2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
مرسی عزیزززززز دلم 😚😚😚 اره برای من تامپون گذاشت ولی فردا روز عمل تامپونهامو کشید .... شب اول که ...

خوشحالم از اینکه فرم بینی تون به نتیجه دلخواه نزدیک میشه...روزای اول سخته ولی خوب فراموش میشه چیزی که میمونه با آدم شکل نهایی اش هست که خدا رو شکر موفقیت آمیز بوده.

سلام دوستان، نظرتون درباره دکتر عامری چیه؟کسی کاراش رو دیده؟ من قسمت بالای بینی ام کوچک هست ولی پره ...

پیش ایشون نرفتم.صفحات آخر تاپیک رو بخوانید شرح مطب گردی چند تا دکتر هست.البته همشون طبیعی کارن.دکتر غلامرضا احمدی.بنیادی.ابیانه.قارونی.بصام.سجادیان.سامی(هم فانتزی هم طبیعی)....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان، نظرتون درباره دکتر عامری چیه؟کسی کاراش رو دیده؟ من قسمت بالای بینی ام کوچک هست ولی پره ...

من یه بار مطبش رفتم قشنگ بود بینیهاش بی ایراد بود ولی فرم نداشت.دو سه مورد دیدم همش.تامپون هم نمیذاره.یه خانمی شش روز بود عمل کرده بود ولی خیلی قشنگ بود بینیش و اصلا اصلا ورم نداشت بینیش.عجیب بود.همون خانم عکس دو تا از دوستاشو نشون داد که با عامری عمل کرده بودن خیلی خوب شده بودن

خب بینیتو دیدی واسه تعویض چسب؟چطور بود؟

اره... روزی که میخواستم چسب عوض کنم کلی دلهره داشتم میدونستم که الان چسبارو باز کنم دوباره قراره اعصابم خورد بشه .... باز کردم ولی خیلی تغییر کرده بود ورمم و همین امیدوارم کرد

پیش ایشون نرفتم.صفحات آخر تاپیک رو بخوانید شرح مطب گردی چند تا دکتر هست.البته همشون طبیعی کارن.دکتر ...

تقریبا پست ها رو خوندم ولی واقعا گیج شدم کدوم بهتر هستن و اینکه بیشتر اینا بینی رو کامل عمل می کنن من قسمت بالای بینیم ریز هست بطوریکه چندتا دکتر بهم گفتن اگر عمل کنی ممکنه مشکل تنفسی پیدا کنی مگر اینکه فقط پره بینی جمع کنی واسه همین دنبال یه دکتر خوب میگردم که بتونه بینی ام رو به تناسب بالای بینیم عمل کنه و به حدی پست های متفاوت خوندم که کامل گیج شدم

لطفا اگه در مورد دکتر بنیادی اطلاعات دارین یا کسی پیشش عمل کرده نظرش رو بگه

من از ديروز كلي بيمار دكتر بنياديو از كامنتاي زير پست هاش تو اينستا پيدا كردم دارم باهاشون صحبت ميكنم.

دكتر مسعود بنيادي:

نتيجه كلي كه ازشون دستم اومد اينه كه اولا دكتر عموما روش بسته عمل ميكنن كه براي كسايي كه انحراف زياد دارن مناسب نيست و انحرافشون كامل رفع نميشه،حتي خود دكتر هم موقع مشاوره اينو ميگن،

تو كاراي دكتر عدم تقارن تيغه در نيمرخ دو مورد برخوردم، كه يكيش ٥ ماه و يكيش دو ماه بعد عمل بود كه ب گفته دكتر ورمه ولي خود بيمار گفت بعد ٥ ماه ورم نيست و غضروفه.

يك مورد تا ب تايي سوراخ بر خوردم كه خودشون گفتن از اول تا ب تا بود دكتر بهم گفت كامل درست نميشه ولي دكترهايي كه پره جم ميكنن ميتونن يكيش كنن، ايشو ب هيچ عنوان پره بخيه نميزنن

دكتر كلا كار گوشتي قبول نميكنن، همون روز مشاوره ردتون ميكنن، فقط غضروفي كم كار، ترميم هم نميكنن

بقيه موارد كه باهاشون صحبت كردم راضي بودن البته بينيشون كم كار بوده و توقع تغير هم زياد نداشتن، سايز هم كم نميكنن ،قوس خيلي ملايم در صورت درخواست ميدن،

ي نفر هم انتظار تغير داشت كه گفت اصلا تغير نكردم

كارهاي دكتر عموما بدون ورم و كبوديه چون كار زيادي نميكنن ووي بيني و تامپون هم نميزارن

يك مورد هم بالا پايينيه پره از روبرو برخوردم كه خودشو ميگن زيادي حساس شدم كسي متوجه نميشه

يك مورد ترميمي هم ظاهرا در كارهاي اخيرشون هست كه بچه هاي همين صفحه (پسرامو عشقه)باهاشون صحبت كرده من پيداشون نكردم 

قيمتشونم اول ميگن ٥/٥ الي ٦ ولي اگر انحراف و ريزه كاري بيشتر  داشته باشين ٦/٧٠٠ ، عموما قيمتشون همين ٦/٧٠٠

در كل اگر انتظارتون بالا نيست و بينيتون كم كاره ، دكتر بدي نيست، اخلاقشم خوبه

من از ديروز كلي بيمار دكتر بنياديو از كامنتاي زير پست هاش تو اينستا پيدا كردم دارم باهاشون صحبت ميكن ...

خیلی ممنون از توضیح کاملتون 

من پیششون مشاوره شدم و بهم وقت عمل دادن 

منم دقیقا از رو کامنتای اینستا بهشون اعتماد کردم ولی به قول شما می ترسم زیاد از کارشون راضی نباشم

یه نفر هم تو اینستا به من پیام داد و عکس فرستاد که دکتر به شدت سوراخای بینیش رو نا قرینه کرده بود و در کل ناراضی بود البته من به دکتر گفتم و گفت امثال اینا زیاده و الکی گفته

متاسفانه  من انحراف شدید تیغه بینی دارم طوری که دکتر پنج درصد احتمال سوراخ شدن تیغه بینی داده برام 

یه مشکل دیگم این که من ساکن تهران نیستم و دکتر گفته باید ده روز بمونی و اگر مشکلی برات پیش بیاد من ترمیم نمی کنم

کاربر پسرامو عشقه تو یکی از تاپیکای من نظر داده گویا اردیبهشت وقت عمل دارن

سلام بچه ها،كسي هست؟!ميگم من اخرش نفهميدم بينيم گوشتيه يا استخواني ،پيش سركارات رفتم گفت غضروفيه بيشتر تا گوشتي ،يحيوي رو يادم نيس چي گفت  ،حسناني ميگه غضروفي ،ميگم بنظر شما حسناني كارش چطوره؟ميارزه برم مطبش؟!

2810