2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

بچه ها من بعد كلي پيگيري از كار يه دكتر به طور كامل خوشم اومد ،البته بايد مطبشم برم ،هرچند كه من تو اينستام كار همه دكترا رو ديدم اما از كار محمدرضا نجفي خيلي خوشم اومد ،كسي ميدونه هزينه عملش چنده؟!

سلام سلام، ميگم قسمتو ببين، يكي از دوستان وقت ماوره داره تو بهمن با دكتر بنيادي كه بنابه دلايكي نميخواد بره و نوبتشو داد ب من، برم ببينم چي ميكه واستون مقصل توضيح ميدم

ولي قبل از اون  خيلي بيشتر راجبه بصام تحقيق كردم، هرچي بيشتر گشتم كمتر چيز بد ديدم، چيزي كه نظرمو جلب كرد تيغه هاي تميزشه

نفر بعدي حسام جهانديده، كاراش خيلي ظريفن ولي بنظر بعضيا نوكش تيزه ولي بنظر من خوبه، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اقا نوید شما که گفتین با دکتر قارونی دیگه اوکی شدین.چرا پیش ایشون عمل نمیکنین؟

منم دنبال دکتر بنیادی بودم ولی خیلی کم نظر در موردشون دیدم تو همین تاپیک هم کسی اطلاع خاصی در موردشون نداد.البته تماس که گرفتم برای مهر بهم وقت دادن که منم اصلا وقت نگرفتم.

حالا لطف کنین اگر اطلاعاتی دارین بهمون بگین.

ممنون.

سلام اقا نوید شما که گفتین با دکتر قارونی دیگه اوکی شدین.چرا پیش ایشون عمل نمیکنین؟ منم دنبال دکتر ...

درواقع اصلا نظري نيست راجبش، تنها موردي كه خيلي منو جذب كرد عكساي قبل و بعد عملشه كه همه بدون روتوش و اتليه ايي هست و برام جالب بود كه همه بيني هاش با هم فرق داشت ، حالا وقت مشاورش قبل وقت عمل قارونيه ، رفتنش ضرر نداره، پولي هم ندادم فعلا براي وقت عمل قاروني

راجع به دكتر بنيادي ميخوام بهتون بگم كه من خودم به شخصه يكساله كه دارم دنبال دكتر ميگردم تا اينكه تو نت با پيج دكتر آشنا شدم  عكسارو ديدم واقعا خوشم اومد كه همه عكسا بدون روتوش و دستكاري هستش وقت مشاوره كه رسيد رفتم مطب و يك عالمه بيني تميييز و خوشگل ديدم كه هيچكدوم شبيه هم نبود نسبت به ٥تا مطب قبلي كه رفته بودم عاااااالي بود وقت عمل بهم دادن و خوشحال اومدم خونه هرروز زير پستارو ميخوندم و همه كسايي كه عمل كرده بودن دايركت ميزدم متاسفانه فهميدم كه من اشتباه فكر ميكردم و اين دكتر هم مثل بقيه دكترا خرابكاري كم نداره هم از نظر تنفس هم غوز هم انحراف هم سوراخاي غير قرينه، همه چي

خلاصه اينكه به اين نتيجه رسيدم كه عمل بيني واقعا يه ريسك خيلي بزرگه و اينكه هرچقدر بيشتر دنبال دكتر خوب و بدون خرابكاري بگردي كمتر بهش ميرسي چون تقريبا همه دكترارو ميشناسم و راجع بهشون تحقيق كردم چه چيزا كه نشنيدم 

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
ببينيد من خصومتي با پزشكي ندارم  ولي من عضو كانال ٣٥٠ نفري تل گ.رام هستم درمورد جراحي بيني، سه ...

اتفاقا من مورد های بالای پنج سالم توی مطب دکتر احمدی دیدم بشدت رااضی هستن و اصلا من توی این 8ماهی ک مدام میرم مطب دکتر احمدی به هیچ عنوان کار خراب ندیدم ازشون

شاید فردایی نباشه 💙
راجع به دكتر بنيادي ميخوام بهتون بگم كه من خودم به شخصه يكساله كه دارم دنبال دكتر ميگردم تا اينكه تو ...

ااا من فكر كردم ديگه ته دكتره با اون همه دير وقت دادن و معطليش! نكنه اينم جزو بازارگرميشه؟

يكم بشتر ميگين از چيزايي كه شنيدين راجبشون؟ من تمام كامنتارو خوندم احتمالا پاك ميكنن، برعكس دكتر بصام كه كامنتاي منفيشم لايك ميكنه،من يادمه شما ميگفتين صبر كردن براي بنيادي ارزش داره، بعد مشاوره چقدر بعد وقت عمل دادن؟

ااا من فكر كردم ديگه ته دكتره با اون همه دير وقت دادن و معطليش! نكنه اينم جزو بازارگرميشه؟ يكم بشتر ...

بله متاسفانه بعضي انتقادارو پاك ميكنن من هنوزم سر حرفم هستم دكتر بنيادي عملتي بينيش به نسبت قيمتي كه ميگه عاليه ولي خب شما دكتري ميشناسي كه خرابكاري نداشته باشه؟

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
بله متاسفانه بعضي انتقادارو پاك ميكنن من هنوزم سر حرفم هستم دكتر بنيادي عملتي بينيش به نسبت قيمتي كه ...

همه دكترا خرابكازي دارن نميشه انكارش كرد ولي فكر ميكردم مال ايشون جزئي باشه

نه والا دست رو هركي ميزارم چنتا عيب ازش در مياد

شما كلا بنياديو كنسل كردين بعد اينهمه صبر؟كيو بجاش مد نظر قرار دادين؟

2810