2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما من اصفهان هستم  لطف میکنید یه دکتر خوب بهم معرفی کنید  نظرتون راجبع دکتر  ...

سلام من یکی از همکاران خواهرم پیش علی پور عمل کردن بینیشون زشت و خراب نیست ولی کج شده البته از همون ابتدا عمل کج شده که من نمیدونم علت چیه... ولی من در کل به خاطر این موضع خوشم نیومد. علوی راد رو نمیشناسم وفقط اسمشون رو شنید و میدونم شبیه علی پور خیلی قدیمی هستند منتها تعریف راستی رو از چند نفر شنیدم ولی بازم تحقیق کنید چون فکر دکتر راستی دو نفر باشه توی اصفهانه.

الان ظاهرا دکتر طرزی معروفیت زیادی گرفته... من دوتا کار از دکتر آیتی نیز دیدم که بینی کوچیک نبود اما خود بیماران راضی بودن... 

فکر کنم در همین تاپیک بود یا ی تاپیک دیگر در سایت دیگه، یک نفر دکتر مجید شکیپاپور رو معرفی کرد و گفتن با اینکه خیلی معروف نیست و اسمشون به میون نمیاد اما کارشون خیلی عالیه....

دکتر فیروزه ای رو هم بنظرم سر بزنید هر چند من فقط تعریفشونو شنیدم از کسایی که عملاشون رو دیده بودن و گفتند بینی های استخوانی با نوک گوشتی رو خوب عمل میکنن هر چند من خودم ی کار بینی ازشون دیدم که خوب نبود درواقع میتونم بگم خراب شده بود ...

سلام.من تا حالا خواننده خاموش بودم خیلیا واقعا نظرات سازنده ای داشتن ازشون ممنونم.

من پیش دکتر برومتد رفتم اسکن رو دیدن گفتن انحراف به چپ داره و مشهوده...ولی تو مطب کار خوبی ازش ندیدم

خودش میگف دماغت استخونیه ولی مماخ من سرش گرده و تپل ..نمیدوتم چطور گف استخونی

با مشاوره مجازی حسنانی عکس فرستادم منتظر جوابم

برا ابیانه هم گفتم برم

چون صورتم کشیده اس میخام جمع و جور بشه واصلا فانتزی نمیخام

بنظر شما ابیانه یل حسنانی ایند جمع مبکنن

چون ی تبی افتاده بینشون که همه میخان طبیهی کار کنن

درصمن نرخ جراحیشونم اگه اطلاع دارید میشه بگید

واقعا فکر ميکنين  برام سخت نميشع،بده دوهفته مدام حرف بزنم  بينيم ،نميفته ?منظورم س ...

بازم نظر دکتر خودتون رو بپرسین چون شغلتون نیاز به صحبت زیاد داره مشکل زا نشه.وگرنه در حد معمول میتونید صحبت کنید.

عکسمو برا دکتر حسنانی فرستادمو ایشون گفتن بینی ات غضروفی با پوست ضخیمه و 60 درصد بهتر میشی..بنظرتون ...

دکتر حسنانی توی نت خیلی تبلیغات دارن، از این دکترا آدم میترسه، نمونه کار حتما ازشون زیاد ببینید و با مریض هاشون صحبت کنید حتما. 

دکتر ابیانه اینجا بچه ها خیلی باهاشون عمل کردن، تاپیک رو بیشتر مطالعه کنید بیشتر متوجه نوع کاراشون میشید. 

من بینینام گوشتی بود و دنبال یه دکتر خوب بودم کلی ام رفتم این دکتر و اون دکتر و نمونه کاراشونو دیدم. فقط از کارای دکتر عبدل زاده خوشم اومدش. می خوام برم پیش بینی ام رو عمل کنم. خیلی سر هزینه ام خوب کنار میاد. 

