2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015426 بازدید | 66527 پست
نیلوفر آبی عزیز یادمه گفتی میخوای با دکتر مطهری عمل کنی منم باهاش وقت مشاوره گرفتم واسه چند هفته دیگه الانم میخوای با همون عمل کنی؟ نمومنه دیدی ازش؟ خیلی دلم میخواد ازش نمونه ببینم
صبا جون با دکتر مطهری ساری.....به نظرت چه قرصی الان بخورم که اثر کنه؟!! مائده جون...آخه بعضی از بچه ها اینجا گفتن که دکترا عمل نمیکنن...من که مشکلی ندارم اگه عمل کنه...نمیخوام وقت عمل عقب بیافته....واسه همین نگرانم...شاید ماله استرس باشه که الان یکم تغییرات فیزیکیم ظاهر شده چون زمان اصلیش هفته آینده هست.....
آنگاه که خداوند فرزندی به من عنایت کرد دانستم که مادرم چقدر مرا دوست داشت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان سپهر جون...آره گلم شنبه رفتم واسه مشاوره...از اعتماد به نفسش و تخصصش خوشم اومد....آدم تحصیل کرده و مطلعی هست...نمونه ندیدم جز همون دوستم که 1ماه پیش عملیده بود....کارش طبیعی هست و تا الان نا راضی ندیدم...دستش یه کم میره..یعنی فقط رفع نقص میکنه کمی قوس زنونه میده و تا زمانی که لازم نباشه پره ها رو دست نمیزنه....من دوست دارم یکم معلوم باشه که عمل کردم..یعنی طبیعی شیک...گفتن باید تاکیید کنم تا یکم بیشتر دست بزنه...عمل هم بیمارستان شفا هستش....
اصلا نیازی نیست به دکتر بگـــــــــی که! وقتی رفتی کلینیک، به پرستار بگو پریودم! اونا یه شورتکس مخصوص بهت میدن فقط یه پد داشته باش با خودت من پریود بودم موقع عملم
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
نیلوفر جونم منم از تخصصش شنیدم استاد دختر خالم بود و ازش خیلی تعریف میکنه ای کاش میشد عکس دوستتو ببینم من از منشیش پرسیدم گفت اگه شنبه ها بیای بشینی میتونی نمونه ببینی حالا میخوام برم برات طراحی هم کرد؟ میشه عکس دوستتو ببینم؟ چی شد این همه راه تا ساری اومدی واسه عمل؟
مامان سپهر..اول اینکه از تنفسم نگران بودم که به این اعتماد مثبت و خوبی دارم....از مدل بینی دوستم بدم نیومد..هرچند من ترجیح میدم یکم بیشتر رو بینی من کار کنه....و اینکه قیمتش خوب بود واسم ..تهران الکی گرون شده.....عکس دوستم رو واست میفرستم....
مامان سپهر این عکس های دوستم برای 25 روزه گیش هست که هنوز ورم داره....امیدوارم کمکت کنه گلم...ایشالا تا چند روز دیگه عکسای خودم رو میزارم......
از دوستان با تجربه یه سوال دارم یه چند روزیه ورمهام کم کم داره میره توى یکى از عکسام معلومه یه سوراخه یه میلى رو توک بینیم اومده ، به نظرتون چیه ؟ مثل جاى ابله میمونه !
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩
من از دکتر و نتیجه عملم تا این لحظه راضیم خودم طبیعى خواستم ، اخلاق دکتر عالیه و بعد عمل من هفت بار ازم خاست که برم مطبش و چسبام رو فقط خودش تعویض کرد و منشیهاش هیچ کارى نداشتن اما هیچ ویزیتى نگرفت قوز بینیم هنوز از بین نرفته اما تو طراحیش تاکید کرد که اونو برطرف میکنه حالا نمیدونم ورمه یا ایراد کارشه
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩
2810