2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

دیروز خیلیا رو ما دیدیم.هم اونایی که تازه عمل کرده بودن هم اونایی که یکی دو ماه میگذشت.واقعا همشون عالی بودن نمیشد ایرادی گرفت

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!

وااای عالیه. من خیلی ساله میخوام عمل کنم اما از نتیجه می ترسیدم و دکتر خاصی رو انتخاب نکردهودم اما نمیدونم چرا انقد از دکتر احمدی ندیده خوشم اومده.  حتی هنوز هیچ کیس واقعی از عملاشو ندیدم.

خیلی دلم میخواد زودتر بتونم باهاش عمل کنم.

بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای عالیه. من خیلی ساله میخوام عمل کنم اما از نتیجه می ترسیدم و دکتر خاصی رو انتخاب نکردهودم اما ن ...

تازه بری مطبش بیشتر خوشت میاد.نمیدونم چه جوریه که هرکی میره مطبش دیگه جای دیگه نمیره

سلام من شنبه عمل کردم  خیلی میترسم بد دربیاد 😭😭😭 الان احساس میکنم خیلی سرش بالاس  میت ...

عزیزم اون مال اولشه بعدا که گچ برداری و شروع کنی چسب زدن یواش یواش سرش میاد پایین و حالت خودشو پیدا میکنه. نترس اصلا

شاید فردایی نباشه 💙
وااای عالیه. من خیلی ساله میخوام عمل کنم اما از نتیجه می ترسیدم و دکتر خاصی رو انتخاب نکردهودم اما ن ...

ندیده دوسش داری ببینی که دیگه هیچی تموم انقدر که دکتر ماهیه و نظرتو جلب میکنه. دستشم خیلی سبکه خدایی هرچی بگم کم گفتم اگه اقای دکتر نبود حتما من کلی ماچش میکردم بابت این دماغی که ساخته 😄😄😄😃

شاید فردایی نباشه 💙
خیلی ممنون عزیزم  بعد تا کی باید طاق باز بخوابم ؟؟

ببین تا وقتی گچتو باز میکنی باید طاق باز بخوابی بعدشم بهتره هفته بعدشم طاق باز بخوابی اما اگه مثل من عادت نداری جوری به پهلو بخواب که بینیت با بالشت برخوردی نداشته باشه

شاید فردایی نباشه 💙
فداتشم عالی عالی ام .شنبه که رفته بودم مطب دکتر باورش نمیشد دو هفته گذشته میگفت انقدر خوب شدی فکر می ...

خب خدا رو شکر.خیلی خوشحالم برات...مال من که کنسل شد وگرنه دیروز تموم میشد میرفت😔

ای بابا ایشالا زودتر کارت درس شه سختیش همون یه هفتس که گچ داری

مرسی عزیزم.از کی میتونیم هرروز بریم بیرون پی کار و بارمون؟منظورم هرروز بیرون رفتنه

2810