2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست
من اصلا درد نداشتم فقط دو تا استامینافون خوردم اونم بخاطر اینکه یه بارش خیلی حرف زدم دماغم درد گرفت. ...

شما تا چهل روز طاق باز میخوابیدی??

من خیلی میترسم یهو تو خواب دمر بیفتم خیلی 

راستی ممنونم وقت گذاشتي

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما من سه شنبه قالب بینیم وبرداشت میتونم کارای عادیم وبکنم؟یابیرون برم؟شماچطورجلوی خندهاتون ومیگر ...

کارای روزمره و عادی‌ رو به راحتی انجام بدین

ولی تا چند وقت مثلا چیز سنگین بلند نکنین

اتفاقا منم خیلی خندم میگرفت☺️🤭

در مورد طاق باز هم فکر نمیکنم بیش‌تر از یه هفته نیاز باشه اگر هم میگن بیش‌تر به خاطر اینه که خدایی نکرده روزای اول که حساسه جایی نخوره و اینکه صبح خیلی ورم نکنه

شما تا چهل روز طاق باز میخوابیدی?? من خیلی میترسم یهو تو خواب دمر بیفتم خیلی  راس ...

نه همه ی چهل روز رو ولی کمتر به روی پهلو میخوابیدم بیشتر صورتم رو سقف بود و زیر سرمو بلند تر کرده بودم و بدنمو به طرفین متمایل میکردم.

از بالشت گردنی خیلی استفاده کردم که گردنم راحت باشه در عین حال به پهلو نخوابم چون تو حین خواب دیگه دست خودم نبود‌.

بالشت گردنی گردن و کاور میکنه صورت از قسمت گوش با بالشت تماس داره اذیت هم نمیشین.من ۴۰ روز مراقبت کردم ولی نه همشو تا خود ۴۰ روز.

مثلا من ۱ ماه واقعا خودم خارج نظر دکترم اصلا ساعت افتایی بیرون نرفتم.دست خودته بعضی چیزام.من آدم دیدم با دماغ اتل گچی اومده بود بازار😐

کارای روزمره و عادی‌ رو به راحتی انجام بدین ولی تا چند وقت مثلا چیز سنگین بلند نکنین اتفاقا منم خی ...

مرسی گلم ببخشیدچسب وچطوربزنیم باید محکم باشه یا نه

حال دلم خرابه برام دعاکنید🌹🌹
من میترسم بهوش نیام متاسفانه

نترس عزیزم بیهوشی ترس نداره بعدم هم ازت آزمایش ونوارقلب میگیرن که ببین مشکلی نداری بالاسرت هم متخصص بیهوشی میادتااخرعمل بیهوشی راحته منم از ترسم سزارین با بی حسی انجام دادم الان میفهمم چه اشتباهی کردم

حال دلم خرابه برام دعاکنید🌹🌹

بینی من خیلی گوشتی و بزرگ بود. همیسه از این که عکس یادگاری بگیرم خجالت می کشیدم. وی رفتم پیش دکتر آتوسا ضیغمی عمل کردم. خدایی کارش خوبه. از عکس گرفتن دارم لذت می برم و خجالتم نمی کشیم دیگه 

بینی من نمیدونم استخوانی یا گوشتی فک کنم هر دو باشه ، ولی خیلی میترسم از عمل ، اهل آذربایجان غربیم، دوستام میگن عمل کن نمیدونم چیکار کنم  اینجا اومدم ولی اونقدر پیام زیاده نمیتونم همه رو بخونم نتیجه بگیرم  میشه از معایب عمل بگین تا پشیمون بشم

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
عزیزم میشه بگی چه مراقبتهایی میکردی؟

اب هویج و اب کرفس هر روز تا ۱۰ روز خوردم برای کبودی و وردم.

اناناس و اب الورا خوردم برای جای زخم و پوستم.

اصلا تو ساعت افتابی بیرون در نیومدم.

شستشوی داخل بینی رو روزی ۱۵ بار کم کمش انجام دادم.

زیر سرمو تا وقتی که ورم بینیم بخوابه حدودا ۳۰ روز بالاتر گذاشتم.

از کرم جای بخیه ،کرم برای لبم که خشک شده بود استقاده کردم.ماسک روغن زیتون و شکر هم برای لب خوب بود.

صورتمو هم با دستمال مرطوب مخصوص پوستم تمیز کردم.

انشالله‌ 

سلام عزیزم

میشه هر وقت آمدی سایت جواب من رو بدی

من می خوام بینیم رو پیش دکتر سلطانی فر عمل کنم ولی یه کم دودلم

الان بعد از 6،7 ماه از بینیت راضی هستی؟؟؟

من 23 خرداد وقت عمل دارم نمی دانم چه کنم

سلام، منم بینیم خیلی گوشتیه و میخوام طبیعی عمل کنم واسه بعد عید از دکتر قارونی وقت گرفتم، تا ببینیم ...

عزیزم شما از عملت راضی هستی؟

دکتر قارونی پره های بینی رو باز میکنن؟

من بین دکتر یحیوی. سجادیان و قارونی می خوام انتخاب کنم

2810