2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
همه دكترا خرابكازي دارن نميشه انكارش كرد ولي فكر ميكردم مال ايشون جزئي باشه نه والا دست رو هركي ميز ...

نه فعلا كنسل نكردم فكر ميكنم باهاش برم عمل

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

مطب دکتر بنیادی برای مهر به من وقت دادن و برای خودش پیام دادم و گفت زودتر از تیر نمیتونه وقت بده بهم منم راستش خوشم نیومد.یعنی واقعا اینقدر اینا سرشون شلوغه! 

جالا شنبه میرم پیش قارونی یا جو گیرمیشم و عمل میکنم یا کلا بی خیال میشم🙂😎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم به شك افتادم نكنه اين بازار گرميشه، اخه يني انقد متقاضي زياده؟؟؟ پس بايد تو فضاي مجازي كلي مريض داشته باشه ولي من نتونستم با هيچ كدوم از مريضاش ارتباط برقرار كنم، هيچ گروه يا كانالي هم كسيو نديدم باهاش عمل كرده باشه، خيلي برام عجيبه

منم به شك افتادم نكنه اين بازار گرميشه، اخه يني انقد متقاضي زياده؟؟؟ پس بايد تو فضاي مجازي كلي مريض ...

بازارگرمي كه دارن ولي سرشونم واقعا شلوغه از تعداد كامنتاي زير پستاش و مطب شلوغش ميشه فهميد اگر وقت بذارين كامنترو بخونيد مريضا پست ميذارن ولي به نسبت دكتراي ديگه معروفيت كمتري داره

بازارگرمي كه دارن ولي سرشونم واقعا شلوغه از تعداد كامنتاي زير پستاش و مطب شلوغش ميشه فهميد اگر ...

با كسايي كه شما صحبت كردين ناراضي بودن؟ خرابكاريش در چ حدي بود،؟ تعدادشون زياده؟

ب شما براي كي وقت عمل داد،؟ يني چند ماه بعد مشاوره

منم کلی تحقیق کردم راجب بیشتر دکترا.فکر میکردم احمدی خیلی دکتر خوبیه ولی ازش بد هم شنیدم.حالا چند وق ...

ب من خيلي دوره، شما رفتي زحمت بكش توضيح بده، من تا الان بد نشنيدم ازش اگرم خوب نشه بهت ميگه عملت نميكنم

ب من خيلي دوره، شما رفتي زحمت بكش توضيح بده، من تا الان بد نشنيدم ازش اگرم خوب نشه بهت ميگه عملت نمي ...

اره منم بد نشنیدم.همه میگن فوق العادس.خوشبختانه پیج و سایت هم نداره😁اونایی که پیج دارن حواشی کارشون بیشتره

باشه چشم رفتم میام میگم

با كسايي كه شما صحبت كردين ناراضي بودن؟ خرابكاريش در چ حدي بود،؟ تعدادشون زياده؟ ب شما براي كي وقت ...

بله از ده نَفَر دو نَفَر يكي در حد روتوش يكي جدي تَر در حد ترميم ولي اكثرا راضي بودن كاملا من نوبت عملم براي ارديبهشته ولي گفتن اگر وقت خالي بشه بهمن

شما كارت به كجا رسيد دكترتون انتخاب كردين؟

بله از ده نَفَر دو نَفَر يكي در حد روتوش يكي جدي تَر در حد ترميم ولي اكثرا راضي بودن كاملا من نوبت ع ...

خيلي زياده دوتا از ده تا،ميدونين قيمتش يكم گول زنندس وگرنه اش دهن سوزي نيست،ب شما چقد قيمت داد؟جالبه من كامنت گزاشتم سريع پاك كرد، من بهمن با قاروني انشالله

سلام گلی جون بهتری ایشالله.ورم صورتت کم شده. اینجا خیلی خلوته. منم موندم شنبه پیش دکتر قارونی وقت ...

سلام ... خوبین ... وای اره ورمم خیلی بهتر شده .... 

روند کاهش ورمم خوبه ....

چی شد شنبه رفتی مطب دکتر قارونی ؟

ببین عمل خیلی راحت خیلی .... من خیلی لوووس ووترسو ام ... کلی هم استرس داشتم ولی واقعا الان خندم میگیره از حالدو هوای قبل عملم .... من تنها سختی که کشیدم دو روز اول عمل بود .گلووو درد شدید داشتم ...

سلام ... خوبین ... وای اره ورمم خیلی بهتر شده ....  روند کاهش ورمم خوبه .... چی شد شنبه رفتی ...

سلام گلی جون خوبی عزیزم؟

واقعا ورم بینیت تو همین چند روز کمتر شده؟وای چه عالی

2810