2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

سميرا جون در ضمن بيني من زياد بزرگ نيست،ولي دلم ميخواد اميد داشته باشم كه ايشالا خوب ميشه ،حداقل يكم كه ميتونن برام جمعش بكنن نميتونن؟مثلا انحرافش درست بشه و غضروف هاي نوك بيني رو تقويت كنن ؟؟يعني اميد به تغيير مثبت نداشته باشم ؟

کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده

سميرا جون شما خودت دماغت چه مدليه ؟دكتر قاروني چي بهت گفت كه اميدوار شدي ؟؟مثلا همين اكيا دماغش عملي هست و گوشتي هم هست ،درسته كه دماغش خيلي قلمي و كوچولو نيست اما صاف و صوف و خوشگله،منم اميدوار باشم!؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جون هیشکی مطب دکتر خداکرمی نرفته یا نمیخواد بره؟؟

دوست دوستم پیشش عمل کرده سال ۷۸ تا الان راااضیه راضیه،‌ بینیش گوشتی بوده تکونم نخورده. اینجا هم نگارین و niloosm باهاش عمل کرده بودن راضی بودن ظاهرا، ولی یهو رفتن نمیتونم ازشون بپرسم. مل مل هم چندین صفحه پیش پیشنهادش کرده بود ب عنوان دکتر خیلی خوب و...

من چن بار رفتم مطب به بهونه های مختلف، اما چون هر بینی یه شکله سبکش دستم نیومد..خیلی مردد هستم ..کسی نرفته یا نشنیده ازش چیزی ؟؟

سميرا جون آخه من نمونه زياد ديدم كه بيني گوشتي عالي در اومده بود ،آخه اين دوستم برگشت به من گفت از قبل هم بدتر ميشه😳😳😳من تو سايت هاي دكتر ها كه ميچرخيدم ديدم كه خودشون نوشتن با روش هاي جديد تا حد زيادي ميشه بيني گوشتي رو هم درست كرد،از همون روش تقويت غضروف منظورم هستش ،راستي به نظرت نادريان بهتره يا سامي؟

نه عزیزم دیگ این حرف دوستتون از رو حسادتت بوده بنظر من خخخخ  

ولی اقیانوس جان دکترت روخب بگرد هر وقت اطمینان کردی  برو پیشش برای عمل ولی اصلا دکترت رو مجبور نکن به اون انتظاری خودتت از بینیتون داری اوکی بشه چون گفتم بهت بینی گوشتی مث استخونی نمیشه عزیزم اینو به قبول کن ولی ن اینه بد بشه نه اتفاقا خودمون عمل کنیم خیلی خوشکل میشیم ولی انچنان میخایی کوچیک نمیشه من خودم پیش چندتا دکتر رفتم حرف همشون یکی بود و بهم هفتاد درصد امید دادن ک بینیم اوکی میشه همشون گفتن پره های بینی گوشتی رونمیشه بهش دست بزنیم اگ عم بزنیم خیلی کم

چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
سميرا جون در ضمن بيني من زياد بزرگ نيست،ولي دلم ميخواد اميد داشته باشم كه ايشالا خوب ميشه ،حداقل يكم كه ميتونن برام جمعش بكنن نميتونن؟مثلا انحرافش درست بشه و غضروف هاي نوك بيني رو تقويت كنن ؟؟يعني اميد به تغيير مثبت نداشته باشم ؟

نه عزیزم کی گفته امیدنداشته باشی اتفاقا خیلی هم خوشکل میشی گلم من میگم فقط نمیشه کوچیکش کرد یعنی تمام ایرادهای بینیت برطرف میشه خیالت راحت راحت

سميرا جون شما خودت دماغت چه مدليه ؟دكتر قاروني چي بهت گفت كه اميدوار شدي ؟؟مثلا همين اكيا دماغش عملي هست و گوشتي هم هست ،درسته كه دماغش خيلي قلمي و كوچولو نيست اما صاف و صوف و خوشگله،منم اميدوار باشم!؟

عزیزم دماغ من قوز بزرگ داره نوکش رو به پایینه گوشتی هم هست خیلی کم هم انحراف داره دکتر قارونی بهم گفت فقط ایرادهای بینیت رو برطرف میکنم منم فقط همین رو میخام یعنی ن فانتزی میخام ن کوچیک بشه فقط ایرادهاش برطرف بشه همین یعنی سجادیان هم همین رو بهم گفت ولی چون سجادیان ورم کبودی خیلی زیاد داره عمل هاش نرفتم پیشش 

