2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست

دوستان عزیز  میشه لطفا نظراتتون رو در رابطه با دکتر کوروش یزدانفر و علی منافی بفرمایید. من الان چندین سال قصد عمل دارم ولی ادم حساس و ترسویی بودم . در باره خیلی از دکترها هم تحقیق کردم و فعلا این ۲ نفر مد نظرم هستند ولی باز تردید دارم .میشه منو راهنمایی کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من میخوام بینیمو جراحی کنم بین این دکترا موندم:

فرزان رضایی _ دوستم پیشش عمل کرده از نمونه کاراشم خوشم میاد ولی قیمتش 7.5 تا 8.5 

سلطانی فر _ نمونه کاراشو دیدم خوب بودن در حد فرزان رضایی خوشم میاد ازش قیمتش 3 تا 3.800 

نمیدونم کدومو برم میترسم برم پیش سلطانی فر خراب کنه وگرنه قیمتش خیلی مناسبمه 

کسی پیش این دوتا عمل کرده؟ میشه کمکم کنین؟

سلام روزتون بخير باشه راستش من يه مدته كه ميخوام بينيمو عمل كنم و حسابي بين انتخاب دكتر گير كردم ...

دوست من پیش دکتر خاتمی تو شیراز  عمل کرده، البته نمیدونم همونیه که شما میگید یا نه، قوس نداره بینیش، فکر کنم دکترها براساس چیزی که خودتون بخواید درمیارن، مثلا من از دکترم خواستم قوس بده و یه قوس نرمی واسم دادن درصورتیکه که دیگران نخواستن و ندادن! 

دوستان در مورد دکتر بابک محی کسی اطلاع داره قیمت عملش که حدود پنج تومنه خیلی مناسبه و اینکه شبکه 5 ...

اولا که دماغ با چسب خیلی قشنگ تره تا وقتی چسب شو درنیارن و چند ماه نگذره شکلش معلوم نمیشه، این از این. در ثانی، دکترها میتونن با پرداخت پول تو برنامه های تلویزیون شرکت کنند، پس با این موضوع گول نخورید که چون دکتر خوبیه، اومده تلویزیون. دقت بیشتری کنید تو انتخابتان که بعدها پشیمون نشید ایشالا❤

واقعا کسی اینجا دکتر علی بصامو نمیشناسه 

روزی که عمل داشتم تخت بغلیم با دکتر بصام عمل داشت، تو بیمارستان یاس سپید که دکتر یحیوی و قارونی هم همونجان، نمونه کارهاشو دیدم طبیعی و تمیز عمل میکنن

کلا حس کردم، انگار دکترهایی که تو یاس سپید عمل میکنن، تو یه رنج کاری هستن، حالا خدا داند! 😁

سلام من از اعضای همین سایت هستم که پارسال با سامی عمل کردم. بعد از عمل اومدم و اعلام کردم خیلی راضی ...

منم میخواستم پیش ایشون عمل کنم چون دوستای منم پیششون عمل کردن، ولی اونم واسه بینی های استخوانی خوبه و من دماغم گوشتی بود و ترسیدم بدم دستشون! 

من میترسیدم قوس خیلی فانتزی بده گفتم نده گفت ندم بینیت مردونه میشه یه کم میدم.بنظرم باید میگفتم قوس ...

عزیزم خواستم بهت نشون بدم واسه منم که قوس داد، انقد قوس داد، البته کیفیت عکس زیاد جالب نیست، شرمنده، تازه سه ماه گذشته از عملم و سوپر گوشتی بود دماغ من! 

بچه ها میشه لطفا جواب منو هم بدید.نظرتون راجع به دکتر قاسمیان و دکتر غلامرضا احمدی چیه؟ من بینیم است ...

دکتر غلامرضا احمدی قوس خوشگل میده، واسه دوستای من که دماغ استخونیه داشتن خیلی خوب شده قوس شون! 

دكتراي مد نظرم اينا هستن

لطفا نظرتون رو بگين

دكتر بهزاد شهجردي

دكتر محسن اسلاميان كوپايي

دكتر بشارتي زاده

دكتر غلامرضا احمدي كه فقط از اين تاپيك تعريفشو شنيدم نمونه اي نديدم

بيشتر از كاراي شهجردي خوشم مياد

اما از نزديك نديدم

بينيم گوشتيه

توي يه ارايشگاه دو تا نمونه ي دوساله از افلاكي هم ديدم خوب بودن اما از كاراي پيجش خوشم نمياد

سلام.من میخام بینیمد عمل کنپ ولی یه دکتر میخام که هم هزینش کم باشه هم مشکل تنفسی و بویایی نخورم

سلطانی فر قیمتش خوبه ولی کارش فانتزیه و طبیعی نیس.خیلی هم دیر نوبت میده

دکتر دیگه ای میشناصید

خدایا ممنونم ازت که خیر و برکت و شادی و آرامش و "نعمت شاکر بودن" رو به من عطا کردی ♥♥♥ خدا عاششششقتم♥♥♥
2810