2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015336 بازدید | 66526 پست

یه موضوعی رو که خودم دارم این چند روز وقتی چسبمو عوض میکنم ،بهش فکر میکنم هم این هست که همه ما شنیدیم سامی بشدت طبیعی کاره حتی شما بعضیارو متوجه نمیشید که عمل کردن فقط نواقص رو برطرف کردن من هم سلیقه ام بیشتر به این سمت هست هر چند وقتی گاهی بینی های نیمه فانتزی رو تو صورت بعضیا میدیدم قلقلکم میداد ولی با خودم میگفتم هر بینی باید تو اون صورت بشینه اون افرادی که بینی های نیمه فانتزی تو صورتشون زیباس خودشون هم چهره  و بدن فانتزی دارن

به هر حال بعد از عملم دارم هر روز بیشتر متوجه میشم که عملی که برای من انجام داده کاملا نیمه فانتزیه منظو

رم این نیست دوسش ندارم ولی کاملا متفاوته با سبک کاری که تو اینستاگرام و یا پیجشون نشون میدن

دورباش اما نزدیک...من از نزدیک بودنهای دور میترسم
دوستان من ده ماه صبر کردم و بعد از اون سر انجام نظرم رو درباره دکتر تقوی میگم چون تا حالا خواستار ای ...

سلام عزیزم. اول ممنونم بابت اینکه تجربه تون رو در اختیار گذاشتید و نظرتون رو گفتید. و متاسفم بابت دوران سختی که گذروندید.

من هم حدود 4 ساله که در جست و جوی پزشکم و بعد از کلی تحقیق و و همینطور کنسل کردن وقتم بعد از یک سال با دکتر دیگری نهایتا از دکتر تقوی وقت عمل گرفتم و با خوندن پست شما خیلی نگران شدم و مردد. فقط اینجا عضو شدم که بتونم بهتون پیام بدم. شما تو مطب گردی حضوری هم نمونه های عمل شده ناراضی با دکتر تقوی دیده بودید؟! و اگر اطلاعی بابت زمان حضور مراجعه کننده های ناراضی در مطب دارید ممنون میشم بهم بگید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا دختر خاله من که ۳ ساله عمل کرده نمونده خودمم دوماهه زیاد مشخص نیست ولی ترمیم کننده هم میزنم&nbs ...

دکتر سامی پیج داره؟ میشه آدرسی چیزی ازش بهم بدین 

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 
بچه ها عاجزانه خواهش می کنم‌یکی اینستای فتح سامی رو بزاره  من بینیم گوشتیه کارش چطوره  ک ...

شما دکترتونو انتخاب کردین.؟ 

عمل کردین؟ راضی هستین؟ 

من قبل شما رو ندیدم به نظرم بینی از روبرو مهمه من خودم نوکش مشکل دارم نوک تخصص میخواد دکتر حسنانی عم ...

شما عمل کردین؟ پیش کی؟ راضی هستین؟ 

سلام عزیزم سال نو مبارک  لطفا اینستای دکتر سامی و دکتر خودتو می دی  من بینیم گوشتیه گفتی ...

عزیزم شما عمل کردین؟ منم بینیم گوشتیه نمیدونم برم پیش کی همه میگن سامی ولی پیجش زیاد جالب نیس 

سلام خانوما..من امروز رفتم پیش دکتر خرمی نژاد ولی دقیقا حرفای بقیه دکتر ها رو زد و من کلا دو دل شدم ...

شما دکتر انتخاب کردین؟ منم گوشتیه نمیدونم برم پیش کی شهرستانم 

سلام دوستان عزیز

یک آکادمی آموزشی چند تست کوچینگ و  پرسشنامه روانشناسی طراحی کرده

کسانی که شرکت میکنن میتونن توی یک دوره آموزشی که در مورد همین موضوع هست به صورت رایگان شرکت کنند و از کتاب های رایگانش استفاده کنن

این جلسات آموزشی آنلاین هست پس فرقی نمیکنه که محل سکونت شما کجا باشه.

در ضمن لازم نیست که اسم و فامیلیتون رو بنویسید و میتونید کاملا ناشناس به پرسش ها جواب بدید.

ما هم برای اطلاع رسانی کلاس ها از طریق شماره تلفنی که در صورت تمایل در انتهای پرسشنامه میگذارید باهاتون تماس میگیریم. ممنون از همکاریتون

پرسشنامه"سنجش مهارت های والدین نوجوانان" اگر نوجوان 11 تا 21 سال دارید روی لینک زیر کلیک کنید.

https://survey.porsline.ir/s/gGqC2K1

پرسشنامه روانشناسی "سنجش موفقیت نوجوان" اگر نوجوان هستید روی لینک زیر کلیک کنید.

https://survey.porsline.ir/s/szkwLtz

پرسشنامه "کیفیت رابطه زوجین" اگر میخواهید میزان کیفیت رابطه خود را بررسی کنید روی لینک زیر کنید.

https://survey.porsline.ir/s/H3cejow

پرسشنامه " مهارت برنامه ریزی خود را محک بزنید" روی لینک زیر کلیک کنید.

https://survey.porsline.ir/s/OHVHX9W

مطالب رایگان زیادی می تونید از سایت این آکادمی دانلود کنید. 

www.farayandcoach.com

شما دکتر انتخاب کردین؟ منم گوشتیه نمیدونم برم پیش کی شهرستانم 

سلام گلم.راستش من تهران رفتم ولی قیمتا خیلی گرون بود..یه دکتر توی شهرمون هست خیلی معروفه اسمش دکتر امیرحسین جنابی پیش‌اون وقت گرفتم واسه تیر ماه

2810