2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015426 بازدید | 66527 پست
يه بار گفتم ولي بازم ميگم مطب دكتر صادق ملكي تو سپهبد قرني اول اينكه سنش خيلي بالا بود ٤٠تومن ويزي ...

من پنج شنبه هفته آینده پیش گودرزی وقت عمل گرفتم

همش خواب عمل میبینم

دیشب خواب دیدم قبل از اینکه بیهوش بشم بینیمو باز کردن 

وقتی از خواب پریدم‌هی به بینیم دست میزدم

کلی استرس دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای ترمیم برو پیش منافی و افلاکی..... غلامرضا احمدی خوب نیست

مرسی از پیشنهادت. من از منافی هم ناراضی دیدم و هم راضی. اونم طبیعی عمل میکنه میترسم سایز بینیمو دست نزنه باز. مشکل اون دوتا خواهر چی بود شما دیدید؟ مشکل تنفس هم داشتن؟

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
چرا خوب نیست؟ شما کسی رو دیدید عمل کنه پیشش؟ کسه دیگه رو میشناسید

تو همین تاپیک و تو فضای مجازی خیلی شاکی داشت ی خانمی طوری که تعریف میکرد...اصلا اصول اولیه جراحی رو براشون رعایت نکرده بود

زهره جان منم يه پسر دوسالو نيمه دارم يه يكساله😢

ای جانم

منم دخترم ۸سالشه و پسرم‌۳ سالشه

همسرم میگه گودرزی حتما یه جای کارش میلنگه که سرش خلوته

نمی‌دونم از کارای علیرضا محبی هم خوشم میاد

والا موندم همینجور

شما که زدی محبی پر ریسکه از چه جهت؟

من از نمونه كاراي پيجش خيييلي خوشم مياد ولي ميگن كار خرابي زياد داره من كه اصلا سمتش نميرم

تو همه نظرسنجيايي كه خوندم ناراضي زياد بوده

ولي گودرزي نميشناسم به نظرم چندين بار بري مطب دكتر مدنظرت بشيني نمونه ببيني خيلي بهتره دكترايي كه سرشون شلوغه هم تو فضاي مجازي فعاليت دارن هم تبليغاتشون بيشتره همين باعث ميشه كه ديرتر وقت بدن كمااينكه هستن دكترايي كه با وجود عدم تبليغات و مشتري محدود كاراي عااالي تو كارنامه دارن

بازم من ميگم بايد رو دكترت شناخت داشته باشي چه پركار باشه چه سرش خلوت باشه

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

سلام من دیروز دو تا مطب رفتم
اولیش همین غلامرضا احمدی ک انگاری زیاد بحثشه و منم خیلی اتفاقی چون یکی از اعضای لیستم رو نتونسم برم رفتم مطبش

سنش نسبتا بالاست ، منشی نداره پشت در مطب یه برگه میذاره و هر کی میاد اسم مینویسه و خودشونم ب ترتیب میرن داخل! خیلی جالب بود ! ویزیتاش کلا رایگانه چه بار اول چه هرچند بار ک برین پیشش من یه نمونه دیدم ک یکسال عمل بود خیلی طبیعی و از دید من خوب بود یه نمونه دو ماه عمل ک چسبشو برا اومدن ب مطب نزده بود و اونم خیلی خوب بود هردو بینی ب گفته خودشون گوشتی بوده نسبتاً و گفتن ک تازه استخونی هاش بهترم میشه، یکی دوتا نمونه تازه عمل شده هر دو راضی و بشدت همه باورش داشتن ، یه خانوم دکتری اونجا بود دخترش با دکتر بشارتی زاده و خودش با ی دکتر دیگه ک خاطرم نیست عمل کرده بود پرسیدم شما چطور ایشونو انتخاب کردین گفت من مریضای مطبم رو اونایی ک بینی هاشون رو قبول داشتم میپرسیدم پیش کی رفتن و اسم ایشون بار ها تکرار شده بود خیلی نمونه خوب ازش دیدم و دخترشو ک دوبار با بشارتی عمل شده بود و باز مشکل داشت اورده بود اگه قبول کنه دکتر ترمیم کنه یه خانومی هم دخترشو چند سال پیش اورده بود عمل و خیلی راضی بود و الان دو تا دختر دیگشو آورده بود باهم عمل کنن, و میگفت ایشون نمیخان زیاد سرشون شلوغ شه بخاطر همینم نمونه کاری ازش جایی ندیدین و هرکی ام اونجا بود واقعن نمونه عینی خوب دیده بود ک اومده بود ، من کاملا دلم قرص شده بود که رفتم داخل ویزیتتتتت، من این مدت هرجا رفتم همه بهم گفتن اصن چرا میخای عمل کنی دماغت خوبه ! میخام بگم بینیم غیراز یه انحراف کوچیک ک تا خودم نگم کجاس نمیبینن مشکل خاصی نداره منتها دلم میخاد خوش فرم باشه کمی ،دکتر بینی منو دید گفت من قول نمیدم مشکل تنفسیت حل شه ، وقتی عمل کنی رو تنفست حساس ترم میشی نه من ، هیچ کس دیگم نمیتونه ، منتها نمیگن!  بینی ت خشکه و ازین حرفا و مدلشم حالا برو اتلیه عکس بگیر بیا با سی تی اسکن تا بهت بگم تغییر میکنی یا نه , یه جوری از انحرافم گفت که موندم اخه من هرجا دیگه ویزیت شدم حتی هشدار ندادن ک قابل برطرف شدن نیست! خلاصه اب سرد ریخت رو سرم وقتی فکر کردم انتخابمو کردم خلاص شدم... آها قیمتا همه حدود هفت تومن بود
شبم رفتم مطب دکتر حق پناه ، اون اصل کارش شیرازه و فکر میکنم روزای 4 شنبه مطب یکی از همکاراش بیمارای تهرانشو ویزیت میکنه؛ تمام نمونه های سایتش نیمه فانتزی هستن نمونه های اونجا همه چسب داشتن و هنوز نمیشد روشون نظر داد از نظر تنفسی همه راضی بودن و خودشون نیمه فانتزی دوست داشتن ، سوراخای ریز و قلمی و کمی سربالا و قوس دار یه نمونه عدم تقارن سوراخ بینی دیدم ک خب ب گفته خودش هنوز نگران کننده نبوده, ویزیتش 35تومن بود ، منو دید گفت بینیت بزرگ نیست ولی خب تغییر میکنی ، اصلا حرفی از انحرافم نزد ازش پرسیدم انحرافمم دیدین تنفسم بهتر میشه مشکل نداره بینیم؟ گفت بله بعد از عمل تازه میفهمی تنفس چی بوده! بهش درمورد دکتر قبلی گفتم و گفت نه مشکل حادی نداری خواسته بترسونتت یا شاید دیده وسواسی خواسته ردت کنه اینو گفته نمیدونم ، بهش گفتم نمیخام سوراخای بینیم زیاد کوچیک باشه و خیلی سربالا و قوس دارم نمیخام گفت مشکلی نداره دست نمیزنیم ،ولی تهش گفت ببین ما اینجا روندمون اینه و امضا میگیریم ازت که تا دو سال هیچ حرفی از بینیت نمیزنی ، من قول تقارن و هیچی بهت نخاهم داد اگه اعتماد داری عمل کن، من خدا رو شکر غیر از چند مورد ترمیمی نداشتم هر گونه حرف و حدیث رو بعد از دو سال از جراحی حق داری بگی ، قیمتشم 6600 گفت و گفت 6 میلیون با تخفیفش ولی نوبت نمیزنم برات خواستی این آزمایشو بده بیا نوبت بزن فکراتم خوب بکن من همه اونچه گفتم رو امضا میگیرم ک با قبول همه چی میای جراحی. 

