2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015388 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه هم عکس از سه هفته ایاش میذاره تو پیجش از من عکس نگرفت ناراحت شدم یعنی الان تو سه هفته دماغ ...

نگران نباش اکثر دکترا این ماساژ رو می دن.راجع به عکس هم عزیزم مهم رضایت خودت هست شاید دکتر فراموش کرده باشه

عزیزم انتخاب دکتر خیلی سلیقه ای هست من با ابیانه عمل کردم صورتم ظریفه و با توجه به این دکتر کوچولو و طبیعی در آورده و من خدا رو شکر راضیم ولی خیلیا رو دیدم که یا از سایز بینی و یا مدلش راضی نیستن من فکر می کنم جنس بینی و پوست و کمی هم شانس موثر هست.اصلا اصلا نمی تونم دکتری رو توصیه کنم چون خودمم با کلی تردید انتخاب کردم و رضایت من دلیل بر عالی بودن دکترم نیست البته حتما از نظر من خوب بودن که انتخاب کردم .شما ببین کار کدوم دکتر رو می پسندی این از همه مهمتر هست.

از بین این دکترا من تعریف امیری زاد رو شنیدم دکتر منافی رو بیشتر واسه بینی های ترمیمی تعریف می کنن.انتخاب دکتر کار سختی هست ولی باید دل رو به دریا بزنی دیگه من الان با خودم می گم کاش ۱۰ سال پیش عمل می کردم و این قدر ننی ترسیدم

از بین این دکترا من تعریف امیری زاد رو شنیدم دکتر منافی رو بیشتر واسه بینی های ترمیمی تعریف می کنن.ا ...

خیلی خیلیییی ممنونم آمین جان

عکسی داری برام بذاری؟

قوس کوچولو هم به بینی میده ابیانه؟

امیری زاد یکمی گرون بود ولی آره کارش خوبه

سجادیان رو هم تعریف میکنن

خیلی خیلیییی ممنونم آمین جان عکسی داری برام بذاری؟ قوس کوچولو هم به بینی میده ابیانه؟ امیری زاد ...

خواهش می کنم عزیزم یه نگاه بنداز صفحات قبل رو دقیق نمی دونم کدوم صفحه ولی فکر کنم عکس قبل و بعد گذاشتم.بعضی دوستام رو قوس هم داده ازش بپرسی بهت می گه که این کار رو می کنه یا نه

دکتر سجادیان هم دکتر خوبین ایشون هم طبیعی کار هستن دکتر قارونی هم چند نفر از بچه ها اینجا عمل کردن راضین ایشونم طبیعی کار می کنن ولی برو تو اینستا ها شون کاراشون روببین چون خوی سلیقه ها خیلی متفاوته

عکس بعد از عمل صفحه ۲۲۱۹ و عکس قبلش صفحه های بعد هست عزیزم

ممنونم از راهنماییهای کاملت عزیزم

رفتم عکس رو دیدم  خیلی خوب  بود،خوش بحالت   البته بعد عمل رو دیدم.

فردا میرم مطب سجادیان

الان گزینه ها شدن :ابیانه - سجادیان - قارونی  

ممنونم از راهنماییهای کاملت عزیزم رفتم عکس رو دیدم  خیلی خوب  بود،خوش بحالت     ...

خواهش می کنم عزیزم هر سه دکتر اینستا دارن برو عکسای مریضاشونو ببین وحتما حتما چند بار مطب هاشونو سر بزن با بیمارا صحبت کن.عمل بینی ریسک خودش رو راستش من می ترسم دکتر به کسی معرفی کنم ولی دیدم اون دو تا لیستت هستن دکتر قارونی هم چند تا بچه ها اینجا گفتن راضین البته من عکساشونو ندیدم.امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیافته

یه توصیه هم دارم قبل از همه کار یه وقت بگذاری تاپیک رو هم بخونی بد نیست .راستی دکتر یزدانفر هم طبیعی کارهست من اینجا تعریفشو شنیدم فقط یه کم گرونترِ و چون زباد به چسب اعتقاد نداره نمونه ی کاری تو مطب نمی تونی ببینی

یه چیزیم بگم من چند روز پیش به دوستی رو دیدم که ۲۰ میلیون داده بود و با دکتر زینلی عمل کرده بود بینیش بدنبود ولی به هیچ عنوان ۲۰ میلیون نمی ارزید و بدون نقص هم نبود من خودم کسی بودم که از ترسم که خراب نشه داشتم به گزینه های خیلی گرون هم فکر می کردم و فقط خواست خدا بود که کار دکتر چشم منو گرفت و بالاخره تونستم امتخاب کنم.در نهایت هر میزان هم هزینه کنی ریسک خودش رو داره

یه چیزیم بگم من چند روز پیش به دوستی رو دیدم که ۲۰ میلیون داده بود و با دکتر زینلی عمل کرده بود بینی ...

آمین جان با توضیحات کاملت و وقتی که میذاری واقعا   شرمنده میکنی 

شاید باورت نشه ولی خیلی کمک کرد 

والا من هر دکتری رفتم با اینکه بنظر من بعضی بینیا جالب نبود اما میگفتن راضی هستن و توصیه میکردن

ولی من با شما موافقم نمیشه دکتر با قطعیت معرفی کرد.

فردا میرم سجادیان و شاید قارونی هم.

هفته دیگه برای بار دوم میرم دکتر ابیانه.

امیدوارم منم راضی باشم از عملم     

بچه ها یه چیزی بگم, من وقتی پست هاتونو میخونم

خیییلی نگران میشم, همه میرید و با چندتا دکتر ویزیت میشید بعد دکترتون رو با کلیییییی وسواس انتخاب میکنید, شاید باورتون نشه ولی من اسم دکترمو یه بار تو همین سایت دیدم بعد از طریق نت کارهاشو دیدم, و روزی ک رفتم مطبش چندتا کار اونجا ازش دیدم کاراش خوب بود و خوشم اومد همون روزم نوبت گرفتم, و دیگه نرفتم, چون شرایطشو ندارم ک بخوام مرتب برم مطبش و تحقیق کنم, ب نظرتون دارم ریسک میکنم؟

2810