سلام سلام، من اومدم همين الان از مطب ابيانه ، ميخوام هر مطبي ميرم براتون بارسم شكل توضيح بدم:
برعكس تصورم از مطبهايي كه ويزيت رايگانن و عين مترو امام خميني هرج و مرجه نبود، كلا ٤ تا مشاوره و بقيه بيمار ثابت بودن،اول از همه از شانس خوبم ي خانوم ٣ ماه عمل يدونه ١/٥ ماه عمل و يدونه ٢ ماه و بقيه هم تازه عمل بودن، همشونم استخوني بودن، من نمونه گوشتي نديدم، بيني ها همه شبيه بودن ، كاملا صاف و كاملا بي حالت، نه قوس نه خط روي پره ، كاملا صاف و ساده، ولي زشت نبود، ايراد هم نداشتن، كاملا قرينه و صاف و صوف ولي بسيار ساده،و كاملا متفاوت با كارهاي زيباي توي پيج اينستا،دكتر از تامپون استفاده ميكنن و قيمتشون فيكس ٨ تومن، چ پر كار چ كم كار،درمورد اخلاق دكتر، بسيار متين و با حوصله هستن، به حرفاتون كاملا گوش ميدن ، درصد براورده شدنشو بهتون ميگن(برخلاف گفته خانوم ١/٥ ماه عمل كه ميگفت كار خودشو ميكنه )
برعكس سجاديان كه منو زد نابود كرد و گفت انتظار برد پيت شدن و شاخ شدن نداشته باش!!!! و عكسايي كه نشونش دادم گفت نميشه و نوك بينيت داغونه، ابيانه گفت چيزايي كه ميخاي كاملا منطقين و انحراف تيغه داخليتم كامل رفع ميشه، نوكش هم برات گرد ميكنم و خوب جم ميشه و قوس ملايم هم برات ميدم، پروجكشنشم خوبه (من ميخواستم كمتر بشه)
خلاصه در كل من از خود دكتر خيلي راضي بودم، درسته ممكنه در اخر سبك كار خودشو تحويلت بده ولي حداقل اعتماد بنفستو در حد منصرف شدن از عمل پايين نمياره، در كل در ليست من به نفر سوم يا چهارم رسيدن،
ببخشيد زياد حرف زدم اميدوارم بكارتون بياد، فردا هم مطب بصام وقت دارم كه مفصل راجبش حرف ميزنم