در مورد ها دکترهای هم ک گفتی اقیانوس جان من اصلا اطلاعی ندارم فقط باید بری مطبشون ببینم چقد ناراضی دارن چقد سطح عملشون تغییر کرد یا نکرد

بچه ها واقعا من موندم پیشه کدوم دکتر عمل کنم. از یه طرف تو این سایتها ، متوجه میشم یه سریها دارن تبلیغ میکنن ، بابا خب چرا اینکارو میکنی ، یه عمر نفرین یکیو پشت خودت میخری نمیدونم دلم میخواد با محبی جراحی کنم اما میگم یهو نشه عجله ای تصمیم گرفته باشم ؟؟؟؟؟کار از محبی زیاد دیدم هم راضی داره هم ناراضی . ولی در کل بینیهاش ترو تمیزه به نظرتون پیشه بنیادی ، امید ابراهیمی ،کامروا ، یحیویی و... برم ببین و بعد تصمیم بگیرم یا با همین محبی اکی کنم ؟؟

منم دکتر محبی رو اول انتخاب کردم..اما سرچ کردم دیدم ناراضی زیاد داره..ته دلم ترسیدم دیگه نرفتم سمتش اصن..اما بازم نمیدونم خودت باید ببینی و تصمیم بگیری چون منم  از عکس کاراش خوشم میومد تمیز بود ولی ناراضی زیاد داره...

سميرا جون آخه من نمونه زياد ديدم كه بيني گوشتي عالي در اومده بود ،آخه اين دوستم برگشت به من گفت از قبل هم بدتر ميشه😳😳😳من تو سايت هاي دكتر ها كه ميچرخيدم ديدم كه خودشون نوشتن با روش هاي جديد تا حد زيادي ميشه بيني گوشتي رو هم درست كرد،از همون روش تقويت غضروف منظورم هستش ،راستي به نظرت نادريان بهتره يا سامي؟

از سامی ناراضی زیاد دیدم اینستا..خصوصا ک خیلی دستمزدشم بالاس..اطلاعات من اینه نمیدونم

من رفتم وقت بگیرم دم در کلینیک پشیمون شدم!!!   دلیلشم اینه صفحات قبل این تاپیکو خوندم شب قبلش انقدددد ناراضیا از مشکلاتشون گفته بودن، یهو دلم ریخت!!

اوف خدا هرچی میگذره سختتر میشه انگار  

چقد خلوت شده...هرکی عمل میکنه میره دیگه نمیاد صحبت کنیم باهاشون...بازم خداروشکر همه راضین و به زندگیشون میرسنو نیازشون نمیفته به اینجا  

عسل جون ببين بذار يه چيزي بهت بگم ،اگر دكترت رو انتخاب كردي و مطمئن هستي ديگه انقدر بد به دلت راه نده ،به خدا توكل كن ،ببين عزيزم الان شما تو پست بالا به من گفتي سامي ناراضي داره اما من بازم دكتر أولم اون هستش چون ته قلبم يه اعتمادي بهش دارم .الان بازم برو تحقيق كن ،بعدشم يه چيزي ،واقعا فكر كردي هيچ دكتري ناراضي نداره ؟؟بابا همشون يك عالمه ناراضي دارن اصلا امكان نداره دكتري رو پيدا كني كه همه ازش راضي باشن 

عسل جون ببين بذار يه چيزي بهت بگم ،اگر دكترت رو انتخاب كردي و مطمئن هستي ديگه انقدر بد به دلت راه نده ،به خدا توكل كن ،ببين عزيزم الان شما تو پست بالا به من گفتي سامي ناراضي داره اما من بازم دكتر أولم اون هستش چون ته قلبم يه اعتمادي بهش دارم .الان بازم برو تحقيق كن ،بعدشم يه چيزي ،واقعا فكر كردي هيچ دكتري ناراضي نداره ؟؟بابا همشون يك عالمه ناراضي دارن اصلا امكان نداره دكتري رو پيدا كني كه همه ازش راضي باشن

عزیزم مشکل من اینه راجب دکترم کلا صحبتی نمیشه اینجا!!:| قبول دارم به حرف بقیه نیستا اما ته دلم اصلا اطمینان کامل به هیشکی نیس....

2810