2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
راستش من همه دوستام عمل کردن پیش دکترای مختلف همه هم فانتزی عمل کردن و به مشکل خوردن بعضی هاشون به ...

قطعا همین طوره،طبیعی منم میخوام،فقط منظورم از کوچیک اینه که نسبت به الان بینی یکی دو سایز کوچیک بشه وگرنه من خودم نقشم ریز نيست.بینی با سایز معمولی،نه بزرگ.... انتخاب خوبی داشتی....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توي نت خوندم كه يه پسره پيشش عمل كرده بود و مي گفت بينيمو كوچيك كرده و ازش ناراضي بود بچه ها به نظرم همايون الهي به درد پسر ها نمي خوره بري صورت هاي ظريف خوبه من خودم صورتم ظريفه و فكر مي كنم انتخاب درستي كردم ولي راستش بازم دو به شكم

سلام ببخشیددرمورددکترجهاندیده تحقیقی نداشتین؟

جهانديده هم تو ليستم هست وقت كنم ي سر ميزنم، من از كاراش خوشم اومده تعريف خودشم شنيدم، بايد رفت ديد تنها راهش همينه، به حرف هيچ كس نميشه استناد كرد، من ي سري خواسته ها دارم ميرم تو ي مطب اونترو تو كار دكتر نميبينم ، دليل نميشه كار دكتر بد باشه، اونوقت ميام ميگم فلاني اصلا خوب نيست چون من خوشم نيومد،

دكتر بد دكتريه كه خراب كنه 

سلام دوستان من چند ماهه دارم پرس و جو مي كنم براي ترميم تا اينكه همايون الهي رو پيدا كردم تو مطبش به ...

سلام و صبح بخیر دوستان.

مونا خانوم مشکل بینی تون چی هست.پیش کی عمل کردین.فک میکنم دکتر واسه ترمیم حساسیت بیشتری روشه.اسم این دکتر را شنیدم ولی اطلاعاتی ازش ندارم..

سلام و صبح بخیر دوستان. مونا خانوم مشکل بینی تون چی هست.پیش کی عمل کردین.فک میکنم دکتر واسه ترمیم ح ...

سلام صبح شما هم بخير من تقريبا١١ سال ميشه كه عمل كردم پيش دكتر رئيسيان بينيم چسبندگي پيدا كرده 

جهانديده هم تو ليستم هست وقت كنم ي سر ميزنم، من از كاراش خوشم اومده تعريف خودشم شنيدم، بايد رفت ديد ...

صحیح

ممنون میشم خبرکنیدبنده رو

چون من ازکارهاشون توپیجشون خوشم اومده ولی وقت نکردم برم ببینم

سلام صبح شما هم بخير من تقريبا١١ سال ميشه كه عمل كردم پيش دكتر رئيسيان بينيم چسبندگي پيدا كرده 

اوکی.جز عمل های قدیمی حساب میشه.خواهر منم 10 سال پیش عمل کرده.یه کوچولو نسبت به سال های اول عمل، بزرگت شده نوک بینی اش.دوست داره دوباره عمل کنه... امیدوارم دکتر مناسبی پیدا کنین

ایدیتونو واسم بفرستید

سلام عزيزم من چند وقته با اينجا اشنا شدم و دونه دونه دارم همه رو ميخونم اما هنوز به نتيجه نرسيدم اما ازونجايي كه شمام مث من بيني تون گوشتيه و ديدم از اول دنبال دكتر مناسب بودين ميخوام باهاتون مشورت كنم ،چرا بين سجاديان ،نادريان ،بنيادي ،سامي و يحيوي ،احمدي رو انتخاب كردين؟اگه ميشه دلايل رد اونارو بگين ،من تا به الان پيش سركارات و يحيوي رفتم كه يحيوي رو انتخاب كردم چون سركارات ميگفت دست به پره هات نميزنم ،پيش يحيوي وقت عمل گرفتم اما از وقتيكه با اين تاپيك اشنا شدم نسبت بهش دودل شدم ،بنظر شمام يحيوي خوب نيس واسه گوشتي ؟البته من گوشتي با پوست نازكه اما خب مهم اينه دكتر مطابق فرم صورت بيني رو تغيير بده و مساله تنفس هم خيلي برام مهمه ،عزيزم ميشه راهنماييم كني و اگرم براتون ممكنه عكس قبل و بعد بيني تون رو ببينم اگه ممكن باشه ممنون ميشم چون واقعا سردرگمم 

2810