-تو این لیست، پزشک خودم دکتر محبی بود که تجربهم رو نوشتم تو همین تاپیک.
-من خودم دنبال بینی طبیعی بودم و دکتر نادریان یکی از گزینههام بود که برای من فرق زیادی با محبی نداشت.
-دکتر حسنانی رو من همون اول گذاشتم کنار. دلیل من این بود که تو فیلمهای قبل عمل هر چی بیمار میخواد باهاش اوکی هست! دکتر خوب برای من کسی هست که با دانش و تجربه خودش بهم بگه کدوم انتظاراتم منطقی هست و کدوم نیست. مثلا تو ویزیتم با محبی و بصام درخواست کردم پرههای بینی رو دست نزنن و اصلا قوس ندن به تیغه بینی. هر دو جوابشون این بود که پرههای بینی من تو جراحی باید کوچیکتر بشه و قوس نباید داد به بینی من. (پزشک از روی بخشهای دیگه صورت میزان بالا رفتن نوک بینی و قوس و ... رو تعیین میکنه. بینی من اگه قوسدار میشد از نیمرخ به بقیه صورتم نمیاومد.) اینم بگم که هزینه جراحی دکتر حسنانی به شکل عجیبی بالاست، تمرکز کرده رو مراجع خارج ایران!
بقیه لیستت رو همون اوایل کارهای پیجشون رو دیدم ولی انتخاب و سلیقه من نبودن. اینکه اسم کدوم دکتر بیشتر شنیده میشه و معروف میشه، به مارکتینگ پزشک مربوطه. مثلا دکتر بشارتیزاده چند تا سلبریتی عمل کرد کلی فالوور اومد تو پیجش، ولی تا دلت بخواد کار خراب داره. اسیر مارکتینگ نشین، خوب وقت بذارین تو پیج پزشکا نمونههایی که بتونین ازشون سوال کنین تو کامنتها پیدا میشه.