چشم عزیزم من دکترای زیر رو میخوام برم و ببینم و مشاوره بگیرم البته من قیمت برخی رو میدونم که میزارم.
۱. دکتر حسنانی ۹ - ۱۵ تومان
۲. دکتر آمالی ۶.۵ - ۷ تومان
۳. دکتر اسلامیان کوپانی ۴ تومان به بالا
۴. دکتر سلطانی فرد ۳.۵ تومان به بالا
۵. دکتر صادقیان نمیدونم قیمت رو
بعد از مشاوره با دکترا حتما همه نکاتی که گفتن رو توی همین تاپیک میزارم. و باز هم رنج قیمت رو از زبان خودشون میپرسم و اعلام میکنم. چون من این قیمت رو از منشی هاشون پرسیدم.
فرصت نمیکنم این دکترا رو برم ولی قیمتشون رو میدونم:
۱. خامد عباسی ۷ - ۷.۵ تومان ............... من مدلایی که تو سایت و اینستا ازشون دیدم رو نپسندیدم با سلیقه من جور نبود
۲. بهرام مقدم فرد ۷.۵ به بالا ............... از دوستانم پیششون رفتن ولی من توی تاپیکهای مختلف ناراضی ازشون دیدم
۳. دکتر برومند ۵.۵ به بالا ................ تا جایی که یادمه توی سایتشون گفته بودن تخفیف هم داره که باید اطلاعاتتون رو ارسال کنید.
۴. دکتر نادریان ۹ به بالا
من دوست داشتم دکتر ابیانه رو برم و ببینم اما یک نفر یلی خیلی ناراضی بود با اینکه شنیدم کاراشون بسیار طبیعی و شیک هست اما ایشون که ناراضی بودن بینیشون پوست نازکی داشتن که خب خراب شده بود منم ریسک نمیکنم چون بینی منم پوست نازک داره
بنظرم شما هم چند دکتر انتخاب کنید خارج از لیست بنده و به مطب بروید شاید بهتره بتونیم با هم به نتیجه ای برسیم.
پوست نازک دقت زیادی میخواد چون کوچیکترین تغییر رو نشون میده و اگر غیرقرینکی در تراش های بینی باشه مشخص میشه و ممکنه خیلی حالت نافرمی بگیره... باید دکتری ماهر این کارو انجام بده. البته این تصور منه شاید تا این اندازه هم حساسیت نداشته باشه. ببینید من تصورم اینجوری هست از پوست ضخیم و نازک اینکه اگر شما یک پتو رو روی میزی بیندازید لبه های میز رو به درستی نمایش نمیدهد که تیز است یا گرد، اما اگر یک ملحفه نازک روی ان بیندازید کاملا میتونید حدس بزنید که دقیقا چه مقدار لبه ها تیز یا نرم هستند. برای همین داشتن پوستی معمولی یا متوسط خیلی پوشنده خوبی خواهد بود.