2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015455 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه دکتر احمدی میگه دو سه هفته نری بهتره

اره به منم گفت نرو من بعد دوهفته تازه امروز رفتم یکم چرخیدم ولی خب بهش گفتم مجبورم واسه دانشگاهم ا اینا برم گفت برو ولی تو افتاب و اینا نرو ماسک بزن ک گرد و خاکم وارد بینی نشه

شاید فردایی نباشه 💙

سلام دوستان گلم من ۵روزه که بینیمو عمل کردم اما این پانسمان زیر بینی که برای جذب ترشحات خونابه ای میزارن زیر بینی رو همون روز چن ساعت بداز عمل چون خوتی شده بود پرستار برام عوض کرد اما بدش اومدم خونه دیدم باز خونی شده خاستم عوض کنم خون خشک کرده بود گیر کرده به بینیم نتونستم عوض کنم فعلا موندم همینطور تا شنبه که برم گچمو باز کنم مشکلی نداره دوستان؟

دوستان شنبه عمل کردم وهمین شنبه اینده باید برم گچ بینیمو بازکنم اما کلا پانسمان زیر بینیمو فقط همون یبار بیمارستان عوض کردم اشکال نداره چون خون خشک شده گیر کرده میترسم درارم؟

اره به منم گفت نرو من بعد دوهفته تازه امروز رفتم یکم چرخیدم ولی خب بهش گفتم مجبورم واسه دانشگاهم ا ا ...

اها...راستی حموم از کی میشه رفت؟مسواک چی؟و اینکه صورت رو از کی میشه شست؟

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
اها...راستی حموم از کی میشه رفت؟مسواک چی؟و اینکه صورت رو از کی میشه شست؟

حموم یکی چند ساعت قبل از باز کردن گچ میشه کامل رفت بعدشم که چسب میزنی باید باز تنتو جدا بشوری سرتو از پشت یکی و روزی که خواستی برای تعویض چسب بری کلا برو حموم. صورتو من با دسمال مرطوب پاک میکنم چون میترسم چسبم خیس بشه ور بیاد

شاید فردایی نباشه 💙
حموم یکی چند ساعت قبل از باز کردن گچ میشه کامل رفت بعدشم که چسب میزنی باید باز تنتو جدا بشوری سرتو ا ...

مرسی عزیزدلم😙

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
واای نه باید هر چند ساعت یه بار عوضش کنی حتما

عزیزم اخه چجوری کاملا چسبیده به بینیم فشار میاد بخام با فشار دربیارم....حالا چی کار کنم؟به مطب دکترم تماس گرفتم منشی گفت اشکال نداره بمون تا شنبه که بیای مطب اما من باز استرس دارم

سلام دوستان.من  سال 93 توسط دکتر حمیدرضا نوری جراحی بینی انجام دادم. متاسفانه گول تبلیغات ایشون رو خوردم. هرچی میگذره نارضایتی ام از این جراحی بیشتر میشه . به فکر جراحی مجدد افتادم. اگه دکتری رو میشناسید که از کارش راضی هستید و قیمتش هم نجومی نیست لطفا به من معرفی کنید . ممنونم

2810