2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
باشه عزیزم. من پیش هر دکتری رفتم میام نظرمو مینویسم ولی سلیقه ها متفاوته. کاش همه دوستان میومدن و تج ...

خانم میم من هم موافقم. خودم که نوشتم چیزی را که می دونستم.امیدوارم هم بقیه بیان راهنمایی کنن بچه های تاپیک رو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم الیا.من خودم تاپیک های بینی هر کدام 2000 صفحه   رو خوندم.دیگه ضعف چشم گرفتم تا اسم چ ...

سلام عزیزم ممنون بابت توضیحاتت 

من فعلاازکارهای شیروانی خوشم  اومده دیگه کسی روپیدانکردم تقریبا هم طرازایشون باشه جزدکترجهاندیده که اونم یکی تعریف نکردترسیدم

ابیانه رومطمئنید؟یکی میگف عکسایی که میذاره اصلاح شده اس!البته من مطبشم نرفتمـ

واای خدای من همه ۲۰۰۰تاروخوندیدعجیب تحقیقات اساسی کردیدا😁😘

سلام به خانومها و اقايون، از ديروز. چشمام چپ شده ٢هزارو خورده ايي صفحه رو خوندم،من اقا هستم ٣٢ سالمه، از ١٨ سالگي ارزو داشتم بينيمو عمل كنم حتي يادمه تازه فتوشاپ ياد گرفته بودم همش دماغمو درس ميكردم ولي جراتشو نداشتم و در خودم نميديدم، تا سال پيش كه شروع كردم به تحقيق و ديدن فيلمهاي جراحي، اولش دستم لمس ميشد سرم گيج ميرفت ولي الان با علاقه و بدون ترس نگاه ميكنم.. خلاصه الان ديگه جراتشو پيدا كردم كه اينكارو براي خودم و دل خودم بكنم

خلاصه، سرتونو درد نيارم، من زياد مثه خانوما وقت مطب رفتن ندارم ولي تا الان دو سه جا رفتم كه خوشم نيومد.حسين نژاد تو ونك رفتم كه عين ستون عمل ميكنه ،و سامس كه ١٥ تومن شده و بودجه من در اون حد نيسن

لطفا ميشه راهنماييم كنيد؟ بيني خودم استخوني با نوك غضروفيه از روبرو مشكلي نداره از نيمرخ قوز داره،٤ شمبه از قاروني وقت گرفتم، ابيانه هم شمبه اينده، اكبري هم دوشنبه،راستي تقوي هم رفتم دواز بود همه دماغا خوشم نيومد، كساني كه تجربه دارن ميشه راهنمايي كنن؟ من بينيم بزرگ نيست ميخام قوزش بره و يكم جم و جورتر بشه

لطفا ميشه راهنماييم كنيد؟ بيني خودم استخوني با نوك غضروفيه از روبرو مشكلي نداره از نيمرخ قوز داره،٤ ...

از دکترای خوبی وقت گرفتین.ولی من از اکبری یه کم بد شنیدم.البته بازم خودتون تحقیق کنید

سلام عزیزم ممنون بابت توضیحاتت  من فعلاازکارهای شیروانی خوشم  اومده دیگه کسی روپیدانکردم ...

سلام صبح همگی به خیر.ان شاءاله یه دکتر خوب پیدا میکنین.همین طور چن تا مطب برین دستتون میاد.دکتر جهاندیده هم اسمشون رو شنیدم.هر دو شون از دکترهای خوبن.ولی هیچی به این نمیشه برین کارهاشو ن را از نزدیک ببینین.مثلا یکی از دکترهایی که خیلی معروف بود را من دیدم تعجب کردم که چطور اینقدر از کارهاش تعریف میکنن.حتی یک مورد قشنگ ندیدم.البته سلیقه هم دخیل هست.یا مثلا کاری از دکتر عباسی دیدم خیلی تر و تمییز ولی به نظر من کمی تیز بود.

در مورد دکتر ابیانه، راستش را بخواید من هم شنیدم فتوشاپ میکنه.مطب رفتم تقریبا همشون رو یه شکل درمیاره.تیغه تمییز و نوکش معمولی...واسه بینی من که تقریبا گوشتی هست فک میکنم مناسب باشه.البته امیدوارم اینطورباشه....

باور کنید چند ماه طول کشید خوندن اونها...ولی یادتون باشه مریض عمل شده ببینید خیلی مهمه.

لطفا ميشه راهنماييم كنيد؟ بيني خودم استخوني با نوك غضروفيه از روبرو مشكلي نداره از نيمرخ قوز داره،٤ ...

آقای نوید سلام.ان شاءاله بهترین دکتر را پیدا میکنین.بینی استخوانی و قوزدار کیس مناسبی واسه عمل هست.واسه آقا طبیعی باشه به نظرم.پس دکترهای طبیعی کار بگردین.معرفی دکتر خیلی سخته.لیست من اینا بود:دکتر فرهنگ.بنیادی.غلامرضا احمدی.ابیانه و سجادیان و سامی.ولی شرایطش رو داشته باشین برین مطب خیلی خوبه. چون سلیقه ها متفاوت ه.

2810