2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
بچه ها یکی کمک کنه    بین    بصام و   جهاندیده ک دوم برای جراحی ب ...

هردوشون خيلي خوبن، جهانديده يكم باريكتر ميكنه، ولي اصلا قوس نميده، نوكشم جمتو و تيزتره، خيلي دكتر خوبيه من شايد ي سر برم

بصام خودم رفتم، اونم خوبه، 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

دوستان از بین دکترای خوب واسه بینی گوشتی چند نفر رو به من معرفی می کنید که کاراشون خوب باشه. میخوام برم مطباشون واسه تحقیق بیشتر و مشاوره. البته یحیوی و سجادیان رو رفتم که از سجادیان خوشم نیومد. یحیوی رو هم نتونستم تصمیم بگیرم فعلا

من از ديروز كلي بيمار دكتر بنياديو از كامنتاي زير پست هاش تو اينستا پيدا كردم دارم باهاشون صحبت ميكن ...

اقاي نويد من با هركس چت كردم گفت كه بينيش نسبت به قبل كوچيك تَر شده و دكتر به من گفتن كه اصلا بينيتو قوس نميدم و اينكه نمونه هايي كه من تو مطب ديدم تغييرات أساسي داشتن واقعا چطور ميگين بدون تغيير!

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
سلام منم مثل شما فكر ميكنم  منم پيجشو ديدم كلا من دوست دارم وقتي حاضر به عمل ميشم تغيير كنم نه ...

ريسكش كه زياد هست البته

ولي ديدن عكس با ديدن از نزديك خيييلي متفاوته  نمونه هايي كه تو مطب ديدم واقعا خوب شده بودن آليته خب هركس سليقه خاص خودشو داره در كل كه حتما چند بار برين مطب و نمونه ببينيد

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

سلام به همه

من ده روز پیش بینیمو پیشه دکتر بازیاری عمل کردم و الان با اینکه هنوز ورم داره خیلی راضیم از همه مهمتر اینکه اصلا از نظر تنفس مشکلی ندارم 

من قبل از عمل خیلی استرس داشتم ولی الان راضیم 

هردوشون خيلي خوبن، جهانديده يكم باريكتر ميكنه، ولي اصلا قوس نميده، نوكشم جمتو و تيزتره، خيلي دكتر خو ...

میگن بصام تیغه بینی پهن در میاره ولی جهاندیده باریک میکنه . این موضوع صحت داره یا نه؟ 

عزیزم من یکی از دوستام با بصام دو سال پیش عمل کرده بود خوب شده بود . ولی جهاندیده رو نمیشناسم

بینی رو بصام کوچک و جمع جور میکنه؟ البته من بینی طبیعی مد نظرمه  بینید نوکش گشوتیه و یکو قوز داره میخوام قوز برداشته بشه و نوک بینیم کوچیک شه  بصام میگن فقط قوز برمیداره این درسته یانه؟ اطلاع داری ؟

بینی رو بصام کوچک و جمع جور میکنه؟ البته من بینی طبیعی مد نظرمه  بینید نوکش گشوتیه و یکو قوز دا ...

عزیزم بینی دوست منم طبیعیه و شیکه یادمه یکماهه عملش که گذشت اومده بود دانشگاه با 1سال بعدش قابل مقایسه نبود خیلی طبیعی شیک  و عالی بود.نوکش عالی شده بود. اصلا بزرگ و نامتقارن و اینا نبود.  از بین بینی هایی که دیدم مال دوستم خیلی قشنگ تر از بقیه است. حالا بازم برو مطبش و ببین کاراشو  از نزدیک

2810