چیکار کنم ک خدا منو ببخشه؟ ذکر خاصی داره یا عمل خاصی؟ این روزا دلم گرفته ، بابت تمام گناه هایی ک چ عمدی بوده و چ غیر عمدی و خودم خبر ندارم ازش بخشش میخوام ، ب نظرتون خدا میبخشه؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خدا گفته میبخشم همه گناهان رابه جز شرک ونا امید شدن از حربه های شیطانه فقط توبه کن توبه. واقعی استغفار کن واگه حق وناس گردنته حلالیت بگیر صدقه بده به مردم هر کاری که میتونی کمک کن و جبران کن خدا بهت فرصت داده شکر گذار باش که فرصت توبه راداری.خلاصه توبه کن خدا بخشنده مهربانترین هست واصلا نا امید نباش صد بار اگر توبه شکستی باز آیی در درگه من وناامیدی نیست🤲التماس دعا
خدا گفته میبخشم همه گناهان رابه جز شرک ونا امید شدن از حربه های شیطانه فقط توبه کن توبه. واقعی استغفار کن واگه حق وناس گردنته حلالیت بگیر صدقه بده به مردم هر کاری که میتونی کمک کن و جبران کن خدا بهت فرصت داده شکر گذار باش که فرصت توبه راداری.خلاصه توبه کن خدا بخشنده مهربانترین هست واصلا نا امید نباش صد بار اگر توبه شکستی باز آیی در درگه من وناامیدی نیست🤲التماس دعا