2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015418 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها،كسي هست؟!ميگم من اخرش نفهميدم بينيم گوشتيه يا استخواني ،پيش سركارات رفتم گفت غضروفيه بيش ...

سلام

دکتر حسنانی

عکس های کاراشون که خوبه حالا چقدر راسته یا فتوشاپه رو نمیدونم

کامنت بد هم ازشون ندیدم

فقط یه کم قیمتشون بالاست

سلام دکتر حسنانی عکس های کاراشون که خوبه حالا چقدر راسته یا فتوشاپه رو نمیدونم کامنت بد هم ازشون ...

اره به من گفت ١٢هزينه عملم ميشه،منتها من نميدونم بيني غضروفي بيشتر كار چه دكتريه چون من تا الان فكر ميكردم بينيم گوشتيه و دنبال جراح گوشتي كار بودم 🙃

خیلی ممنون از توضیح کاملتون  من پیششون مشاوره شدم و بهم وقت عمل دادن  منم دقیقا از رو کا ...

چقدر وقت بعد مشاوره وقت عمل داد بهتون؟ 

اگر انحراف شديد دارين من پيشنهاد نميدم ايشونو چون جراحي بسته انحرافو رفع نميكنه

تقریبا پست ها رو خوندم ولی واقعا گیج شدم کدوم بهتر هستن و اینکه بیشتر اینا بینی رو کامل عمل می کنن م ...

کاشکی یه دکتر باشه از همه نظر اوکی باشه، ولی هر چی بیشتر میفهمی و میگردی بیشتر نمی تونی انتخاب کنی.من خودم مطب 4 تا دکتر رفتم.فک میکنم هر دکتری ریسک خودش را هم داره و شانس هم موثره...

راجع به دكتر بنيادي ميخوام بهتون بگم كه من خودم به شخصه يكساله كه دارم دنبال دكتر ميگردم تا اينكه تو ...

سلام منم مثل شما فكر ميكنم 

منم پيجشو ديدم كلا من دوست دارم وقتي حاضر به عمل ميشم تغيير كنم نه اينكه فقط قوز بينيم برداشته بشه 

البته مصنوعي منظورم نيستا اما خوب دوست دارم بيني صاف و صوف كه ميشه كوچيك هم بيشه نه بزرگ بمونه 

بيشتر كاراي دكتر بنيادي تغيير خاصي ندارن 

در ضمن واقعا عمل بيني ريسكه رو يكي خوب ميشه رو يكي نه 

كسي از دوستان دكتر علي عطايي رو ميشناسه 

يكي از دوستاي خواهرم عمل كرده و راضيه 

اما پيج نداره تو اينستا فقط تو گوگل سرچ كردم اسمشو أورد جز دكتراي خوب 

نميدونم منم خيلي گيج شدم تو انتخاب دكتر

سلام  دوستانی ک عمل کردن و از عملشون راضی هستن اسم دکترشونو بگن خیلی وقته دنبال دکترم خیلی گیج شدم بینم زیاد کار نداره پره هاش یکم بزرگه و میخام  قوس داشته باشه.تنفس خیلی برام مهمه.ممنون❤❤❤

2810