وای چقد نوشتم!!

سلام من دیروز دو تا مطب رفتم اولیش همین غلامرضا احمدی ک انگاری زیاد بحثشه و منم خیلی اتفاقی چون یکی ...

منم رفتم برای مشاوره با مریضای قبلیش که صحبت کردم همه خیلیی راضی بودن خصوصا یکی از مریضاش بود که بعد یه زماان خیلی طولانی مدت دخترشو اورده بود.میگفت دکتر بار اول کامل تو دل ادمو خالی میکنه ولی سر عمل همه تلاششو میکنه من نمونه خیلی دیدم ازش اصلا ناراضی نداشت منم انتخابم همین دکتر شد بعد کلی مطب گردی

شاید فردایی نباشه 💙
منم رفتم برای مشاوره با مریضای قبلیش که صحبت کردم همه خیلیی راضی بودن خصوصا یکی از مریضاش بود که بعد ...

عزیزم منظورت غلامرضا احمدی هست؟ اگر آره میشه من رو در جریان کارت بذاری. من تنها دکتری که دیدم پروجکشن بینی رو کم میکنه دکتر احمدی هست خودم بینیم حتی بعد از عمل اول هنوز پروجکشنش زیاده و نیاز دارم باز عمل کنم و بین احمدی و سامی ( دکتر قبلی خودم) موندم. اگر کمکم کنی و از مطب گردیت بیای اینجا بگی خیلی خوشحال میشم. 

سلام من دیروز دو تا مطب رفتم اولیش همین غلامرضا احمدی ک انگاری زیاد بحثشه و منم خیلی اتفاقی چون یکی ...

ممنون از این همه وقتی که گذاشتی و اومدی اینجا گفتی. یه پیشنهاد دارم که اگر تونستی عکسهای قبل عمل کسایی که بینیشون خوب شده رو حتما ببین خیلیا میگن بینیمون گنده بود الان عالی شده در صورتی که عکسشونو ببینی میفهمی بینی کم کاری داشتن و بینیشون خوب شده. دوم اینکه من با سامی عمل اولم رو انجام دادم انحراف ظاهری شدید و انحراف داخلی داشتم. بعد عمل تقارن نداره بینیم دکتر هم بهم گفته بود ولی فکر نکن تنفست بعد عمل از این رو به اونرو میشه و خوبه خوب میشه. مال من همونطوری موند.  

عزیزم منظورت غلامرضا احمدی هست؟ اگر آره میشه من رو در جریان کارت بذاری. من تنها دکتری که دیدم پروجکش ...

حتما روزی که من رفتم خوشبختانه خیلی از مریضای قدیمی اقای دکتر هم بودن و خیلی راضی بودن اونایی که من دیدم واقعا خوب بود. حالا من شنبه برای تعین وقت عمل میرم باز حتما میام درجریان میزارم 

شاید فردایی نباشه 💙
2810