2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
واای اره نگم برات انگار جیگرمو کشیدن بیرون .روزی که خواستی تامپون بکشی حتما خودت تو خونه با سرم شست ...

پیش خشایار احمدی عمل کردین؟

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر که راضی هستی دلارام جون  ورم بینیت بهترشده؟

ورم ک همچنان داررره

اما کجيش بهتر شده ,خیلی نا متقارن و بد بود

امید نداشتم خوب بشه،ولی واقعا درس شد 

البته گاهی سمت راستم دوباره ورم ميکنه ،اما در کل توضیح دادم 

ک کسی مثل من بود افسردگی نگیره 

من خیلی ناراحت بودمممم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️
بچه ها چه چیزایی برای کاهش ورم خوبه ؟ چیا باعث میشه ورم بینی زیاد تر بشه؟

کاهش ورم تا جایی که من میدونم به مرور زمان از بین میره.

من بعد اینکه چسب بینیمو برداشتم میرفتم بیرون برمیگشتم خونه بینیم بر اثر گرما یا فعالیت ورم میکرد که باز خونه که استراحت میکردم عادی میشد.اما الان دیگه اصلا ورم نمیکنه عین بینی معمولی شده.

بچها ،شما برای ترميم جای بخیه چیزی استفاده کردین ?? رد بخیه رو از بین ببره ??? پمادی ميشناسين

به من چندتا کرم معرفی کرد بسته به پولم هزینه کردم از ۳۶ ت بود به بالا یادمه.قبلا تو پستهای قبلیم اسمشو نوشتم.

چطوری شستشو باید داد??

سرنگ رو نباید عمود و مستقیم گرفت زیر سوراخ بینی باید سر و خم کرد کمی سرنگ کمی شیبدار باشه.اینجوری سرم قشنگ وارد مجاری تنفسی میشه و در صورت شستشوی درست و کافی مقداری از سرم از راه بینی وارد حلق میشه.

واای اره نگم برات انگار جیگرمو کشیدن بیرون .روزی که خواستی تامپون بکشی حتما خودت تو خونه با سرم شست ...

وای آخی چقد سخت بوده واست...باشه حتما انجام میدم.میگن باید راه هم زیاد بری.تحرک هم باعث میشه تامپون کشیدن راحتتر بشه...الان تنفست بهتر شده؟

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
به من چندتا کرم معرفی کرد بسته به پولم هزینه کردم از ۳۶ ت بود به بالا یادمه.قبلا تو پستهای قبلیم اسم ...

الان ب من یه پمادی گفتم ،100به بالاس 

نميخوام تا این حد 

میشه اسم همین و بهم بگی??و اینکه ممکنه با استفاده زیاد این کرم گوشت اضافه بیاره ???

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️

سلام مبارك باشه دختر ابي 

به سلامتي 

من ١٨شهريور باهاش عمل دارم اما ميخوام عقب بندازم 

كسي نميره وو اين هفته مطب غلامرضا احمدي 

اگه كسي ميره ممنون ميشم يه كمكي به من بكنه پيغام منو به دكتر برسونه لطف بزرگي ميكنه

2810