2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
حالا اون سامي چرا ناراضي زياد داشت ؟؟والا محبي و يحيوي هم خيلي ناراضي داشتن  !والا ادم نميدونه به كي اعتماد كنه

اره از محبی و یحیوی هم ناراضی زیاد شنیدم ولی خب کارای فوق العاده هم دارن..والا نمیدونم من زیاد اینستا میگردم واس دکترا، چندین بار دیدم که نفرینو لعنت کردن سامی رو ک ۱۲م پول دادمو ناراضیم ووو...خیلیا هم تو همین سایت راضی هستن ولی. درسته همه دکترا ناراضی دارن جدا..من از خدامه از دکترم ۴تا جمله بشنوم ولو ناراضی باشن! ادم تکلیفشو میدونه لااقل...

من دنبال دکتریم ک ریسک سلامتی و تنفسو اینا کم باشه بعدش هم زیبایی... ۴ ۳ بار رفتم مطب هیچ ناراضیم ندیدم.بعضی  مدلاشو دوس داشتم بعضیشو نه ولی همه میگن افت نداره کاراش وو... خودشم گف خوب میشی، اما نمیدونم چطور دلمو قرص کنمو برم....

دوس داشتم چندبار دیگه م برم مطب اما این منشیا نمیزارن که! اوووف  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دنبال دکتریم ک ریسک سلامتی و تنفسو اینا کم باشه بعدش هم زیبایی... ۴ ۳ بار رفتم مطب هیچ ناراضیم ندیدم.بعضی  مدلاشو دوس داشتم بعضیشو نه ولی همه میگن افت نداره کاراش وو... خودشم گف خوب میشی، اما نمیدونم چطور دلمو قرص کنمو برم....دوس داشتم چندبار دیگه م برم مطب اما این منشیا نمیزارن که! اوووف

عسل جون همچين دكتري وجود نداره😂😂همين نادريان هم خيلي كاراي خوشگلي داره اما ميگن اگر كسي انحراف داشته باشه بهتره پيش اون نره ،ببين خيلي بايد بگردي ،اگر نسبت به دكترت ١٠٠ درصد اطمينان نداري خوب عوضش كن.ولي واقعا اكثرا همشون خوبن جدي ميگم

کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده

بچه ها ازتون خواهش ميكنم كاراي دكتر علي عباسي رو تو اينستا ببينيد 😯😯واقعا من كه شاخ درآوردم !!اصلا امكان نداره بشه بيني هاي گوشتي رو انقدر كوچيك كرد !!بعد جالب تر از همه اينكه خيلي منصف هستش و فقط ٥٥٠٠ تا ٦ ميليون دستمزد ميگيره !!دوستان خواهشا يه سر به پيجش بزنيد من تا به حال همچين مواردي نديده بودم

بچه ها ازتون خواهش ميكنم كاراي دكتر علي عباسي رو تو اينستا ببينيد 😯😯واقعا من كه شاخ درآوردم !!اصلا امكان نداره بشه بيني هاي گوشتي رو انقدر كوچيك كرد !!بعد جالب تر از همه اينكه خيلي منصف هستش و فقط ٥٥٠٠ تا ٦ ميليون دستمزد ميگيره !!دوستان خواهشا يه سر به پيجش بزنيد من تا به حال همچين مواردي نديده بودم

من رفتم مطبش دوبار..خیلی از کارای اینستاش خوشم اومده بود اما تو مطب چنتایی دیدم معمولی بود..بینی منشیشم که خودش عملیده ۱۰سال پیش دوس نداشتم..۴۰ت هم دادم مشاوره شدم، توضیحات نسبتا کامل میده اما حقیقتش حس مثبتی نداشتم بهش دیگه بیخیالش شدم

عسل جون همچين دكتري وجود نداره😂😂همين نادريان هم خيلي كاراي خوشگلي داره اما ميگن اگر كسي انحراف داشته باشه بهتره پيش اون نره ،ببين خيلي بايد بگردي ،اگر نسبت به دكترت ١٠٠ درصد اطمينان نداري خوب عوضش كن.ولي واقعا اكثرا همشون خوبن جدي ميگم

مسعله اینه هرچی بیشتر میگردم کمتر اعتمادم جلب میشه...

راستی این دکتری که من میگم دکتر خداکرمی هستش،‌۲۷ ۸ سال سابقه داره، هزینه شم ۵۵۰۰..کلا ادم منصف و صادقیه از چند نفر شنیدم..

