417 بازدید | 66527 پست
عزیزم در مورد دکتر ابیانه هم اطلاعاتی داری؟

بله عزيزم مطب ابيانه هم رفتم طبيعي كاره زياد رو بيني كار نميكنه خوش أخلاقم هست

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
بله عزيزم مطب ابيانه هم رفتم طبيعي كاره زياد رو بيني كار نميكنه خوش أخلاقم هست

من دلم میخادقوس داشته باشه ینی فقددد طبیعی کار میکنه...البته هزینش ک فلن بابودجم نمیخونه😊😊😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

من امروز مطب دکتر قارونی رفتم.کلا که خیلی استرسم بالاست اما چند نفر رو دیدم که بینی هاشون رو هفته ی پیش عمل کرده بودن خیلی از اونیکه من فکر میکردم بهتر بودن خداروشکر.زیر چشمهاشون خیلی کم کبودی داشت و گچ هاشونم یه چیز خیلی کوچولو روی بینی بود.

سه تاشون به نظر قشنگ بودن اما یکی شون یه کم نوک بینیش از صورتش فاصله ی زیادی داشت به اصطلاح نوک تیز بود.

خود دکتر هم خوش برخورد و خوب بود.

نگرانی هام رو باهاش مطرح کردم و گفتم از عمل خیلی میترسم اونم گفت سوار هواپیما شدنم ریسک داره و من نمیتونم بگم صد درصد همه چی اوکیه خلاصه گفت برو و تصمیمت رو بگیر.

ازمایش و عکس هم انجام دادم

اما نمیدونم روز عمل جرات میکنم برم یا نه

سلام دوستان

گل خانوم..... خوبین؟اوضاع بینی چطوره؟

zm1359...... من هم مطب قارونی رفتم هرچند از بعضی از کارهای توی پیچشون خوشم نیومد ولی رفتم مطب مدل هاش قشنگ بود..چند تا از استخوانی هاش که واقعا قشنگ بود، فک میکنم بینی های خودشون از اول هم خوب بوده،بقیه هم خوب بودن و متفاوت..گوشتی هم دیدم که خیلی ورم داشت ولی خودش میگفت کوچیک شده.یه نمونه نیمه گوشتی هم دیدم که داشت چسبش را باز میکرد،دکتر رفت من هم رفتم پیشش،خوب بود اونم..همشون هم میگفتن از فامیل هامون اومدن ما هم اومدیم.... نمونه بدون چسب هم دیدین؟ چطور بودن؟

پسراموعشقه..... به سلامتی.آرزوی بهترین ها را براتون دارم.از روز قبل عمل تا بعدش رو منتظریم بیاین بگین....

گلی جون شما بهتری؟ ورم بینیت از بین رفت؟

سلام عزیزم ... اره بهترم ... ورم بینیم خیلی خیلی بهتره ..‌ دیگه اون کجی بینی که احساس میکردم نیست ... خیلی حجم ورمم رفته ولی با این حال بازم هست ‌....

در کل میشه گفت تا ۳۰ درصد راضیم ....

عزیزم شما بینیت در چه حاله ؟ راضی هستی؟

خیلی بهتره ... روزی که گچ برداشتم اصلا روز خوبی نبود برام .... ولی یک هفته بعد گچ که چسب بینیمو برداشتم خیلی ورمم کم شده بود و حس بهتری داشتم 

2810