2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015418 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر گلی جون

خیلی برات خوشحالم امیدوارم روز به روز بهتر باشی

من این هفته که میاد شنبه وقت مشاوره دارم.راستی دکتر ابیانه برای شما تامپون گذاشت ؟

اگه نه لطف کن برام بگو بعد عمل میتونستی از بینی نفس بکشی؟

خيلي زياده دوتا از ده تا،ميدونين قيمتش يكم گول زنندس وگرنه اش دهن سوزي نيست،ب شما چقد قيمت داد؟جالبه ...

قيمت نداده هنوز

كامنت چي گذاشتين كه پاك كرد؟

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

سلام دوستان، بین دکتر شیروانی و نادریان مردد شدم. کمککک!
من میخام ایراداش برطرف بشه یعنی یه قوز  کوچولوش رفع شه و اینکه سر بینی ام زاویه دار بشه. ولی دماغ خوکی اصلاااا نمیخام یا دماغ کوچیک یا قوس مسخره! تقریبا طبیعی میخام فک کنم
شیروانی گفت بینی ام غضروفی استخونیه ولی نادریان و احمدی گفتن کمی گوشتی!
شیروانی گفت بسته عمل میکنه (غلامرضا احمدی هم همینو بهم گفته بود) ولی نادریان گفت باز عمل میکنه.
شیروانی نیمه بیهوشیه در بیمارستان ؛ نادریان بیهوش کامل در کلینیک
نادریان و غلامرضا احمدی هر دو گفتن بینی ات زیاد عوض نمیشه ولی در کل صورتت تغییر خواهی دید!

گلم من هنوز عمل نکردم اما در نهایت رسیدم به دکتر جهاندیده . انشاالله بعد عاشورا می رم وقت عمل بگیرم. ...

عزیز با جهاندیده عمل کردی؟  بینیت چطور دراورد؟ راضی هستی ؟ مشکل تنفسی یا کجی نداری؟

سلام دوستان.راستی چرا وقتی دکتری را انتخاب میکنی اونوقت چشمت به روی چیزهایی که نباید بفهمی وا میشه.از آنجایی که گوشتی هست بینی ام،انتخاب سخت تر هست.ولی توضیحات دکتر قارونی علمی تر بود.مورد هم زیاد دیدم.خیلی شلوغ بود.البته نمونه از دو ماه و کمتر از اون بود....

سلام دوستان، نظرتون درباره دکتر عامری چیه؟کسی کاراش رو دیده؟

من قسمت بالای بینی ام کوچک هست ولی پره هاش بزرگه که چندماهی هست که تصمیم گرفتم و دنبال دکتر می گردم بنظرتون فقط پره بینی عمل کنم خوب میشه و اینکه دکتر خوب که بتونه پره بینی رو جمع کنه و کاراش خوب باشه بهم معرفی می کنید؟ طبق سرچهای اینترنتی که انجام دادم بنظر میرسه دکتر عامری این عمل رو انجام میده. میخواستم نظر شمارو بپرسم اگه کسی دکتر عامری رو میشناسه یا دکتر دیگه ای که کارش بهتر هست معرفی کنید

خداروشکر گلی جون خیلی برات خوشحالم امیدوارم روز به روز بهتر باشی من این هفته که میاد شنبه وقت مشاو ...

مرسی عزیزززززز دلم 😚😚😚

اره برای من تامپون گذاشت ولی فردا روز عمل تامپونهامو کشید ....

شب اول که تنفس از دهان داشتم.... بعد تامپون ها ... حس میکردم لب بالام مثل سنگه و بسته نمیشه چند روزی ناخودآگاه از دهان نفس میکشیدم ولی بعد چهار روز اینطورا اوکی شد نفسم و از بینی نفس میکشم ... ولی نفسم مثال قبل نیست و گاهی اوقات از دهان کمک میگیرم که دکتر گفت این مورد ظرف ۲ تا ۳ ماه برطرف میشه ...گفت طبیعیه 

خداروشکر گلی جون خیلی برات خوشحالم امیدوارم روز به روز بهتر باشی من این هفته که میاد شنبه وقت مشاو ...

به سلامتی .... رفتی شنبه حتما خبر بده که چی دیدی اونجا و چی شنیدی از دکتر و کلا چی شد 😉

2810