2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام . ببخشید کسی پیش دکتر بازیاری عمل بینی انجام داده؟ البته چنتا از دوستانم انجام دادن و خیلی راضی بودن حالا خواستم بدونم شما اطلاعات دیگه ای دارید ازشون؟

مرسی گلمـ کاراش افت نکرده؟شماپسندیدی نمونه هارو؟

خواهشش.واقعیت این بود که اون روز به دلم ننشست عکسایی که بهم نشون دادن. همچنین مشاوره ها رو از مریض هایی که عمل کرده جدا کرده.یه بار میزی ویزیت میشی برای مشاوره.یه بار دیگه (به من گفت دوشنبه ها)واسه اینکه بری مریض هاش رو ببینی(از این حرکت هم خیلی خوشم نیومد)... فک میکنم یه مقدار فانتزی کار هم هستن و من طبیعی میخوام...کلا دیگه نرفتم پیگیر بشم..

خواهشش.واقعیت این بود که اون روز به دلم ننشست عکسایی که بهم نشون دادن. همچنین مشاوره ها رو از مریض ه ...

چ جالب منم طبیعی میخوام گلمــ نظرشماروی چ دکتری هستش؟مثلا به نظرمن دکترشیروانی یه مدت خیلی عالی بودخداییش الان سنشون خیلی بالاس منم میترسم برم پیشش

سلام به همگی

بچه ها منم قصد جراحی بینی دارم و توو انتخاب دکتر سردرگمم. بینی من استخونیه قوز و افتادگی داره. یه بینی طبیعی شیک میخوام ولی اصلا نمیدونم مطب کدوم دکترا برم کسی میتونه راهنمایی کنه؟

آهان اینم بگم که یکی از دوستام پیش ابیانه عمل کرده و به نظرم خوب شده و به صورتش میاد. منم امروز مطب ابیانه بودم خیلی خلوت بود. یه آقایی بود با گچ. یه خانمم بود چسب بود رو بینیش و چیزی معلوم نبود. مشاوره شدم دکتر گفت پوستم برای جراحی مناسبه و بینیم استخونیه. ایراداشو گفت و اینکه ایراداشو میگیره. ازش پرسیدم که قوس هم میدن به بینی که گفتن کلا توو کار قوس نیستن. هزینشم 8 بود که گفتن بعد از اردیبهشت احتمالا افزایش هزینه خواهند داشت. من کلا نمونه ندیدم که بخوام نظری بدم در مورد کاراشون ولی تا جایی که میدونم طبیعی کاره

من هفته پیش جمعه عمل کردم امروز رفتم‌ گچمو برداشت تندی عکس گرفتم  دکترم سلطانیفر بود

سلام شما از عملتون راضي بودين؟؟؟ مشكلي نداشتين؟من ميخوام برم پيش دكتر سلطانيفر ولي شنيدم از نظر تنفسي بعضيا مشكل داشتن🙄

سلام به همگی بچه ها منم قصد جراحی بینی دارم و توو انتخاب دکتر سردرگمم. بینی من استخونیه قوز و افتاد ...

دقیقا تمام شرایط و خواسته هاتون عین منه😊

اگه به نتیجه ای رسیدین به منم خبر بدین

دقیقا تمام شرایط و خواسته هاتون عین منه😊 اگه به نتیجه ای رسیدین به منم خبر بدین

باشه عزیزم. من پیش هر دکتری رفتم میام نظرمو مینویسم ولی سلیقه ها متفاوته. کاش همه دوستان میومدن و تجربه هاشونو میگفتن مخصوصا قدیمی های پیج

چ جالب منم طبیعی میخوام گلمــ نظرشماروی چ دکتری هستش؟مثلا به نظرمن دکترشیروانی یه مدت خیلی عالی بودخ ...

سلام خانم الیا.من خودم تاپیک های بینی هر کدام 2000 صفحه  رو خوندم.دیگه ضعف چشم گرفتم تا اسم چند تا دکتر را انتخاب کردم.ولی خوب قطعا دکترهای دیگه ای هم هست که من پیدا نکردم.بعدش حدود 6 تا دکتر تو لیست سفیدم قرار گرفت.مشاوره واسه بینی رفتم همشون میگفتن طبیعی بهم میاد.خودم هم همین رو میخوام.چون نیمه گوشتی هست و یه بینی طبیعی میخوام که از بزرگی اش کم کنه و طبیعی درآره.بینی ام نه قوز داره و نه افتادگی.از نیمرخ درازه و از رخ یه کمی بزرگ.با توجه به اینها انتخابم شد اینا:دکتر :سجادیان.سامی.ابیانه.بنیادی.غلامرضا احمدی و فرهنگ.سه تاشون رفتم. دیگه همون سومی خوشم اومد.و قراره این هفته نوبت عمل بگیرم..هرچند دوست داشتم شرایطش رو داشتم اون سه تا دیگه هم میرفتم..

راستی غلامرضا احمدی انگار پره هاش صافه.یه کم خوشم نیومد....

تا ببینیم چی میشه دیگه.......

نظری که در مورد دکتر شیروانی گفتین فک کنم درست باشه.البته طبق شنیده ها.منم دیگه نرفتم.

حالا شما تا حالا دکتری رو انتخاب کردین؟

2810