بزارین یه راهنماییم من بهتون بکنم که کمکتون بشه.من قبل اینکه پیش دکترایی که انتخاب کرده بودم حضوری برم همه بهم میگفتن بینی استخونی دارم یعنی از دید عادی استخونی بود.
اولین دکتری که رفتم گفت بینیم استخونی غضروفیه که تو ناحیه نوک بینی کمی خیلی کم حالت گوشتی و غضروفی داره بیشتر غضروفه.انحرافمو تشخیص داد.و هیچی دیگه
دکتر دومی که رفتم انحراف بینی مو تشخیص داد و گفت بینیم استخونیه ولی تشخصی اینکه نوک بینی بعد عمل چه شکلی میشه رو نداد.
تنها دکتر خودم بود که تشخیص همه چیز و با هم بعلاوه اینکه سوراخ های بینیم قبل عمل از روبه رو کمی یکسان نیست و داد و گفت بعد عمل بدتر یا بهتر از این نمیشه همین شکلی میمونه .منم گفتم تا به امروز نه خودم نه هیچ کسی متوجه این قضیه نشده بود بعدشم همین باشه مشکلی نداره.
الان نه تنها کسی نمیفهمه من عمل کردم حتی نمیفهمه پره های بینی خیلی شبیه هم نیست .
حالا توصیه من اینه که شما چند تا دکتر حداکثر 4 تا رو حضوری برین بعد تصمیم رو بر اساس انتظارتون از عمل و روش کار دکتر و نمونه های بعد از عملش بگیرین.
یعنی تشخیص استخونی یا غضروفی بودن رو خودتون به دکتر نگین چند تا دکتر اگه گفتن غضروفیه یعنی اتفاق نظر رو غضروفیه اگه نه که گوشتیه. یا مثل مال من ترکیبیه.