2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست

سلام دوستان

من دنبال دکتری هستم که خیلی طبیعی عمل کنه ولی در عین حال قشنگ و خوش فرم باشه چون بعضی از دکترا به بهونه عمل طبیعی یه بینی تحویل میدن که هنوز بزرگ و ایراد داره. میشه یه همچین دکتری بهم معرفی کنید.

دوستان در مورد حسین نژاد، نادریان، میترا علامه و کلانتر هرمزی نظری دارید. ممنون میشم کمکم کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه چیزی بگم, من وقتی پست هاتونو میخونم خیییلی نگران میشم, همه میرید و با چندتا دکتر ویزیت می ...

اگر از کاراش خوشتون اومده و تا حدودی مطمئن هستین نگران نباشید ولی تحقیق کنید که دکترتون از اون پر ریسکا نباشه بعضی دکترا دیگه به خرابکاری معروفن

سلام دوستان من دنبال دکتری هستم که خیلی طبیعی عمل کنه ولی در عین حال قشنگ و خوش فرم باشه چون بعضی ا ...

من یکی از دوستام با حسین نژاد جراحی کرده بود خیلی خوب نبود خودشم خیلی راضی نبود.دکتر علامه جز دکترای پرریسک هستن طبق تحقیقات و گفته ی دوستان وگرنه من خودم مراجعه نداشتم دکتر نادریان اینجا چند تا ناراضی داشتن غالبا شکایتشون ایجاد قوز یا موندن قوز بوده .دکتر کلانتر هرمزی دکتر خوشنامی هستن ولی من متاسفانه کاری ازشون ندیدم.موفق باشید

آمین جان شما دکتری با مشخصاتی که مدنظر منه نمیشناسین؟ واقعا انتخاب دکتر کار سختیه😥

عزیزم قربونت خودم ۷سال طول کشید تا عمل کنم معلومه که کار سختیه به نظرم وقت بگذار از اول همین تاپیک رو بخون هیچ راه میانبری نداره کاریه که به تنهایی باید انجام بدی.😁😁😁😁 

بچه ها من دیروز رفتم پیش دکترم. ویزیت سه هفته م بود شروع کرد به ماساژ دادن و فشار دادن بینیم از در ...

مال منو هم ماساژ داد.مال من هم درد داشت برای کاهش ورم اینکارو میکنند.

بچه ها یه چیزی بگم, من وقتی پست هاتونو میخونم خیییلی نگران میشم, همه میرید و با چندتا دکتر ویزیت می ...

خخخخخخ نه بابا منم مثل شما بودم.هر چقدر تعداد دکترها بالا بره استرس آدم بیشتر میشه.

مثل آرایشگاه رفتن واسه خانم هاست.همش میترسی کسی که رفتی نمونه آرایش هاشو دیدی تو رو واسه شب مراسم زشت درست کنه  

چند تا دکتر رو رفتی از نزدیک دیدی؟

من 3 تا رو از نزدیک رفتم

دکتر خودمو اینجا باهاش آشنا شدم بعد رفتم اینستا بعد مطبش.

دکتر ابیانه و سجادیان رو هم تعریفشونو شنیدم ولی به دلایل شخصی و سلیقه ای بعلاوه هزینه عمل پیششون نرفتم.بودجه من مشخص بود.  

سلام دوستان من دنبال دکتری هستم که خیلی طبیعی عمل کنه ولی در عین حال قشنگ و خوش فرم باشه چون بعضی ا ...

من تو اینستا چند جا دیدم عمل های میترا علامه رو .از نظر من نیمه فانتزی کارهاش و بیمار ناراضیم داشت.بازم بررسیش کنید   

خخخخخخ نه بابا منم مثل شما بودم.هر چقدر تعداد دکترها بالا بره استرس آدم بیشتر میشه. مثل آرایشگاه رف ...

شما پیش دکتر قارونی عمل کردین عزیزم؟

هزینه ش چقدره دکتر قارونی؟

یه جا تو همین پست ها خوندم ابیانه بینی شون رو بزرگ کرده بود (شاید چون غضروف میذاره)

دلیلتون این بود ؟

شما پیش دکتر قارونی عمل کردین عزیزم؟ هزینه ش چقدره دکتر قارونی؟ یه جا تو همین پست ها خوندم ابیانه ...

بله من 5.5 پیش دکتر قارونی عمل کردم.در مورد دکتر ابیانه آمین جان با ایشون عمل کردند و ایشون راضی بودند از کار آقای دکتر.

خخخخخخ نه بابا منم مثل شما بودم.هر چقدر تعداد دکترها بالا بره استرس آدم بیشتر میشه. مثل آرایشگاه رف ...

راستشو بخوای من اصلا مطب گردی نکردم, یه دکتر توی اراک بود ک رفتم مطبش, و دکتری ک کرج هست,و من بیشتر عاشق نمونه عمل های بینیش شدم دیگه جایی نرفتم ,با همون بار اول ک رفتم مطبش نوبت زدم, اسم دکترم فرشته عبدالمطلبی هست کرج, توی نت از خیلی ها هم سوال کردم تا الان نشنیدم کسی بگه ازش ناراضی ام,ولی پست های نی نی سایت رو ک میخونم بد جور استرس میگیرم

2810