2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015418 بازدید | 66527 پست
لطفااا کمککک من قصد عمل بینی دارم  پیش سه تا دکترم رفتم مطب گردی یکیش دکتر اتوسا ضیغمی که کا ...

توصیه من اینه که برای گوشتی مطب این دکترا رو هم بری و نمونه هاشونو ببینی شهریار یحیوی. جهاندیده. نوری. حسنانی. 

بچه ها میشه لطفا جواب منو هم بدید.نظرتون راجع به دکتر قاسمیان و دکتر غلامرضا احمدی چیه؟ من بینیم است ...

غلامرضا احمدی که نه خیلی شاکی دیدم ازش.... متاسفانه فرمی هم به بینی نمیده 

دماغاش گنده اس

من خودم جز گزینه هام بود

دوتا خواهر خیلی داغون بود بینیاشون

حذفش کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو این چند وقت که سایت رو میگردم میبینم شما هم میخوای بینیتو عمل کنی من که خیلی استرس دارم نمی‌دونم ...

اره...دقيقا

هرچي بيشتر ميگردي بيشتر استرس داري

ولي من ديگه أين ٤تا دكترم برم با يكيشون اكي ميكنم حتما

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

سلام خانوما

میشه لطفا نظرتون رو در مورد محسنیان بهم بگین

از نمونه کاراش خیلی خوشم میاد ولی میترسم فتوشاپ باشه..اخه خیلی خوشگله

یه کمم میترسم چون متخصص گوش و حلق و بینی نیست

دوستان من فقط پیش عامری رفتم ویزیت یه مطب شیک و بزرگ تو پاسدارن

کلی هم واسه وقت دادن منشیشکلاس گذاشت

بعدشم ویزیت ۵۰ تومن بود و هزینه عمل گفت ۸۳۰۰ 

بعد از اونم  پریروز رفتم پیش دکتر سعید گودرزی دختر عموم پیشش عمل کرده

یه دکتر ساده با مطب نسبتا کوچیک تو برج سپهرساعی

خلاصه بر عکس دکتر عامری سه دونه مریضم پیشش نبود 

سرش خلوت خلوت همین منو به شک انداخت

راستش آلبوم کاراش خوب بود ولی خلوتی مطبش منو به شک انداخت و اینکه هیچ نمونه کاری تو اینترنت ازش پیدا نکردم

و در آخر هزینه عملش ۶۳۰۰ و ویزیت تو مطب مجانی بود

تو رو خدا نظرتون رو بگید

کیا بودن ؟میشه مطباشون رفتی اینجا بگی چطوری بودن؟

يه بار گفتم ولي بازم ميگم

مطب دكتر صادق ملكي تو سپهبد قرني

اول اينكه سنش خيلي بالا بود ٤٠تومن ويزيت گرفت منشيش كه همسن خودش بود گفت١٠دقيقه مهلت مشاوره دارين هردوتاشونم مشغول مطالعه بودن و پرنده كه سهله مورچه هم تو مطبش نبود معاينه كرد گفت ٦تا٦.٥اينا ميشه ولي نمونه اي كه ارش ديده بودم عاليي بود

دكتر مقدم فرد بود كه بعدازكلي عيب و ايراد إز صورتم گفت٦.٥،مطبشم خلوت بود يه خانمي با بيني داغونو كيپ و افتضاح اومد كه منشيش بهش گفت دكتر نيستن😳جلو من🤔

دكتر نادريان گفت خوبه بينيت بهت مياد ولي اگه اصرار داري باشه عملت ميكنم قيمت پرسيدم گفت١٣.٥🙄

دكترابيانه مطبش شلوغ بود و نمونه هاش خيييلي طبيعي بود واقعا نميارزيد به بيهوشي چون تغيير زيادي نميده گفت٦تومن هزينش

در كل هيچكدومشون نتونستن اعتماد منو جلب كنن😏

در مورد دكتر نجفي داشتم تحقيق ميكردم كه متوجه شدم يكي زير دستش إز دنيا رفته خودش گفته بود كه تقصير دكتر بيهوشي بوده و اينكه نوك بينيايي كه عمل ميكنه ارتفاع زياد داره و گوشتي ميشه تقريبا🤥 

دكتر محسنيانم خوبه ولي عكساي پيجش انگاري فتوشاپه،چون كامنتاي پستاي قديمي رو پاك ميكنه نميتونم بهش اعتماد كنم هم ناراضي ازش ديدم هم راضي

دكتر بنيادي همه كامنتارو تقريبا جواب داده و كم ريسك هستس كه نوبت ويزيت بهم ٥ماه ديگه داده😢

دكتر غلامرضا احمدي كه خيلي تعريف شنيدم هرجا اسمشو اتفاقي ديدم راضي بودن ازش جز يه مورد تو همين تاپيك 

دكتر حامد عباسي كه اونم همه راضي بودن و كاراي پيجشم به نظر خوب مياد

دكتر ناطقي فرد كه اطلاعات خاصي ندارم به زودي ويزيت ميشم و ميام براتون تعريف ميكنم😉

غلامرضا احمدی که نه خیلی شاکی دیدم ازش.... متاسفانه فرمی هم به بینی نمیده  دماغاش گنده اس من ...

عزيزم به جز اون دوتا خواهر ناراضي ديدين ازش بازم؟مطبش رفتين شما؟

سلام دوستان دکتر حبیب سهرابیان خوبه؟ دکتر خوب قیمت مناسب الان کی هست

واااااای کی اسمه اینو گذاشته دکتر اخهههه...اصلا به دکترایی که زیاد تو فضا مجازی تبلیغ میکنن اعتماد نکنید

2810