2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان ممنون ميشم كمكم كنيد🙏 براي عمل بيني بين دكتر فرزام و دكتر بشارتي زاده موندم؛كدوم بهتر ...

سلام عزیزم . دکتر فرزام نمونه های ناراضیش خیلی هستند به نظر من ایشون رو حذف کن و انتخاب دیگه ای جایگزین کن . در مورد بشارتی زاده هم من چیزی نشنیدم 

دوستان سلام . منم در حال گشت و گذار و انتخاب دکتر مناسبم . من بینیم استخونی قوز دار و غضروفیه و میخوام طبیعی دربیاد . دکترای زیادی رو کاراشونو دیدم . راستش حتی یه پیج تو اینستا پیدا کردم که کارای افتضاح دکترای بد رو با ذکر نام گذاشتن که سرآمد خرابکارا هم دکتر محبوبی راد بود . خودم فعلا مد نظرم دکتر حمیدرضا نوری و دکتر جاویدان هست . کسی ازین دوتا پزشک اطلاعی داره ؟ سلامت تنفسم بعد عمل خیلی برام مهمه و اینکه نفسم صدا نده . لطفا کمک کنید خیلی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان سلام . منم در حال گشت و گذار و انتخاب دکتر مناسبم . من بینیم استخونی قوز دار و غضروفیه و میخو ...

سلام. عزیزم منم بینیم استخوانی/غضروفی بود. دکتر ابیانه جراحی کردند. از نتیجه راضی بودم. ولی راستش کلا میترسم پزشک خاصی رو معرفی کنم، البته از قوانین سایت هم هست. حالا میتونی خودت درباره ش تحقیق کنی.

موفق باشی.

سلام. عزیزم منم بینیم استخوانی/غضروفی بود. دکتر ابیانه جراحی کردند. از نتیجه راضی بودم. ولی راستش کل ...

فاطمه جان خوشحالم که راضی هستی عزیزم . راستش من دو نمونه از کارای دکتر ابیانه رو توی فامیلم دیدم . متاسفانه بینیشون بعد عمل بزرگتر شد بخاطر همین ایشونو انتخاب نکردم ولی واقعا خوشحالم که راضی هستی گلم . 

سلام بچه ها می گم به نظرتون اشکال نداره من الان چسبمو باز کنم برای چند ساعت؟ چون می خوام عصر برم عک ...

سلام

نه اشکالی نداره باز کن چسبتو برگشتی خونه بزن.

میگم چه کاریه الان عکس پرسنلی میخوای بگیری؟  ذوق عمل بینیه نه.خخخخخ

سلام نه اشکالی نداره باز کن چسبتو برگشتی خونه بزن. میگم چه کاریه الان عکس پرسنلی میخوای بگیری؟ &nb ...

مرسی

خودمم بدم میاد با این قیافه عکس بگیرم، کلی جوش هم زدم

اما خب برای ثبت نام دانشگاه لازمه. باید عکس جدید باشه حتما

فاطمه جان خوشحالم که راضی هستی عزیزم . راستش من دو نمونه از کارای دکتر ابیانه رو توی فامیلم دیدم . م ...

ممنونم.

جدی بینیشون بزرگ شده بود؟ بعد چند وقت؟؟؟؟

وای خدای من....حسابی ترسیدم.

هشت تا از دوستان و همکاران و بستگانم با ایشون عمل کرده بودند...بعضی ها هم بیش از 3سال ولی هیچ کدوم بزرگ نشده بود  

نگران شدم...

میدونی چند وقت از عمل هاشون گذشته بود؟ احیانا بینی گوشتی نداشتند؟؟؟؟

سلام نه اشکالی نداره باز کن چسبتو برگشتی خونه بزن. میگم چه کاریه الان عکس پرسنلی میخوای بگیری؟ &nb ...

الان حتما رفتی.....ولی عزیزم دقت کن موقع جدا کردن چسب پوستت کش نیاد..در واقع با انگشت پوستت رو بگیر که اصلا نباید کش بیاد. 

ممنونم. جدی بینیشون بزرگ شده بود؟ بعد چند وقت؟؟؟؟ وای خدای من....حسابی ترسیدم. هشت تا از دوستان و ...

گلم نترس . انشاالله شما ازونایی هستی که خوش شانس بودی . اونا دو ساله جراحی کردن و از همون اول اولشم بزرگ بود . نگران نباش . 

سلام دوستان

من مدت ها پست هاتونو میخوندم و امروز تصمیم گرفتم بالاخره عضو بشم 

چند سال پیش میخواستم عمل کنم اما منصرف شدم تا این که این دو سه ماه دیگه تصمیمم برای جراحی قطعی شد 

پیش اینا رفتم :

قدیم:احمدی،فرزام

جدید:

محسن زارع(شریعتی)

برزنجی

حمیدرضا کریمی(2بار)

ارسطو اشتری(طراح طب)

ابیانه

منافی

امیری زاد

نادریان(2بار)

امین سرشت 

البته تعریف دکتر سجادیان ،محبی,کوهستانی و بشارتی رو شنیدم.

بینی من استخونی و کوچیکه و انحراف و پلیپ هم دارم و چند تا دکتر گفتن شاید نیاز به غضروف باشه .یککککمی سرش باید بره بالا و بالای بینیم که انحراف داره صاف بشه 

تا یکماه دیگه هم میخوام عمل کنم خسته شدم دیگه.خواهش میکنم راهنماییم کنین 

خودم بیشتر با ابیانه موافقم اما باز میترسم 

بمن گفتن چون صورتت ظریفه هم نیییمه فانتزی بهت میاد هم طبیعیی

ببخشیید خیلی طولانی شد 

ممنونممم دوستان عزیز

بچه ها من دیروز رفتم پیش دکترم. ویزیت سه هفته م بود

شروع کرد به ماساژ دادن و فشار دادن بینیم

از درد داشتم می مردم کلی گریه کردم

خیلی وحشتناک بود

چرا اینکارو کرد اخه

از خودش که پرسیدم جواب درست حسابی نداد. 

2810