2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزی ک تصمیم ب عمل گرفتم, اومدم و نی نی سایت رو پیدا کردم و با خوندن کلی از صفحات دکتر مورد نظرم رو ...

مرسی که وقت گذاشتی وبرامون ازعملت گفتی خیلی خوب بودتوضیحاتت،شایدعمل بینی واقعاراحت باشه وبدون درد ولی من واقعأاز جراحی واتاق عمل وحشت دارم،میترسم تاقبل عمل قلبم وایسه ازاسترس کاش قبل از اتاق عمل بیهوشم میکردن تااصلا اتاق عمل رونبینیم خخخخ 

بچه ها ی عزیز یه لینک  گذاشته بودین برای تبادل نظر راجع به جراحی بینی 

ممکنه ارسال کنید ؟ممنونم

و دوستایی که با دکتر ابیانه عمل کردن اگه ممکنه و یه مدت گذشته عکس یا تجربیاتشونو میشه بگن؟آمین جان فقط شما رو یادمه 

مرسی که وقت گذاشتی وبرامون ازعملت گفتی خیلی خوب بودتوضیحاتت،شایدعمل بینی واقعاراحت باشه وبدون درد ول ...

اگه صفحات قبل رو بخونی دقیقا منم همین حرف رو زده بودم ک ای کاش منو از توی ماشین بیهوش کنن و اتاق عملو نبینم, ولی الان اگه بهم بگن ۱۰بار دیگه ام برو عمل کن بدو بدو میرم

سلام دوستان من يه بچه سه سال و نيمه دارم كمك هم ندارم نقاهت بعد از عمل چند روزه ميتونم كاراي بچمو بكنم مثلا دستشويي ببرمش ممنون ميشم راهنماييم كنين

تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم؟ شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم

***توجه،مهم***

یکی از دوستانم حدود 1 ماه میشه با یه دکتر خیلی ناشناخته جراحی داشته و دکتر براش غضروف مصنوعی استفاده کرده.الان بعد از 1 ماه غضرف افتادگی پیداه کرده و از قسمت داخلی لب بالا به سمت دهان بیرون زده.من خودم 1.5 سال هست که در مورد جراحی بینی دارم تحقیق میکنم و از چندتا دکتر معروف هم در خصوص استفاده غضروف مصنوعی سوال کردم که همگی گفتن از غضروف مصنوعی استفاده نمی کنن و استخوان و غضروف خودم رو تو قسمت های مورد نظر استفاده می کنن.قصدم هم از نوشتن این مطلب اینکه واقعا در انتخاب دکترتون دقت کنید و وقت بزارید و اگه دکترتون میگه می خواد غضورف مصنوعی استفاده کنه حتما در خصوص عوارض احتمالیش صحبت کنید.یه مورد دیگه هم اگه کسی از دکتری بی دلیل اینجا تعریف میکنه خواهشا این کارو نکنه چون احتمال داره شخص دیگه ایی بر اساس مطالبی که می خونه دکتری رو انتخاب کنه و خدایی نکرده عملش با ریسک و خطر مواجه بشه و سرنوشت زندگی اش به هم بخره-خیلی ممنون از همه  

چرا پیش محبی عمل نکردین؟

سلام

من چند تا دکتر و رفتم مطب هاشون از بین اونها دکترم و انتخاب کردم.دکتر های دیگه ای که مطبهاشون نرفتم اصلا هزینه عمل،شرایط عمل،و یا تخصص گوش و حلق و بینی و جراحی پلاستیک و باهم نداشتن نرفتم.

دکتر احمدی، ابیانه،محسنیان،محبی،سجادیان حافظی خیلی دکتر بود که مطبهاشون نرفتم تلفنی یا اینستا صحبت کردم فقط.

اینکه دکتر محبی و انتخاب نکردم دلیل بد بودنشون یا خوب بودنشون نیست.سلیقه ایه انتخاب دکتر.چون دکتر خودمم الان ناراضی هم داره.

من دیروز اسکنم رو بردم  دکتر علی منافی 

و برای بار چهارم بود که میرفتم مطبشون،یکسری سوال کردم  و گفتم یکمی قشنگترشم بکنه بینیمو تا جاییکه برای تنفسم مشکلی پیش نیاد و گفت باشه یه  کاریش میکنیم و عکساتو روز عمل بیار

در نهایت داشتم میومدم بیرون که یه سوال دیگه راجع به بینی کردم و گفت من شما رو عمل نمیکنم شما حساسی و اعتماد نداری هنوز و پیش بقیه هم برو!

و تو پرونده م نوشت که با تعهد محضری عمل میشه!

خیلی ناراحتم،بینیم با اینکه کوچیکه ولی بینیه سختیه و میترسم با دکتر دیگه فعلا و  حوصله مطبگردی دیگه ندارم (13 تا دکتر رفتم تو این سه چهار ماه)

کسی عمل  اول اول اینجا با دکتر منافی داشته؟ یا تعهد محضری داده؟البته منافی از خیلیا میگیرن(همه ترمیمیاشون و بعضی بیمارا)

نظرتونو لطفا لطفااا بدین 

ممنونمممم

2810