نجمه جون من این هفته میرم و حضوری با چند دکتر صحبت کنم. لطفا از مطب گردی هاتون بگید من بینیم استخونی با پوست نازکه ولی وقتی عکس برای چند دکتر انداختم و ارسال کردم سرش توی عکس تپل افتاد و اونا فکر کردن گوشتیه... توی شهرستان خودمونم از دوتا دکتر مشاوره گرفتم گفتن استخونیه. برای همین بهتره که حتما حضوری بریم.

sara جون در مورد تبلیغات بنظرم همه دکتر تبلیغات دارن و البته اینکه فیلم و عکس از کاراشون توی کانال یا پیج اینستا میزارن بدم نیست بالاخره با نحوه کار ی دکتر راحتتر میشه آشنا شد... 

من از همین طریق تونستم چند نفری رو گزینش کنم تا بتونم بیام تهران و حضوری صحبت کنم. 

حتی من ابیانه رو میخواستم بیام و ببینم تا اینکه ی نفر گفت که بینیش خراب شده و هیچ مسئولیتی قبول نکردن دکتر و ظاهرا با وجود اینکه پوست نازکی داشته آمپول زدن براشون و کار بدتر شده... من حقیقتش تنها به همین دلیل حذفشون کردم چون بینی منم پوست نازکی داره... 

الان قراره دکترای زیر رو برم و از نزدیک باهاشون صحبت کنم:

۱. دکتر حسنانی

۲. دکتر امین آمالی

۳. دکتر اسلامیان کوپانی

۴. دکتر عبدالرسول صادقیان

۵. دکتر سلطانی فر

خواهشا اطلاعتی دارین بفرمایید.

وقتی برگشتم تمامی صحبت ها رو در همین تاپیک میزارم تا دوستانی که میخوان استفاده کنن. خواهشا از مطب گردی هاتون بزارید من به دنبال یک بینی طبیعی اما کوچک هستم.

راجبه دکتر مجید کاظمی هم اینجا کسی نظر نداده با اینکه من تعریفشو شنیدم خییییلی

بله دقیقا همینطوره دکتر مجید کاظمی کارشون خیلی خوبه ولی متاسفانه اینجا درباره شون زیاد صحبت نشده.

نترس عزیزم بیهوشی ترس نداره بعدم هم ازت آزمایش ونوارقلب میگیرن که ببین مشکلی نداری بالاسرت هم متخصص ...

ساوالان عزیزم،به سوال 

الان شما،از عمل تون ، فکر کنم دوهفته یا بیشتر میگذره 

ازتون سوال داشتم,الان خود شما با شرايط بینی الانتون ميتونين برين سرکار???

کارتونم یه جوری باشه ک مجبور باشین مدام حرف بزنين

فکر میکنین سخته?یا سردرد بشین،?یا حالت بينيتون خراب بشه??

من گفتار درمانی کار میکنم و بد دوهفته باید برگردم 

بنطورتون خیلی سخته ??دودول شدم بااین شرایطم عمل کنم یا نه 

خود دکتر میگ مشکلی پیش نمیاد ،اما نمیدونم واقعا

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️
ساوالان عزیزم،به سوال  الان شما،از عمل تون ، فکر کنم دوهفته یا بیشتر میگذره  از ...

نه عزیزم نگران نباش بعداز اینکه قالب وبرداشتی راحت میتونی کارای عادیت وانجام بدی 

من از لحظه ای که از بیمارستان برگشتم کارای دخترم وخودم انجام میدادم چون کسی نبودپیشم همش هم باهام حرف میزد آنچنان سخت نیست عمل بینی فقط کلافه کننده اس اون یک هفته که قالب رو بینیته من بعدا یک هفته کلا همه کارای خونه روانجام میدم فقط سرت وزیادپایین نگیرتاسردردنشی شماکه دوهفته مرخصی دارین تاموقعی که برمیگردی سرکارت مطمئنا روبراه شدی 

شما خیلی نگران هستین عمل بینی خیلی راحته منم مثل شما خیلی تردیدداشتم چهارسال بودهمش میگفتم عمل کنم یانه اگه میدونستم اینفدرراحته زودترعمل میکردم

حال دلم خرابه برام دعاکنید🌹🌹
2810