2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015388 بازدید | 66527 پست
رزا جان من در کل بنظرم شما اصفهان عمل نکن بهتره چون من خیلی تحقیق کردم غالب کسایی که اصفهان هستند را ...

باشه گلم ممنون ولی من دهتر داییم پیش علیپور عمل کرده از نیم رخ خوبه ولی تمام رخ انگار بینی تیغه نداره.دختر عمم پیش رضایی عمل کرده اصلا جالب نبود خیلی باهاش صمیمی نیستم که جزیاتشو بدونم یه دوستام پیش لقمانی خیلی خوشگل بود ولی میگفت باید تاکید کنی عروسکی نکنه.من بچه کوچک دارم شوهرمم قبول نمیکنه تهران.همه را هم به خودم واگذار کرده برا تحقیق ولی تحقیقاتم فقط تو نت 

باشه گلم ممنون ولی من دهتر داییم پیش علیپور عمل کرده از نیم رخ خوبه ولی تمام رخ انگار بینی تیغه ندار ...

عزیزم چند نفری که مد نظرته مثلا همین دکتر لقمانی که میگی یا دکتر راستی و بنظرم اون دکتر شکیباپور که گفتم و حتی دکتر آیتی... زنگ بزن و ببین چه زمانی مطب هستند با منشیشون هماهنگ کن و ببین بیمارانشون کی میان برو از نزدیک با هاشون صحبت کن تا اینکارو نکنی نتیجه نمیگیری و ممکنه بعدش پشیمون بشی عجله نکن سعی کن برای اینکار وقت بزاری من با همین روش خیلی از دکترا رو حذف کردم چون یا سبکی بود که من نمیپسندیدم یا اینکه کلا بیماران ناراضی داشتن.  شماهم باید همین کارو بکنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها 

من دكترايي كه تا حالا ويزيت شدم:

دكتر ابيانه كه راستش نمونه هايي كه ديدم تو مطب خيييلي خييلي طبيعي بود من ميخوام يكم كوچيكم بشه كه كلا نپسنديدم ولي رفتار دكتر خوب بود+پوستش😂

دكتر مقدم فرد كه ويزيتم كرد كلي ايراد رو صورتم گذاشت تو مطبشم يه اتفاقي افتاد كه كلا ديگه سمتش نميرم

دكتر ملكي كه مطبش تو سپهبد قرني  هيچكس نبود نمونه نديدم ازشون.خيلي ام سنش بالا بود  🙃

دكتر نادريان كه گفتن عمل نميخواد بابا خوبه فيسِت، ولي خب قيمت خيلي بالا داد بهم كه كلا منصرف شدم با ايشون  ،در ضمن خيلي خوش برخورد بودن

دكتر محمدرضا نجفي خيلي خيلي تعريف شنيدم ازش ولي چند روز پيش تو كأمتنا يكي نوشته بود فوتي داشته ولي خيلي اكي هستم باهاش عمل كنم .ويزيت نشدم هنو

دكتر حسيني اقدم توي كرج و دكتر خالقي و بصام هم مدنظرمه كه دكتر بصام تو پيجش انگاري گنده ميكنه دماغو ولي خو همه راضين ازش

دكتر ميلاني هم همينطور....

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

همسایه ما قبلا کمک جراحه دکتر هادی زاده بودن که تو جردن هست مطب اشون...میگف تا سه سال پیش که پیششون بودن ترمیمی و به قولی مرجوعی نداشتن  گفتم ببینم اقای مانی و یا کسایه دیگه اطلاعی دارن از کار ایشون

سلام دوستان.منم میخوام عمل کنم.فعلا دکتر سجادیان مد نظرمه ولی خیلی سخت پسند و حساسم.  

برای بینی استخوانی که نتیجش طبیعی بشه چه دکتری رو پیشنهاد میدین

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
راستی مرمر جون دکتر برومند رو اسم بردی من مطب اش رفتم زیاد جالب نبود..بنظرم خیلی جا داره که جا بیافت ...

سلام نجمه جون اره عزیزم من خودمم کارشون رو توی سایت دیدم فقط صرف اینکه بچه ها قیمت خواستن و من قیمتشو پرسیده بودم گذاشتم وگرنه کارشون با سلیقه منم جور نیست.

راستی ی دکتر حبیب سهرابی هم هست توی کانال های مجازی خیلی تبلیغات دارن و میگن که گارانتی مادام العمر که البته بنظر من این حرف خیلی خنده دار اومد دماغی که خراب شه دیگه چجوری گارانتی میخواد قبول کنن یعنی تعویضش میکنن     ولی خیلی مناسب میگن البته نمونه کاراشو من اصلا نپسندیدم که کاملا سلیقه ای هست... قیمت رو ۳ تومن و ۴ تومن میگن.

در کل بنظرم دکترایی که بیمارستان عمل میکنن همیشه از دکترایی که کلینیک جراحی رو انجام میدن مناسبتر میگیرن 

.

.

راستی دکتری بنیادی رو کسی نمیشناسه؟ ی نفر ایشون رو به من معرفی کردن زنگ زدم گفتن که مهرماه میتونن وقت ویزیت بدن ولی فراموش کردم قیمت رو بپرسم... کارشون چطوره؟ کسی میدونه؟

اگر دکتری هست که بشه توی تایم صبح ملاقاتش کرد و مدنظر کسی هست برای عمل یا اینکه شنیدین کارش خوبه لطفا بگین من دارم میام تهران توی تایم صبح بتونم برم و باهاشون صحبت کنم.

نجمه جون بنظرت دکترایی که دارم میرم خوبن؟

۱. دکتر حسنانی   

۲. دکتر آمالی      

۳. دکتر اسلامیان کوپانی    

۴. دکتر سلطانی فرد   

۵. دکتر صادقیان   

ناراضی از این دکترا نشنیدین؟

2810