2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

سلام دوستان عزیز

اگر بینی طبیعی مد نظر شما هست دکتر شهریار یحیوی را جزء گزینه هاتون داشته باشید. من تقریبا 4 ماه پیش با ایشان عمل کردم. بینی من گوشتی بود.  تا اون جایی که دقت کردم بینی را خیلی کوچک نمی کنند. کاملا طبیعی. سبک عمل های ایشان عروسکی و فانتزی نیست (بدون قوس یا قوس خیلی کم... معمولا سر بالا هم نمی کنن). بینی را متناسب با اجزای صورت عمل می کنند. روش جراحی بسته و ورم و کبودی بعد از عمل نسبتا کم هست. البته من بعد 4 ماه نوک بینی ام هنوز ورم داره. چسب هم خودتون می زنید. لازم نیست مطب برید. تا الان کسی رو ندیدم بعد عمل با ایشان مشکل تنفسی داشته باشن. تامپون هم معمولا 2 ساعت بعد از عمل در میارن. رسیدگی بعد از عمل خوب بود. در کل میزان رضایت من 80 درصد است و از انتخاب پزشکم راضی ام. الان از نیم رخ و سه رخ خوبه ولی از رو به رو به نظر خودم (نه اطرافیان!) باید کوچک تر بشه (احتمالا ورم هست!). گزینه های بعدی هم دکتر سجادیان و دکتر ابیانه را پیشنهاد می کنم. عکس های پیج دکتر اکبری هم دیدم خوب بود به نظرم ایشان را هم تو لیستتون داشته باشید. در نظر داشته باشید هیچ پزشکی نیست که ناراضی نداشته باشد!

در آخر از همه دوستانی که تجربیاتشون رو این جا مطرح کردن تشکر می کنم چون به من در انتخاب پزشک کمک زیادی کرد  .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه این زینه ۵۶ خودش دوبار عمل کرده یه بار با دکتر گلی یه بارم با دکتر مرادی🤣🤣🤣🤣 چطوری  i ...

سلام آمین جان

جدی؟😑چقدر مردم رو بلانسبت احمق فرض میکنند.

قربانت خوبم.تو خوبی؟

چه میکنی با دماغ؟عکس دماغمو دیدی چندتا پست قبل گذاشتم؟هیچ تغییری نکرد دیگه ها.

سلام آمین جان جدی؟😑چقدر مردم رو بلانسبت احمق فرض میکنند. قربانت خوبم.تو خوبی؟ چه میکنی با دماغ؟ع ...

سلام عزیزم این چند تا پست آخر واقعا باور نکردی بود این قدر تابلو آخه؟منم خوبم دماغمم خوبه سلام می رسونه🤣🤣🤣🤣

عکس ها رو دیدم ورم جای غوز رفت یا نه؟تغییرات عمدهدتا ۶ماه اتفاق می افته البته به میزان ورم بستگی داره ولی من حس می کنم هر چی بگذره بینی توی صورت بیشتر جا می افته.

سلام به همگییییی

من ۱۲ روزه عمل کردم. با دکتر بادامچی

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
سلام عزیزم این چند تا پست آخر واقعا باور نکردی بود این قدر تابلو آخه؟منم خوبم دماغمم خوبه سلام می رس ...

جای غوزم سفته و اصلا حالت ورم نداره هنوز همون مشکل شیبه هست دماغم تو سه رخ اصلا شیب دوست داشتنی نداره ولی نیم رخ قابل قبولتره.نمیدونم چرا قوسشو قشنگ در نیاورده !

بتونم یه سری عکس سه رخ دیگم میزارم تا ببینی.

سلام  من بینی ام گوشتیه رفتم پیش دکتر محمد گلی عمل بینی انجام دادمالان خیلی راضیم نمونه جراحی ...

بدبخت اون دكترايي كه تو براشون تبليغ ميكني!!!

با اين تبليغ كردنت😁😁😁

يني خااااااك✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻

هيجا خونه خوده آدم نميشه مخصوصا دشوييش😄
سلام ۲۳ خرداد یکسال از عمل دماغم گذشت.ولی کلا تا ۶ ماه ته تغییرات بینیم بود و بعدش هیچ تغییر دیگه ا ...

مباركه چقد خوب شده بينيت

مشكلات بينيت چي بود؟!

به نظرم از ١٠ بينيت ٩ هست نه ٧

هيجا خونه خوده آدم نميشه مخصوصا دشوييش😄

سلام دوستان 

من امل هستم

میخام ترجیحا شهر خودم عمل کنم بینیم غضروفی و نوکش گرده اما بلندی نداره میترسم سربالا و خیلی کوچیک شه

تو امل دکتر خوب معرفی کنید

قدیما خطیبی خوب بود الان خیلی سنش بالاست

2810