2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
شما نمونه عمل شده از یحیوی پسر دیدین؟ خیلی انرژی مثبت بود

اره یکی از دوستای خودم عمل کرده بود پیشش اصلا قبل چ بعدش هیچ فرقی نداشت فقط پول داده بود الکی میگفت نفسمم یکم مشکل داره 

شاید فردایی نباشه 💙
اره یکی از دوستای خودم عمل کرده بود پیشش اصلا قبل چ بعدش هیچ فرقی نداشت فقط پول داده بود الکی میگفت ...

مرسی

شما بینیت چطوریه؟ بشارتی چی گفت بهتون؟ و دکتر احمدی چی گفتن بهتون؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی شما بینیت چطوریه؟ بشارتی چی گفت بهتون؟ و دکتر احمدی چی گفتن بهتون؟

من بینیم گوشتی ضخیمه دکتر بشارتی که گفت اگه عمل کنی من میگم30درصد تغیر میکنید ولی دکتر احمدی بهم گفت 100درصد برات درست میکنم 

شاید فردایی نباشه 💙
خب الکی خودتو ننداز تو دردسر.آخه بینی کشیده رو باید ارتفاعشو کم کنه شاید به صورتت نیاد.من اگه بینیم ...

نمیدونم والله !! اصلا دیگه قیدشو باید بزنم خیلی پرریسکه! هر دکتریم که بعد کلی تحقیق میرم پی اش میبینم باز کلی معترض داره!! بنظرم بیشتر شانسیه!😉😉شانس منم که عالییییی😂😂

بله مطب احمدی هستم والا انقدررر شلوووغه که خدااا میدونه مثلا من زوود اومدم فعلا که همه راضی هستن&nbs ...

سلام عزیزم این احمدی که ازش صحبت می کنید اسم کوچیکش چی هست؟ کسی از بچه های پیج باهاش عمل داشته؟

2810