بچه ها به نظر من اين عباسي بيش از حد بيني گوشتي رو كوچيك و قلمي ميكنه ،راستش من خودم جرئت ندارم برم پيشش با اينكه واقعا معجزه كرده بود روي بيني هاي گوشتي!!اصلا نميدونم چه طوري اما خيلي برام عحيب بود !!حالا يه سوال .مگه همه نميگن اگر بيني گوشتي بيش از حد كوچيك بشه غضروف ها تحمل نميكنن ؟؟بس اين علي عباسي چه جوري دماغ هاي به اين خوشگلي در آورده؟؟

منم جرئت نميكنم برم پيش عباسي ،به نظرم يه جاي كار مشكوكه !!آخه چه جوري دماغ هاي به اون بزرگي رو اون مدلي كرده بود 🤔من الان اينحوريم😯😯😯😯😯😯😯😯😳😳😳خودش كه تو مشاوره ميگفت ما براي دماغ جك ميذاريم كه به نظرم كار خطرناكيه چون شايد باعث عفونت بشه !!والا من جرئت نميكنم اين انقدر دماغم رو كوچولو كنه !!همون گنده رو ترجيح ميدم😂😂

من رفتم مطبش دوبار..خیلی از کارای اینستاش خوشم اومده بود اما تو مطب چنتایی دیدم معمولی بود..بینی منشیشم که خودش عملیده ۱۰سال پیش دوس نداشتم..۴۰ت هم دادم مشاوره شدم، توضیحات نسبتا کامل میده اما حقیقتش حس مثبتی نداشتم بهش دیگه بیخیالش شدم

اره عسل به نظر منم مشكوك بود !من جرئت نميكنم بذارم دماغم رو انقدر كوچولو كنن 

منم جرئت نميكنم برم پيش عباسي ،به نظرم يه جاي كار مشكوكه !!آخه چه جوري دماغ هاي به اون بزرگي رو اون مدلي كرده بود 🤔من الان اينحوريم😯😯😯😯😯😯😯😯😳😳😳خودش كه تو مشاوره ميگفت ما براي دماغ جك ميذاريم كه به نظرم كار خطرناكيه چون شايد باعث عفونت بشه !!والا من جرئت نميكنم اين انقدر دماغم رو كوچولو كنه !!همون گنده رو ترجيح ميدم😂😂

اره گف ابداع این روش جک گذاشتن با من بوده الان همه دکترا انجام میدن!:/ 

منم دکتر محبی رو اول انتخاب کردم..اما سرچ کردم دیدم ناراضی زیاد داره..ته دلم ترسیدم دیگه نرفتم سمتش اصن..اما بازم نمیدونم خودت باید ببینی و تصمیم بگیری چون منم  از عکس کاراش خوشم میومد تمیز بود ولی ناراضی زیاد داره...

ببین وقتی میری داخل مطبش فوق العاده شلوغه . پس تعداد عملاش هم زیاده . استدلالم اینه که به همین دلیل هم راضی داره هم ناراضی . 

واقعا میشه دکتری پیدا کرد ناراضیاش کم باشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

عسل جون ببين بذار يه چيزي بهت بگم ،اگر دكترت رو انتخاب كردي و مطمئن هستي ديگه انقدر بد به دلت راه نده ،به خدا توكل كن ،ببين عزيزم الان شما تو پست بالا به من گفتي سامي ناراضي داره اما من بازم دكتر أولم اون هستش چون ته قلبم يه اعتمادي بهش دارم .الان بازم برو تحقيق كن ،بعدشم يه چيزي ،واقعا فكر كردي هيچ دكتري ناراضي نداره ؟؟بابا همشون يك عالمه ناراضي دارن اصلا امكان نداره دكتري رو پيدا كني كه همه ازش راضي باشن

اخ گلا گفتی یعنیااا . 

منم همین یه اعتمادی تو دلم با این محبی هست اما نمیدونم باز برم بگردم یا نه . راستشو بخوای دیگه حوصله گشتن ندارم . از طرفی دقیقا میدونم دکترا درمورد بینی من چه نظری میدن ، با خودم میگم دیگه برم ویزیت بشم که چی بشه . چون 4 تا دکتر نظراشون دقیقا یکی بود و گفتن تقریبا درستش میکنیم . خب حالا مثلا 5 تا دیگه هم ویزیت بشم همینو میگن دیگه ف از کجا بفهمم کدومشون بهتره . والا هر کی هم تو مطبه هم تازه عمل شده و با چسب که اصلامعیار سنجیدن نیستن 

ببین وقتی میری داخل مطبش فوق العاده شلوغه . پس تعداد عملاش هم زیاده . استدلالم اینه که به همین دلیل هم راضی داره هم ناراضی . واقعا میشه دکتری پیدا کرد ناراضیاش کم باشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

نمیدونم عزیزم، شما خودت بهتر تشخیص میدی من شنیده هامو گفتم شاید کمکی کرده باشم..:)

اخ گلا گفتی یعنیااا . منم همین یه اعتمادی تو دلم با این محبی هست اما نمیدونم باز برم بگردم یا نه . راستشو بخوای دیگه حوصله گشتن ندارم . از طرفی دقیقا میدونم دکترا درمورد بینی من چه نظری میدن ، با خودم میگم دیگه برم ویزیت بشم که چی بشه . چون 4 تا دکتر نظراشون دقیقا یکی بود و گفتن تقریبا درستش میکنیم . خب حالا مثلا 5 تا دیگه هم ویزیت بشم همینو میگن دیگه ف از کجا بفهمم کدومشون بهتره . والا هر کی هم تو مطبه هم تازه عمل شده و با چسب که اصلامعیار سنجیدن نیستن  

منم دقیقا حس تورو دارم خسته شدم از گشتن ولی تصمیم گرفتم چن نفر دیگم ویزیت شم برای ارامش روح خودم!!   خخخ

2810