2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کل روزو همش دارم به ورم بینیم فکر میکنم  خیلی اذیت میشم  کاش عمل نکرده بودم

صبور باشید. بعضی وقتا زمان میبره تا ورمها بخوابه... از کیسه یخ و آبمیوه و اینها استفاده کردین برای کنترل ورم؟ من فقط هفته اول ورم داشتم

صبور باشید. بعضی وقتا زمان میبره تا ورمها بخوابه... از کیسه یخ و آبمیوه و اینها استفاده کردین برای ک ...

بله سه روز اول کیسه یخ میذاشتم ولی الان صورتم هنوز ورم داره 

بینیم هم که خیلی 

الان هم که شنیدم دکترم یعنی سجادیان خیلی کار خراب داشته کل روحیه امو از دست دادم 

من ۹ روزی هس با سجادیان عمل کردم  نمیدونستم اینقد کارخراب زیاد داره    

عزیزم مبارکت باشه.من یکی از گزینه هام سجادیان بود چون ناراضی ازش ندیدم و نشنیدم.فقط شنیدم ورم دارن مریضاش که اونم بعد از مدتی میره و بینی خیلی خوب میشه.اصلا نگران نباش دکتر خوبیه عزیزم...

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
دوستم منم این مطب ها رفتم دکتر سجادی کار خراب زیاد داره که گندش دراومده دکتر بشارتی برای بینی های اس ...

ینی بشارتی بهتر از احمدیه واسه استخونی؟من استخونی ام ولی با احمدی وقت گرفتم

سلام خانوم میشه اسم کوچیک دکتر بگی؟ اومدم تو این نامی و ولی صفحات خیییلی زیاده بنظر شما دیگه کدوم د ...

دکتر غلامرضا احمدی.مطبش پاسداران

دکتر خوب بازم هست ولی من کم ریسک بودن دکتر واسم مهم بود.گزینه بعدیم نادریان بود که دیگه قسمت نشد برم مطبش.بینیت گوشتیه یا استخونی

بله سه روز اول کیسه یخ میذاشتم ولی الان صورتم هنوز ورم داره  بینیم هم که خیلی  الان هم ک ...

روحیه رو حفظ کن که اصل کاری همونه... آبمیوه زیاد بخور من آب آناناس و انبه و هویج خیلی خوردم. مخصوصا هویج میگن خوبه برای ورم. خوب میشه ان شاءالله کیف میکنی با بینی جدیدت

بچه ها نظرتون در مورد دکتر حمیدرضا حسنانی چیه؟! کارای اینستاش که خوبه ولی میگن خیییلی گرون میگیره!!ا ...

دکتر حسنانی هم میگن عمل ناموفق زیاد داره تو اینستاگرام جز دکترای پرریسک اسمشون اومده گرون هم که میگیره. منم اول میخواستم با ایشون عمل کنم ولی پشیمون شدم و خدا رو شکر الان از انتخابم خیلی خیلی راضیم

عزیزم مبارکت باشه.من یکی از گزینه هام سجادیان بود چون ناراضی ازش ندیدم و نشنیدم.فقط شنیدم ورم دارن م ...

خدا کنه بینیم خوب شه

خیلی افسرده شدم مخصوصا باتعریفایی که ازش شنیدم 

روحیه رو حفظ کن که اصل کاری همونه... آبمیوه زیاد بخور من آب آناناس و انبه و هویج خیلی خوردم. مخصوصا ...

آها مرسی که اطلاع دادی 

استراحت تا کی باشه؟

حرف زدن و خندیدن چی 

من همش سرم رو بالا میگیرم دیگه گردنم داره درد میگیره 

آها مرسی که اطلاع دادی  استراحت تا کی باشه؟ حرف زدن و خندیدن چی  من همش سرم رو بالا میگ ...

والا به دکترت بستگی داره. دکتر من گفت استراحت مطلق ممنوعه کارای سبک انجام بده تحرک داشته باش همین باعث کاهش زودتر ورمها میشه. حرف زدن که مشکلی نداره ولی خندیدن یه ذره درد داره بخیه های داخلیم کش میاد. پایین گرفتن سر هم نباید ایرادی داشته باشه(دکتر من اینجوری گفت) منم هرچی دکترم میگه گوش میدم :)

دکتر حسنانی هم میگن عمل ناموفق زیاد داره تو اینستاگرام جز دکترای پرریسک اسمشون اومده گرون هم که میگی ...

شما کدومو انتخاب کردی؟ عمل کردی یا نه هنوز؟

وااااای چقدر سخته انتخاب!!!! دیگه دارم کلا بیخیالش میشم!!

دکتر غلامرضا احمدی.مطبش پاسداران دکتر خوب بازم هست ولی من کم ریسک بودن دکتر واسم مهم بود.گزینه بعدی ...

مرسی عزیزم. بینیم استخوانی سربالا با سوراخهای خیلی کوچیکه و تیغه بینیم کاملا صافه صافه!! ولی بنظرم کشیده ست و من دوس دارم فقط اون درست شه!! راستش از نظر بقیه بینیم هیچ ایرادی نداره و عمل کردنش یه جور حماقته!!! 

2810