2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

من از اعضای همین سایت هستم که پارسال با سامی عمل کردم. بعد از عمل اومدم و اعلام کردم خیلی راضیم. الان اومدم بگم اونقدرا هم که فکر میکردم راضی نیستم. وقتی گچ بینی من ورداشته شد خیلی بینی خوبی بود بعد به مرور زمان بینیم ورمش بیشتر شد و اصلا کم نمیشد. بعد 6 ماه رفتم پیش دکتر برام کورتون زد و گفت عجیبه ورمت نمیخوابه. بعد از زدن کورتون دوماه طول کشید ورم روی بینیم کم شد ولی از روبرو بینی من گنده بود. باز بعد 9 ماه و بعد 1 سال به من کورتون زد هردفعه بینی من ورمش کمتر شد اما بینی دلخواه من نشد مشکل اینجاس که بعد از عمل هردوطرف بینی من یکسان ورم داشت ولی الان یک طرف ورمش بیشتره و باعث میشه بینی من کج نشون داده بشه. 

من میتونم بهتون بگم که مشکل دکترایی که طبیعی کار میکنن اینه که بینی رو دستکاری نمیکنن و بینی سایزش کوچیک نمیشه. دکترایی مثل سامی سجادیان ابیانه قیصری همشون خوبن ولی برای بینی کمکار. همین دکتر سامی بینی خواهر منو عمل کرد خوب شد. بستگی به شانس و بدن ادم داره و ریسکه. در کل خواستم کمکی کنم به شماها. 

من خودم برگردم به گذشته بینی نیمه فانتزی رو ترجیح میدم به طبیعی. الان هم همش به فکر هستم اگر تا سال بعد ورم بینیم کم نشد عمل کنم.خود سامی گفت بیا خودم ترمیم میکنم ولی میدونم باز دست نمیزنه. سه تا از دوستام با دکتر غلامرضا احمدی توی پاسداران عمل کردن همشون بینی های بسیار زیبایی دارن. خیلی ظریف درآورده. شاید برم پیش اون ترمیم. اگر  نظری راجع به این دکتر دارید خوشحال میشم بهم بگید. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
مباركه چقد خوب شده بينيت مشكلات بينيت چي بود؟! به نظرم از ١٠ بينيت ٩ هست نه ٧

ممنون عزیزم.

دماغم قوز داشت از روبه رو انحراف داشت.از داخلم مشکل داشت نفس میکشیدم هوا از یه سمت بیشتر وارد میشد.

الان تمام رخم خیلی خوبه نیم رخم خوبه،سه رخم جالب نی‌قوس نیم رخ و بهتر از این میشد در بیاره.سر این ۷ دادم حالا چون شمایی خ.خخخ

وقت نکردم عکس سه رخم میگیرم میزارم.همش درگیر بودم این چند وقته.

ممنون عزیزم. دماغم قوز داشت از روبه رو انحراف داشت.از داخلم مشکل داشت نفس میکشیدم هوا از یه سمت بیش ...

من خيلي خوشم اومد

قاروني رفت تو گزينه هام😁

منم بينيم هم غوز داره هم انحراف خدا كنه خوب بشه

هيجا خونه خوده آدم نميشه مخصوصا دشوييش😄
من خيلي خوشم اومد قاروني رفت تو گزينه هام😁 منم بينيم هم غوز داره هم انحراف خدا كنه خوب بشه

من میترسیدم قوس خیلی فانتزی بده گفتم نده گفت ندم بینیت مردونه میشه یه کم میدم.بنظرم باید میگفتم قوس و بده چون در هر حال کارش فانتزی عمل کن نیست تازه میشد یه بینی با قوس خیلی قشنگ طبیعی.

سلام دوستان.منم یک سال و نیمه که بینیمو عمل کردم و طبیعی شده.و واقعا راضیم.پیش دکتر بهنام غفاری ساری...خداروشکر که خدا این دکتر رو تو مسیرم قرار داد....گاهی اوقات اصلا یادم میره عمل کردم بس که راحتم باهاش.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
عکس قبل و بعد بینی تون رو میشه برای سایر دوستان بزارین

عکس خوبی تو گوشی از قبل عمل ندارم یکی از نیم رخ بعد عمل میذارم.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
عکس خوبی تو گوشی از قبل عمل ندارم یکی از نیم رخ بعد عمل میذارم.

بینی من گوشتی بود و غوز هم داشتم.

چندتا عکس از سه رخم و یه نیم رخم گرفتم ببینی اون قوس رو. عکس  

به نظرم بينيت خيلي طبيعي و قشنگ شده اصلا معلوم نيس عمل كردي

خيلي مبارك باشه

كاش واسه منم انقد خوب بشه از ترس نتيجه بد الان ٥ ساله ميخوام عمل كنم هنوز نكردم😢😢

هيجا خونه خوده آدم نميشه مخصوصا دشوييش😄
نوکش فکر کنم هنوز ورم داره نه؟ قوسش خیلی قشنگه.مبارکت باشه عزیزم

مرسی عزیزم.نمیدونم شاید.

به نظرم بينيت خيلي طبيعي و قشنگ شده اصلا معلوم نيس عمل كردي خيلي مبارك باشه كاش واسه منم انقد خوب ...

دکتر سجادیان و محبی و احمدی اسم کوچیکشون خاطرم نیست دکتر ابراهیمی دکتر خرمی نژاد اینارو من تو لیستم داشتم بقیشون هی خط خوردند تهش با دکتر قارونی عمل کردم.کاملا سلیقه ای هم بود انتخابم.اینجور نیست که دفاع کنم کارشون بی نقصه.

باید یه چیزایی و بسپاری به دکتر یه سری چیزارو هم رو حساب نمونه کارهای دکتر تصمیم تو بگیری.

مشخصا دکترهایی و من انتخاب کردم که خرابی بینی نداشتن فقط نمونه های مثل بینی من بود تو کارشون که نمره کامل بهشون نمیشد داد.

وگرنه مثل دکتر هایی که آمار خرابی بینیشون خیلیه نبودند.

2810