2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015444 بازدید | 66527 پست
آمین جان .. احیانا عکس جزوه که توش درباره ماساژ توضیح بیشتر داده باشه را نداری هنوز؟    

فاطمه جان اون ماساژی که به نظرت کامل متوجه شدی رو انجام بده تازه دو هفته دیگه دوباره ویزیت داری اگر شک داری انجامش ندی بهتره تا غلط انجام بدی انجامش ندی مشکلی نداره چون تا ۳ ماه این ماساژ رو داری.من جزوه رو ندارم دیگه شایدم اشتباه می کنم که عکس داشته دقیق یادم نیست ولی می ترسم گفته های منو درست متوجه نشی راستش دستیار دکتر که ماساژ رو توضیح داد من واسه اطمینان جلوش انجام دادم شما هم همین کار رو بکن اگر می تونی برو ازش سوال کن وگرنه تا دو هفته صبر کن.راستی سایتشم بد نیست چک کنی شاید اونجا چیزی گذاشته باشه راجع به ماساژ.

درباره اسلامیان :) همکارم باهاش عملیده ! البته ترمیمی بوده ایشون ! خوب شده ! یه بینی جمع و جور ! اما ...

سلام .من خیلی دنبال دکترم .من بینیم گوشتیه و می خوام کوچیک بشه .طبیعی نمی خوام .دکتر علامه و حسنانی و سجادیان شنیدم واسه گوشتی خوبن و کوچیک میکنن سایزو  .من بیشتر از ده تمن نمی تونم هزینه کنم .میشا لطفا بگید گوشتی کار نیمه فانتزی کی خوبه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام .من خیلی دنبال دکترم .من بینیم گوشتیه و می خوام کوچیک بشه .طبیعی نمی خوام .دکتر علامه و حسنانی ...

سلام.عزیزم شما میدونی دکتر حسنانی چقد میگیرن برای عمل؟ من شنیدم خیلی دیر وقت میدم.درسته؟

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام
دقیقشو نمی دونم .مطبشم زنگ میزنی میگه شهریور بیا واسه ویزیت 

کاراشون خیلی طبیعیه اونطور که من میدونم.

منم دنبال دکترم ترجیحا توو مازندران ولی اینجا کسی بهم معرفی نکرده

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام

می گما من دلم خوشه که دارم غذاهای صد در صد بدون نمک می خورم

بعد از اینور همش با سرم نمکی شستشو می دم همش فرتی می ریزه تو حلقم

بچه ها می دونم حرفم خیلی احمقانه س اما قطره و سرم انقد سریع وارد حلقم می شه که فکر می کنم اول دماغم سوراخه   

می گما من دلم خوشه که دارم غذاهای صد در صد بدون نمک می خورم بعد از اینور همش با سرم نمکی شستشو می د ...

فیلی جون اونوقت چرا غذا بدون نمک میخوری؟ تا کی باید ب این رژیم غذایی عمل کنی؟

می گما من دلم خوشه که دارم غذاهای صد در صد بدون نمک می خورم بعد از اینور همش با سرم نمکی شستشو می د ...

سلام عزیزم. منم مثل شما همش غذای کاملا بی نمک میخوردم..البته سرمم رو قورت نمیدادم. ولی بعد از دوهفته که دوباره دکترمو دیدم ازش سوال کردم گفت غذای عادی تو بخور. فقط شور نباشه وگرنه نمک معمولی غذا مشکلی ایجاد نمیکنه.

درواقع رفع تورم نیاز به زمان داره و اینقدر سخت گیری تاثیر چندانی نداره.

فیلی جون خب اینقدر با فشار سرمو نریز.  

نمیریزه تو حلقت که چون سوراخ بینی به دهن وصله با زدن سرم تو بینی این راه باز که میشه از بینی سرم وارد حلق میشه طعم اب و حس میکنی اونو قورت نده .البته اصلا نمک نخوردنم خوب نیست نمک و فقط کم باید مصرف کرد.کلا نخوردن نمک باعث گرفتگی عضلات میشه.

سمیرا اون نمونه هایی که دیدی همش ورم نبود اکثرشون گنده میمونه سجادیان خیلی تنبله اینایی رو هم که قبل ...

سلام .من از کارای سجادیان خوشم اومده.تو عکسا که همه بینیا کوچیک شده و یه قوس خیلی کمم داره و کاراش خوبو زیاده ‌.شما یعنی بینیتون اثلا کوچیک نشده و تغییر نکرده واقعا .پس اون همه عکس گالری الکی و فتوشاپه ؟

2810